Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo tak toho se bojím já nechci rodit v prosinci ![]()
a kdyby se to povedlo kolem Vánoc tak nebudeme mít Adámka , ale Románka …
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , tak házím foto mého dnešního popajze
Máme podobně veliký pupíčky ![]()
Markuška píše:
28+2 TT
Tý jo..Jaktože všichni máte takhle krásný velký kulatý pupky a já pořad takovej malej .. Dneska začínam 28.tt a každej mi řiká,že kdyby se na mě nepodíval z boku,že ani nepozná,že jsem těhotná… ![]()
Markuška píše:
ale nee taky máš hezkej pupík
Nu je vidět,že to bude kluk.. Tloustnu jen v tom pupku .. Třeba budu mít aspon malýho prdolu a nebude to tolik bolet ![]()
Ahojky holky, máte krásné pupíky ![]()
Mám takový dotaz… Vy, co už jste doma na neschopence, přišly Vám už tenhle měsíc penízky?
saiiimona píše:
Ahojky holky, máte krásné pupíky
Mám takový dotaz… Vy, co už jste doma na neschopence, přišly Vám už tenhle měsíc penízky?
Ahojky , jo jo mě už došly
Kacenka020 píše:saiiimona píše:Ahojky , jo jo mě už došly
A můžu se zeptat kolikátýho?
saiiimona píše:Kacenka020 píše:A můžu se zeptat kolikátýho?saiiimona píše:Ahojky , jo jo mě už došly
tak jsem to dohledala v mobilu a bylo to dvanáctého
Kacenka020 píše:saiiimona píše:tak jsem to dohledala v mobilu a bylo to dvanáctéhoKacenka020 píše:A můžu se zeptat kolikátýho?saiiimona píše:Ahojky , jo jo mě už došly
Moc děkuju a nevíš jak to posílaj, jestli všem stejně, nebo mě můžou jindy a tak?