Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je dobře, že už budete mít hotovo
Už se těšim na fotečky
My taky pěkně rostem, jsem zvědavá kolik budeme dnes vážit a měřit.Bolí mě pekelně záda a to mam ještě skoro 3 měsíce před sebou..
já už taky finišuju s přípravama. teď mám v pračce poslední várku plenek a pak už bude pro Matese všechno připravené.
Ahoj holky , já bych se měla teda asi stydět ,ale mě všechno pere a žehlí mamina
postýlku bude skládat Miloš asi až budem v porodnici , když nevím jak to s tím naším bydlením zatím bude , tak nikde nic nechystám . za chvilku si jdu jen to trafiky pro zapalovač a udělám krtkův dort , už se na něj těším ![]()
saiiimona
Přítel chce po sobě Ládu, ale to já vážně nechci
Tak hraju na city a řikam,že je strašně roztomilí když má kluk ve jméně š a ještě když přijmení bude začínat na s .. Že to bude znít ušišlaně–Tak jestli mi to projde tak bysme měli mít Tobiáška
A jaký jméno pro holčičku sis vybrala? Mě se strašně líbí jměno Natálka
My s přítelem koukáme od pul7 do pul8 pravidelně na ulici a v každý pauze ta reklama taky běží..
Já tomu ultrazvuku věřím a mám spousta věcí do modra a už máme obědnaný kočárek modrej
Jojo je to čivava ![]()
Ahoj holky ![]()
Já dnes byla také v poradně, doktor opět potvrdil holčičku
. Příště budeme prý měřit a vážit miminko, tak jsem zvědavá. Cukrovka negativní, tak jsem si hned koupila zákusek
a ještě pro prcka růžovou zimní kombinézu a fusak do autosedačky
.
Jinak já vše začnu chystat až v listopadu, už mě to láká… prát a brát útokem obchody, ale furt si říkám, že času ještě dost
…abych se pak nedivila
.
Akorát furt nemám jasno s kočárkem, já si snad nevyberu ..... barev a barev (ted u mě letí světle zelenkavá
) a těch značek, abych nakonec ten kočárek měla až se malá narodí ![]()
![]()
SmileJanny píše:
saiiimona
Přítel chce po sobě Ládu, ale to já vážně nechciTak hraju na city a řikam,že je strašně roztomilí když má kluk ve jméně š a ještě když přijmení bude začínat na s .. Že to bude znít ušišlaně–Tak jestli mi to projde tak bysme měli mít Tobiáška
A jaký jméno pro holčičku sis vybrala? Mě se strašně líbí jměno Natálka
My s přítelem koukáme od pul7 do pul8 pravidelně na ulici a v každý pauze ta reklama taky běží..
Já tomu ultrazvuku věřím a mám spousta věcí do modra a už máme obědnaný kočárek modrej
Jojo je to čivava
Tak my čekáme Sofinku - doufám
Dnes nám to teda dr. zase potvrdil, viděli jsme kávové zrnko. A jak se jmenuje čivavka a kolik jí je? Je to taky takový malý mímo jako u nás?
My teď vlastně čekáme skoro druhý - s nadsázkou ![]()
Holky hlášení z poradny.. Malá váží 1,4kg, testy na cukrovku v pořádku, jen mě trochu vyvedlo z míry, že je hlavičkou nahoru, strašně doufám, že se ještě přetočí, dr. říkal, že možnost pořád je, ale nemohla jsem z něj vytáhnout jak velká
Pořád spíš mluvil tak, že půjdu na císaře a to fakt nechci
Tak jsem z toho taková vyvedená z míry, ale já jí budu moc přemlouvat a snad si dá říct..
Ahoj saii , neboj ještě se otočí , má kupu času
no to jste pěkně holky poskočily s tím datumem ![]()
a pokud to bude nakonec přeci jen ten císař , tak to žádná tragédie nebude , neboj ![]()
Jo, viď? Jsem valila bulvy
Ale třeba se to zas změní, ale aby jsme nakonec opravdu neměli nadělení od ježíška
Strašně mod doufám, že se otočí!!!
a já můžu říct bez nadsázky , že čekáme druhý , elinka opravdu miminko je
![]()
Jsem nechtěla bejt tak drsná, aby si někdo nemyslel, že budu mít malou jak psa, ale vždycky jí říkáme, že se jí narodí sestřička
![]()
jo všechno je možná , já taky říkám , že k našim vyjdu na Vánoce do 4 patra schody a pojedeme
bude to v pohodě , uvidíš . ale on ten císař tak hrozný není , když to nepůjde , tak i tohle zvládneš ![]()
ááááále , jen ať si klidně myslí kdo chce co chce
a vůbec o není tak , že malou jako psa , ale psa jako mimi a to pochopí jen ten kdo má stejný vztah ke psům ![]()