Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
16.10.11 10:22
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
Ahojky holky, máte krásné pupíky :palec:
Mám takový dotaz… Vy, co už jste doma na neschopence, přišly Vám už tenhle měsíc penízky?
Ahojky , jo jo mě už došly
A můžu se zeptat kolikátýho?
tak jsem to dohledala v mobilu a bylo to dvanáctého
Moc děkuju a nevíš jak to posílaj, jestli všem stejně, nebo mě můžou jindy a tak?

není zač … no hele netuším , ale u neschopenek je to asi ak kdy , mě třeba jeden měsíc došla až jednavdacátého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.10.11 10:56

Každopádně moc děkuju, jsem na to zvědavá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.10.11 11:47
saiiimona píše:
Každopádně moc děkuju, jsem na to zvědavá.. :think:

není zač a uvidíš no , oni si dělaj co chtěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.10.11 12:02

Ahoj holky,ja som nastupovala na neschopenku 25.7.-prvé 3týždne mi platil zamestnávatel do 15.8.,od 16.8.sociálka a to mi prišiel prvý šek až 24.9.,no a teraz čakám kedy mi príde za minulý mesiac,tak to je asi rozne,podla mna ako to pošle učtovníčka,papier na peniaze jej ale odovzdávam vždy prvého ale kedy ona to posiela sociálke to netuším,… :nevim:
Ale už by mi peniažky mohli príst,potrebovala by som ich,tak dúfam,že tento týžden tu budú :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.10.11 12:06
lillyccat píše:
Ahoj holky,ja som nastupovala na neschopenku 25.7.-prvé 3týždne mi platil zamestnávatel do 15.8.,od 16.8.sociálka a to mi prišiel prvý šek až 24.9.,no a teraz čakám kedy mi príde za minulý mesiac,tak to je asi rozne,podla mna ako to pošle učtovníčka,papier na peniaze jej ale odovzdávam vždy prvého ale kedy ona to posiela sociálke to netuším,… :nevim:
Ale už by mi peniažky mohli príst,potrebovala by som ich,tak dúfam,že tento týžden tu budú :wink:

Ahojky , já odevzdávám papír na peníze vždy ještě před koncem měsíc , je to lepší , páč vždy do posledního by ho tam měli mít , aby ho mohli co nejdříve poslat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.10.11 12:19
Kacenka020 píše:
lillyccat píše:
Ale už by mi peniažky mohli príst,potrebovala by som ich,tak dúfam,že tento týžden tu budú :wink:
Ahojky , já odevzdávám papír na peníze vždy ještě před koncem měsíc , je to lepší , páč vždy do posledního by ho tam měli mít , aby ho mohli co nejdříve poslat :wink:

Vidíš a to som nevedela,pretože sestrička od doktorky mi vždy tvrdí,že to mam poslat až posledný den v mesiaci,tak to ja budem tiež posielat skorej,dakujeeem za radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.10.11 12:23
lillyccat píše:
Kacenka020 píše:
lillyccat píše:
Ahojky , já odevzdávám papír na peníze vždy ještě před koncem měsíc , je to lepší , páč vždy do posledního by ho tam měli mít , aby ho mohli co nejdříve poslat :wink:
Vidíš a to som nevedela,pretože sestrička od doktorky mi vždy tvrdí,že to mam poslat až posledný den v mesiaci,tak to ja budem tiež posielat skorej,dakujeeem za radu :wink:

není zač :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.10.11 12:46

Taky to posílám většninou předposlední denv měsíci, ona mi to sestra stejně ani nechce dřív napsat. No ještě tenhle měsíc, polovinu příštího a v půlce listopadu nastupuju na mateřskou, tak jsem na to zvědavá.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
16.10.11 12:54
saiiimona píše:
Taky to posílám většninou předposlední denv měsíci, ona mi to sestra stejně ani nechce dřív napsat. No ještě tenhle měsíc, polovinu příštího a v půlce listopadu nastupuju na mateřskou, tak jsem na to zvědavá.. :-)

no já ten papír do práce nosím a záleží jak jdu , někdy ho dostanu hned na začátku měsíce s tím , že ho tam mám donést až ke konci měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 15:41

:mavam: :mavam: tak konečně mám u našich schovanej kočárek ve sklepě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.10.11 15:52

No skvělý :-) A jakpak máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 15:54

x-lander , byl z druhé ruky za pouhé 2 tisíce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:03

gratulace, já už mám taky kočárek, konečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
17.10.11 16:11

super a jaký ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.10.11 16:14
:P