Poradna duly
Jana Čurdová
No zvládla bych to, ale strašně bych chtěla přirozenej porod, no uvidíme. Tak Kačí, jdu spinkat, měj se krásně a dobrou noc a pohlaď za mě miminko a Elinku
![]()
no já bych možná i radši toho císaře
malej taky ještě není určo otočenej , každou chvíli řádí někde jinde
taky to doma všechno pěkně pohlaď a přeji klidnou noc
já je moc nemám , na dnešek poprvé škytavka a v noci řádí nejvíc , odpoledne je klid a pak sek večeru rozjede . tak dobrou ![]()
ahojky holky co se týče toho vztahu ke zvířátkám já tě chápu Kacenka020 ![]()
Já měla s přítelem kočičku obyčejnou z útulku od 3 týdnů po narození a bylo to naše prvorozené miminko ![]()
vyrůstala v bytě a jak jsme měli domeček tak si strašně zvykla na zahradu a ,když jsme si koupili tento byteček museli jsme tam tu naši lásku nechat i pro její dobro
![]()
Nesli jsme to dlouho těžce , já po večerech i brečela,protože s náma spinkala a to vše prostě chybí byla to naše mala holčička ![]()
saiiimona píše:
Holky hlášení z poradny.. Malá váží 1,4kg, testy na cukrovku v pořádku, jen mě trochu vyvedlo z míry, že je hlavičkou nahoru, strašně doufám, že se ještě přetočí, dr. říkal, že možnost pořád je, ale nemohla jsem z něj vytáhnout jak velkáPořád spíš mluvil tak, že půjdu na císaře a to fakt nechci
Tak jsem z toho taková vyvedená z míry, ale já jí budu moc přemlouvat a snad si dá říct..
existují na to cviky tak si je stáhni na netu a poctivě cvič. moje kamarádka malou otočila ve 38tt
saiiimona píše:existují na to cviky tak si je stáhni na netu a poctivě cvič. moje kamarádka malou otočila ve 38tt
Holky hlášení z poradny.. Malá váží 1,4kg, testy na cukrovku v pořádku, jen mě trochu vyvedlo z míry, že je hlavičkou nahoru, strašně doufám, že se ještě přetočí, dr. říkal, že možnost pořád je, ale nemohla jsem z něj vytáhnout jak velkáPořád spíš mluvil tak, že půjdu na císaře a to fakt nechci
Tak jsem z toho taková vyvedená z míry, ale já jí budu moc přemlouvat a snad si dá říct..
Jooo???
Tak to po tom určitě kouknu a začnu poctivě cvičit, kamarádka to měla taky z internetu, nemá nějaký osvědčený nebo tak?
Ahojky holky,dneska som bola tiež u doktorky,cukrovka dopadla dobre a tiež sa mi maličký ešte neotočil a je prdelkou nadol.Tiež som bola z toho hotová ale doktorka povedala,že sa ešte može otočit,tak dufam,že sa prcek posnaží a pekne sa pretočí,…
Ale holky klííííííííííd
mimčo má místo na oočení až do 34 týdne , tak neplaště , vždyť je kupa času . to je pak klidně ze dne na den ![]()
Kacenka020 píše:
Ale holky klíííííííííídmimčo má místo na oočení až do 34 týdne , tak neplaště , vždyť je kupa času . to je pak klidně ze dne na den
Tak to jo,…to my máme ešte kooopec času
![]()
Krásne dobré ránko i ked to tak vonku nevyzerá želám všetkým budúcim mamičkám!
saiiimona píše:
Jo a termín podle UTZ nám dnes vyšel na 25.12., uaaaa
Nám na utz řekl doktor,že z 6.ledna to je skok,ale vypadá to spíš na 24.12.. Takže vážně to bude dáreček ![]()
saiiimona píše:SmileJanny píše:Tak my čekáme Sofinku - doufám
saiiimona
Přítel chce po sobě Ládu, ale to já vážně nechciTak hraju na city a řikam,že je strašně roztomilí když má kluk ve jméně š a ještě když přijmení bude začínat na s .. Že to bude znít ušišlaně–Tak jestli mi to projde tak bysme měli mít Tobiáška
A jaký jméno pro holčičku sis vybrala? Mě se strašně líbí jměno Natálka
My s přítelem koukáme od pul7 do pul8 pravidelně na ulici a v každý pauze ta reklama taky běží..
Já tomu ultrazvuku věřím a mám spousta věcí do modra a už máme obědnaný kočárek modrej
Jojo je to čivava
Dnes nám to teda dr. zase potvrdil, viděli jsme kávové zrnko. A jak se jmenuje čivavka a kolik jí je? Je to taky takový malý mímo jako u nás?
My teď vlastně čekáme skoro druhý - s nadsázkou
Sofie je krásná jméno.. O tý přemýšlim,že kdyby náhodou z toho našeho Tobiáška podle reklami byla holčička tak to taky bude Sofí.. Natálku chci už dlouho,ale zas mít svátek,narozky a vanoce v jednom to néé ![]()
A čivavík? To je naše mimi rozmazlený
jsou mu 3 roky a půl a jmenuje se Mickey(Mickey mouse)
Jak váš/vaše? ![]()
Tak se dívám holky jak vám krásně posunuli termíny a to vám posunul gynekolog nebo na gegetice??
No to potěš tak ,že by jsme rodili už v prosinci ?? Já nechci ![]()
Markuška píše:
Tak se dívám holky jak vám krásně posunuli termíny a to vám posunul gynekolog nebo na gegetice??
No to potěš tak ,že by jsme rodili už v prosinci ?? Já nechci
no já taky straším , že až vyjdu na štědrej den k našim 4 patra , tak mě povezou a bude dáreček pod stromeček ![]()