Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
holky děkuju za rady a návod na určení pohlaví
musím jít spát, ať zítra vstanu
přeju krásné sny a ať vám hezky rostou miminka
Dobrou noc, krásný sny a malinko kopanců ![]()
vůbec není zač
každá laborka to má trochu jinak , ale v něčem se lišit nemůžou , v takových těch základních věcech . jen co ti doporučím , já měl v letáčku napsáno , že se ráno můžu před odběrem napít buď neslazeného čaje nebo vody , dala jsem si vodu a bez toho jídla jsem to vydržela , dalo se to
no , jak kdy … někdy je klid a pak mě prostě nase.e tak , že vybouchnu ani nevím jak . třeba naposled … v pátek jsem mu dala na cigára,kasu teď držím já,a v sobotu jsem jela k našim a tak jestli mu nedám stovku , aby si něco koupil … nic si nekoupil a tak se ptám , tak to máš tu stovku , tak mi jí pak dej … odpověď … no nemám , koupil sem si cigára . Já škudlím každou kačku a on si dva dny za sebou koupí cigarety . možná ti to pijde jako ptákovina , ale mě to štve
Nepřijde mi to jako kravina, přesně vim o čem mluvíš. Sice asi nejsme v takový finanční situaci jako Vy, ale taky mě štve, že Martin vykouří přes krabičku denně a pak si uvědomim, co bysme za to mohli mít… Ale musím taky říct, že je zlatej a kouřit přestává, už asi 4 dny se drží, ale dst o mě.. Jen tim chci říct, že Tě úplně chápu, jak Tě takovýhle věci vytáčej..
no já ho taky odtrhla , měl tak tři krabičky na týden a on mi pak vyvede tohle . a já v tu chvíli prostě nemohla a samozřejmě jsem byla za semetriku a uječenou káču já
je to lump. No přeju hlavně pevný nervy a taky hlavně mysli na miminko ![]()
Jdu pomalu spinkat. Měj se hezky a dobrou noc ![]()