Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
A ještě část z našeho skoro dodělaného pokojíčku, zbytek mám v albíčku..
Teď jsme se vrhli na obývák, už aby bylo vše hotové
Ahojky , no kráááásný to máte ![]()
saiii: Moc krásné
![]()
My máme z dětského pokoje zatím ještě skladiště s pracovnou
. Ale do konce října by to mělo vypadat už snad jako pokojíček, už se těším ![]()
Saiii teda, to je nádhera, máte nádherný pokojíček!
To se má maličká na co těšit ![]()
Mě se líbily i ty komínky oblečení ![]()
saiiimona píše:
A ještě část z našeho skoro dodělaného pokojíčku, zbytek mám v albíčku..
Teď jsme se vrhli na obývák, už aby bylo vše hotové
tééééda to je nádhera. si říkám jáká je škoda že taky malýmu nemůžeme udělat pokojíček, ale zas na druhou stranu mimísek vlastní pokoj nepotřebuje a až bude batole tak se snad přestěhujeme do domečku a uděláme mu úplně novej pokojík
jeee,moc děkuju holky, strašně mě těší, že se Vám to líbí. No už jen nakoupit kosmetiku, fusak, chůvičky a monitor dechu a Sofinka se může narodit. A jak se jinak všichni máte? Mě dnes strašně bolí břicho, tak nějak na levém boku a střílí mi to pod žebra, nemáte s tím některá zkušenost? Nevíte co to může být? ![]()
saiiimona píše:
jeee,moc děkuju holky, strašně mě těší, že se Vám to líbí. No už jen nakoupit kosmetiku, fusak, chůvičky a monitor dechu a Sofinka se může narodit. A jak se jinak všichni máte? Mě dnes strašně bolí břicho, tak nějak na levém boku a střílí mi to pod žebra, nemáte s tím některá zkušenost? Nevíte co to může být?
já to má už pár týdnů ale vpravo. je to částečně od zad a doktorka mi říkala že tam už tlačí i děloha. mám pocit že mám dělohy plný břicho a všichni doktoři na ní všechno svádí ![]()
Dneska jsem myslela, že pojdu, musela jsem se kolikrát zastavit, předklonit a rozdýchat to, takže se nemusím ničeho bát? Přesně, mě taky přijde, že doktoři na dělohu svádějí vše…
já si myslím že nemusíš. mě to taky bolí tak že mě to v noci i vzbudí, ale doktorka říkala, že je to i tím jak se mi teď mění rychle těžiště kvůli pupíku. tak to prostě ty záda hodně cítí. tak se tím neznepokojuju. je fakt že když si ty záda nahřeju tak se mi uleví a ani pod těmi žebry mě to nebolí…
oni ty bolesti jsou od zad , jen ti to vystřeluje do břicha , tak to nevnímáš , že to jsou záda
souhlasím s Kačkou. taky si myslím že nás prostě začínají pořádně trápit záda. a bude hůř ![]()
není zač , taky mě píchá někdy v břiše a takhle mi to bylo od mamky vysvětleno . já měla problémy se zádama už před těhu , tak ikdyž nemám velké břicho tak mi to dává zabrat občas
Kacenka020 píše:
není zač , taky mě píchá někdy v břiše a takhle mi to bylo od mamky vysvětleno . já měla problémy se zádama už před těhu , tak ikdyž nemám velké břicho tak mi to dává zabrat občas
naprosto souhlasím. záda před těhu už jsem měla pěkně bolavý a i když teď ještě nemám velký bříško tak ty záda bolí občas hrozně!