Poradna duly
Jana Čurdová
lillyccat píše:suricata píše:A to sme len v 5,6,… mesiaci, čo bude v 7,8,…?!
Paolo, je fajn, že už jsi zdravámokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství
![]()
no já se už hrozně těším na 8. až nebudu muset do práce a maluju si to tak, že budu jen celý den ležet s nohama nhoře a jíst a spát ![]()
suricata píše:lillyccat píše:no já se už hrozně těším na 8. až nebudu muset do práce a maluju si to tak, že budu jen celý den ležet s nohama nhoře a jíst a spátsuricata píše:A to sme len v 5,6,… mesiaci, čo bude v 7,8,…?!
Paolo, je fajn, že už jsi zdravámokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství
![]()
já jsem doma už skoro dva měsíce a jsem ráda že máme skoro všechno zařízené, protože si nedokážu představit to pak obíhat s tím pupkem. ale musím uznat že být doma je fajn
paola white píše:suricata píše:já jsem doma už skoro dva měsíce a jsem ráda že máme skoro všechno zařízené, protože si nedokážu představit to pak obíhat s tím pupkem. ale musím uznat že být doma je fajnlillyccat píše:no já se už hrozně těším na 8. až nebudu muset do práce a maluju si to tak, že budu jen celý den ležet s nohama nhoře a jíst a spátsuricata píše:A to sme len v 5,6,… mesiaci, čo bude v 7,8,…?!
![]()
no já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnu
ale chystám se příští týden na návštěvu porodnice, mám z toho trochu strach a trochu jsem zvědavá, jak to bude vypadat ![]()
no já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnu
ale chystám se příští týden na návštěvu porodnice, mám z toho trochu strach a trochu jsem zvědavá, jak to bude vypadat
tak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.
paola white píše:no já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnutak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.
ale chystám se příští týden na návštěvu porodnice, mám z toho trochu strach a trochu jsem zvědavá, jak to bude vypadat
tak to tiše závidím ![]()
suricata píše:paola white píše:tak to tiše závidímno já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnutak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.
tak na jednu stranu si říkám že je to super už všechno mít, ale na druhou stranu tu kolem toho chodím a říkám si že ještě tři měsíce musím vydržet než dorazí prcek
paola white píše:suricata píše:tak na jednu stranu si říkám že je to super už všechno mít, ale na druhou stranu tu kolem toho chodím a říkám si že ještě tři měsíce musím vydržet než dorazí prcekpaola white píše:tak to tiše závidímno já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnutak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.
tak dojeď a můžeš si to u mě užít znovu ![]()
tak dojeď a můžeš si to u mě užít znovu
vždyť je to tak krásný chystat výbavičku… čekáš holku nebo kluka?
paola white píše:tak dojeď a můžeš si to u mě užít znovuvždyť je to tak krásný chystat výbavičku… čekáš holku nebo kluka?
nevíme, nechtělo se ukázat ![]()
asi jo, doufám, že mě to taky chytne a užiju si to, zatím jsem si udělala seznam, co je potřeba koupit…
nevíme, nechtělo se ukázat
asi jo, doufám, že mě to taky chytne a užiju si to, zatím jsem si udělala seznam, co je potřeba koupit…
teda to je ale potvůrka. to víš že tě to chytne. já pořád koukám po věcičkách pro mrňouse
paola white píše:nevíme, nechtělo se ukázatteda to je ale potvůrka. to víš že tě to chytne. já pořád koukám po věcičkách pro mrňouse
a co čekáte vy? potvůrka to je, laškuje vždycky s tatínkem, jak dá táta ruku na břicho miminko dělá, že tam není ![]()
a co čekáte vy? potvůrka to je, laškuje vždycky s tatínkem, jak dá táta ruku na břicho miminko dělá, že tam není
my čekáme chlapečka Matýska. nám na každém utz ukazuje bimbasa aby nás nenechal na pochybách. jinak s tatou taky tak laškuje. kope tak že mi skáče celé břicho a jak tam dá někdo ruku tak se tváří že tam není a ani nedutá. ale ono je to tím že má rád tlak na bříško to se uklidní i když si tam dá ruku sama. tak už máme nacvičené že když ho chce taťka cítit musí tam tu ruku jen zlehka položit a pak kope vesele dál…
paola white píše:a co čekáte vy? potvůrka to je, laškuje vždycky s tatínkem, jak dá táta ruku na břicho miminko dělá, že tam nenímy čekáme chlapečka Matýska. nám na každém utz ukazuje bimbasa aby nás nenechal na pochybách. jinak s tatou taky tak laškuje. kope tak že mi skáče celé břicho a jak tam dá někdo ruku tak se tváří že tam není a ani nedutá. ale ono je to tím že má rád tlak na bříško to se uklidní i když si tam dá ruku sama. tak už máme nacvičené že když ho chce taťka cítit musí tam tu ruku jen zlehka položit a pak kope vesele dál…
no to je hezký ![]()
u nás nejživěji kope večer, tak to je občas zabavené kotrmelcema, že občas ztratí obezřetnost a omylem kopne i tatínka, ale málo, a pak ještě brzo ráno kolem páté, je to hrozně hezký ![]()
Ahojky holky, tak jak se všichni máte? Všem nemocným přeji brzké uzdravení, to je mi moc líto ![]()
Jinak posílám svůj dnešní ranní břuch ![]()
A ještě část z našeho skoro dodělaného pokojíčku, zbytek mám v albíčku..
Teď jsme se vrhli na obývák, už aby bylo vše hotové ![]()