Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Moc děkuju a nevíš jak to posílaj, jestli všem stejně, nebo mě můžou jindy a tak?saiiimona píše:tak jsem to dohledala v mobilu a bylo to dvanáctéhoKacenka020 píše:A můžu se zeptat kolikátýho?saiiimona píše:Ahojky , jo jo mě už došly
Ahojky holky, máte krásné pupíky
Mám takový dotaz… Vy, co už jste doma na neschopence, přišly Vám už tenhle měsíc penízky?
není zač … no hele netuším , ale u neschopenek je to asi ak kdy , mě třeba jeden měsíc došla až jednavdacátého
saiiimona píše:
Každopádně moc děkuju, jsem na to zvědavá..
není zač a uvidíš no , oni si dělaj co chtěj
Ahoj holky,ja som nastupovala na neschopenku 25.7.-prvé 3týždne mi platil zamestnávatel do 15.8.,od 16.8.sociálka a to mi prišiel prvý šek až 24.9.,no a teraz čakám kedy mi príde za minulý mesiac,tak to je asi rozne,podla mna ako to pošle učtovníčka,papier na peniaze jej ale odovzdávam vždy prvého ale kedy ona to posiela sociálke to netuším,… ![]()
Ale už by mi peniažky mohli príst,potrebovala by som ich,tak dúfam,že tento týžden tu budú ![]()
lillyccat píše:
Ahoj holky,ja som nastupovala na neschopenku 25.7.-prvé 3týždne mi platil zamestnávatel do 15.8.,od 16.8.sociálka a to mi prišiel prvý šek až 24.9.,no a teraz čakám kedy mi príde za minulý mesiac,tak to je asi rozne,podla mna ako to pošle učtovníčka,papier na peniaze jej ale odovzdávam vždy prvého ale kedy ona to posiela sociálke to netuším,…
Ale už by mi peniažky mohli príst,potrebovala by som ich,tak dúfam,že tento týžden tu budú
Ahojky , já odevzdávám papír na peníze vždy ještě před koncem měsíc , je to lepší , páč vždy do posledního by ho tam měli mít , aby ho mohli co nejdříve poslat ![]()
Kacenka020 píše:lillyccat píše:Ahojky , já odevzdávám papír na peníze vždy ještě před koncem měsíc , je to lepší , páč vždy do posledního by ho tam měli mít , aby ho mohli co nejdříve poslat
Ahoj holky,ja som nastupovala na neschopenku 25.7.-prvé 3týždne mi platil zamestnávatel do 15.8.,od 16.8.sociálka a to mi prišiel prvý šek až 24.9.,no a teraz čakám kedy mi príde za minulý mesiac,tak to je asi rozne,podla mna ako to pošle učtovníčka,papier na peniaze jej ale odovzdávam vždy prvého ale kedy ona to posiela sociálke to netuším,…
Ale už by mi peniažky mohli príst,potrebovala by som ich,tak dúfam,že tento týžden tu budú
Vidíš a to som nevedela,pretože sestrička od doktorky mi vždy tvrdí,že to mam poslat až posledný den v mesiaci,tak to ja budem tiež posielat skorej,dakujeeem za radu ![]()
lillyccat píše:Kacenka020 píše:Vidíš a to som nevedela,pretože sestrička od doktorky mi vždy tvrdí,že to mam poslat až posledný den v mesiaci,tak to ja budem tiež posielat skorej,dakujeeem za radulillyccat píše:Ahojky , já odevzdávám papír na peníze vždy ještě před koncem měsíc , je to lepší , páč vždy do posledního by ho tam měli mít , aby ho mohli co nejdříve poslat
není zač ![]()
Taky to posílám většninou předposlední denv měsíci, ona mi to sestra stejně ani nechce dřív napsat. No ještě tenhle měsíc, polovinu příštího a v půlce listopadu nastupuju na mateřskou, tak jsem na to zvědavá.. ![]()
saiiimona píše:
Taky to posílám většninou předposlední denv měsíci, ona mi to sestra stejně ani nechce dřív napsat. No ještě tenhle měsíc, polovinu příštího a v půlce listopadu nastupuju na mateřskou, tak jsem na to zvědavá..
no já ten papír do práce nosím a záleží jak jdu , někdy ho dostanu hned na začátku měsíce s tím , že ho tam mám donést až ke konci měsíce ![]()