Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
3.10.11 17:24
lillyccat píše:
suricata píše:
Paolo, je fajn, že už jsi zdravá :)mokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství :mrgreen:
A to sme len v 5,6,… mesiaci, čo bude v 7,8,…?! :-) :nevim:

no já se už hrozně těším na 8. až nebudu muset do práce a maluju si to tak, že budu jen celý den ležet s nohama nhoře a jíst a spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 17:34
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
Paolo, je fajn, že už jsi zdravá :)mokrý fleky? teda, co nás ještě čeká? já se těď potýkám s roztahováním pánve, bolí mě spona stydká a chodím jak kačena, když se do toho přidaj ty bolesti v kříži je to výživný, no jo krásy těhotenství :mrgreen:
no já se už hrozně těším na 8. až nebudu muset do práce a maluju si to tak, že budu jen celý den ležet s nohama nhoře a jíst a spát :mrgreen:

já jsem doma už skoro dva měsíce a jsem ráda že máme skoro všechno zařízené, protože si nedokážu představit to pak obíhat s tím pupkem. ale musím uznat že být doma je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 17:41
paola white píše:
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
no já se už hrozně těším na 8. až nebudu muset do práce a maluju si to tak, že budu jen celý den ležet s nohama nhoře a jíst a spát :mrgreen:
já jsem doma už skoro dva měsíce a jsem ráda že máme skoro všechno zařízené, protože si nedokážu představit to pak obíhat s tím pupkem. ale musím uznat že být doma je fajn

no já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnu
ale chystám se příští týden na návštěvu porodnice, mám z toho trochu strach a trochu jsem zvědavá, jak to bude vypadat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 18:06
no já mám občas paniku, že nemám nachystané vůbec nic, jen jsem si to tak sesumírovala, co bych chtěla do výbavičky a až budu doma se na to vrhnu, ono teď jsem ráda, že se najím, osprchuju a zapluju do postele, snad to pak v tom osmém zvládnu
ale chystám se příští týden na návštěvu porodnice, mám z toho trochu strach a trochu jsem zvědavá, jak to bude vypadat :nevim:

tak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 18:08
paola white píše:
ale chystám se příští týden na návštěvu porodnice, mám z toho trochu strach a trochu jsem zvědavá, jak to bude vypadat :nevim:
tak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.

tak to tiše závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 18:10
suricata píše:
paola white píše:
tak my už máme naprosto všechno. už mi chybí jen jednorázové pleny pro prcka a kalhotky do porodky pro mě. jsme byli v pátek na for babies a dostala jsem tam 20% slevu do mého oblíbeného obchodu tak jsme tam v sobotu nakoupili celou výbavičku a máme pokoj.

tak na jednu stranu si říkám že je to super už všechno mít, ale na druhou stranu tu kolem toho chodím a říkám si že ještě tři měsíce musím vydržet než dorazí prcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 18:11
paola white píše:
suricata píše:
paola white píše:
tak na jednu stranu si říkám že je to super už všechno mít, ale na druhou stranu tu kolem toho chodím a říkám si že ještě tři měsíce musím vydržet než dorazí prcek

tak dojeď a můžeš si to u mě užít znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 18:13

vždyť je to tak krásný chystat výbavičku… čekáš holku nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 18:22
paola white píše:
vždyť je to tak krásný chystat výbavičku… čekáš holku nebo kluka?

nevíme, nechtělo se ukázat :)
asi jo, doufám, že mě to taky chytne a užiju si to, zatím jsem si udělala seznam, co je potřeba koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 18:23
asi jo, doufám, že mě to taky chytne a užiju si to, zatím jsem si udělala seznam, co je potřeba koupit…

teda to je ale potvůrka. to víš že tě to chytne. já pořád koukám po věcičkách pro mrňouse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 18:29
paola white píše:
teda to je ale potvůrka. to víš že tě to chytne. já pořád koukám po věcičkách pro mrňouse

a co čekáte vy? potvůrka to je, laškuje vždycky s tatínkem, jak dá táta ruku na břicho miminko dělá, že tam není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.10.11 18:33
a co čekáte vy? potvůrka to je, laškuje vždycky s tatínkem, jak dá táta ruku na břicho miminko dělá, že tam není :)

my čekáme chlapečka Matýska. nám na každém utz ukazuje bimbasa aby nás nenechal na pochybách. jinak s tatou taky tak laškuje. kope tak že mi skáče celé břicho a jak tam dá někdo ruku tak se tváří že tam není a ani nedutá. ale ono je to tím že má rád tlak na bříško to se uklidní i když si tam dá ruku sama. tak už máme nacvičené že když ho chce taťka cítit musí tam tu ruku jen zlehka položit a pak kope vesele dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.10.11 18:42
paola white píše:
a co čekáte vy? potvůrka to je, laškuje vždycky s tatínkem, jak dá táta ruku na břicho miminko dělá, že tam není :)
my čekáme chlapečka Matýska. nám na každém utz ukazuje bimbasa aby nás nenechal na pochybách. jinak s tatou taky tak laškuje. kope tak že mi skáče celé břicho a jak tam dá někdo ruku tak se tváří že tam není a ani nedutá. ale ono je to tím že má rád tlak na bříško to se uklidní i když si tam dá ruku sama. tak už máme nacvičené že když ho chce taťka cítit musí tam tu ruku jen zlehka položit a pak kope vesele dál…

no to je hezký :)
u nás nejživěji kope večer, tak to je občas zabavené kotrmelcema, že občas ztratí obezřetnost a omylem kopne i tatínka, ale málo, a pak ještě brzo ráno kolem páté, je to hrozně hezký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.10.11 09:42

Ahojky holky, tak jak se všichni máte? Všem nemocným přeji brzké uzdravení, to je mi moc líto :-(
Jinak posílám svůj dnešní ranní břuch :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.10.11 09:44

A ještě část z našeho skoro dodělaného pokojíčku, zbytek mám v albíčku..
Teď jsme se vrhli na obývák, už aby bylo vše hotové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí