Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
Krásný bříško!!!
jééé děkuju ![]()
teď mě napadlo, že jsou takový babský povídačky o tom co čekáš podle tvaru bříška… Neznáš to? vím, že je to kravina, ale jen tak, pro srandu ![]()
No nějaký jsou, ale jak přesně nevím
Do špičky kluk, dokulata holka? ![]()
tak to vychází ne? ty máš kulatý a holku a Kačenka špičatý a kluka, ale jestli je moje bříško víc kulatý nebo špičatý, to nevím, tak zas se nic nedozvím ![]()
říká se že kulatý a do šířky holka a špičatý a dopředu kluk. ale moje sestřenka má břicho kulatý a já spíš dopředu a čekáme obě kluka. tak těžko říct kde ke pravda
Tak jsem zkoumala fotečky a na nás to asi opravdu zrovna sedí
Ale jaký ho máš Ty…?
Mě to přijde takový mezi
Ale stejně se na to nedá asi moc spolehnout. A zkoušela si snubák nad bříškem? To mě vyšlo a vyšlo to hodně maminám, co vim, ale možná je to jen náhoda..
no se snubákem to neznám, ale to moje tajemný miminko se teda urputně brání odhalení
Vytrhni si vlas, pověs na něj snubák, drž to nad bříškem, uklidni ho a počkej jak se bude hýbat, když dokola, tak holčička a když to bude dělat takovou čárku, tak klučík ![]()
Koukam zas na tu Tvoji fotečku a mě to přijde spíš do špičky, na klučíka, ale těžko říct ![]()
saiiimona píše:
Jooo???Tak to jsem fakt zvědavá, jestli to bude pravda
a jak já ![]()
A sakra, nevychází to…
ale chci změnit doktora, tak snad ten nový se nechá ukecat a miminko se ukáže ![]()
ty jdeš zítra na tu cukrovku, co? tak ať tě tam moc netrápí ![]()