Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
4.10.11 21:03

tak tak , je to hrůza a jak jsi už psala bude i hůř bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.10.11 13:52

Ahoj holky. Tak co jak se dneska máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.10.11 18:25

Ahoj holky, přelouskala jsem, jak jste se bavily o bolesti zad, já mám občas takové bolesti v kříži, že mám slzy v očích, ale zjistila jsem, že existuje podpůrný pás pro těhotné, který drží bříško, tím pádem uleví zádům a zpevní ty svaly, kolem bříška, dokonce by měl být plně hrazený (ale můj doktor řekl, že mi ho nepředepíše, protože to po něm ještě nikdo nechtěl, bude vyměněn…), určitě do něho půjdu, mám ho domluvený, tak vám pak můžu napsat zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.10.11 18:31

Ahojte holky, no dnes se mám docela dobře :-)
Surikatko, tak to jsem zvědavá na info. A tak si ho budeš kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.10.11 18:38

Ahoj Saiii,
jo, mám ty bolesti ukrutný a to poctivě cvičím, no snad bude příští týden, musí mi ho objednat.

Mám konečně domluvený ten test na cukrovku, tak se těším, vzala jsem si na to celý den volno, tak to pak asi vemu přes nějaký dětský obchůdek a koupíme si něco za statečnost :mrgreen:

ptala ses na ten košík pro miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.10.11 18:46

Tak to jsem opravdu zvědavá, budu se těšit na info a kdyžtak taky vlítnu na svýho gyndaře :-)
A kdypak jdeš na test na cukrovku? Já v pátek, ale vůbec se netěšim :-(
Na košík jsem se ptala, teta ho měla půjčený od příbuzných, tak zjišťovala jak na tom je a je zas u někoho půjčený, ale nejspíš už ho nepotřebujou a mohlo by to dopadnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.10.11 18:53

Tak já jdu příští pátek, těším se, protože je to poslední „velký“ test, tak chci, aby to všechno vyšlo a já věděla, že je všechno v pořádku, i když miminko je tak živé, že mě nenechá na pochybách :) Jak dlouho se čeká na výsledky toho testu?
Jinak ten košík je super, chci si ho rozhodně pořídit, strašně jsem se do něj zamilovala :mrgreen: držím palce ať ti to s ním vyjde, četla jsem, že když už je trochu „jetý“ že je to lepší, protože jak praská to proutí, tak to miminko uspává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.10.11 18:59

No on tenhle bude asi už trochu víc jetý, ale byla bych ráda, kdyby to vyšlo :-)Na ty výsledky vůbec nevim jak dlouho se čeká.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.10.11 19:03

ještě se zeptám v čem si prala oblečení pro malou? Chystám se o víkendu že už začnu pomalu prát oblečeníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.10.11 19:09

Už mam skoro vypráno, hurááá :-) Čěká ne mě poslední várka zítra..
Jelikož peru ráda v gelech a ne prášcích, tak mám koupený Persil sensitive gel a aviváž od Lenoru, taky sensitive :-) Tak doufám, že to bude O.K. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.10.11 19:13

Ahoj holky no já se mám taky docela dobře , dneska jsem nesla věci do práce , pracovní oblečení a cestou zpátky mě chytla jako by křeč nebo přesně nevím co to bylo na pravém boku , asi mi tam zase na něco tlačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.10.11 19:15

Hele a jíte hořčík na ty křeče? já jím 3× denně a křeče nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.10.11 19:15

jo jo mám ho , ale někdy zapomenu a tak je to pak znát , ale vždycky minimálně ten jeden deně beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.10.11 19:16

a nebo když hodně spěchám , tak se to taky ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.10.11 19:22

já když vím, že budu mít zvýšenou aktivitu, tak klidně beru i víc…

já jsem si koupila tu lovelu gel, tak doufám, že to bude dobrý, jo a můžu sušit mimi věci v sušičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí