Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:suricata píše:Tak to dodělej a už si doma všechno hezky chystej a odpočívej, musíš bejt moc unavená, mě stačí chvíli něco dělat a jsem K.O.
furt pracuju, ale už jsem fakt unavená, možná by bylo nejlepší dodělat rozdělanou práci a zabalit to …a vrhnout se na praní a vybavování a stěhování (vůbec jsem si na začátku neuvědomila, kolik toho ten človíček potřebuje)A Vy se stěhujete? Taky jsem si neuvědomila, co všechno bude potřeba, ale jsem ráda, že už skoro vše máme, ale určitě bude ještě kupa věcí, na který se přijde později
naštěstí se nestěhujem, jen je potřeba přeorganizovat trochu byt, aby se nám do ložnice vlezla postýlka a celkově je miminko náročné na místo ![]()
saiiimona píše:
To já se lekla, že Tě čeká ještě stěhování..
by mě asi ranilo…
už víš, jak ti dopadla cukrovka?
já už konečně vím, že nemám, ufff
jj, naštěstí dobře, jak jsi to zvládla to vyšetření? Bylo Ti z toho taky tak zle?
saiiimona píše:
jj, naštěstí dobře, jak jsi to zvládla to vyšetření? Bylo Ti z toho taky tak zle?
to je dobře, že nám to tak dopadlo, jednu chvilu jsem se bála.
mě nebylo ani tak zle během testu, ale po něm, musela jsem domů a spala jsem jak šípková růženka
jak jsi to zvládala ty?
saiiimona píše:
Mě bylo moooc zleBěhem toho vyšetření…
jejej to mi je líto, hlavně, že už to máš za sebou a další tě čeká až bude mít Sofi brášku nebo sestřičku…
tak holky jsem byla dneska v tescu a neodolala jsem , měli tam v balení tři pyžámka s medvídkem Pů za 160 korun a bylo to poslední v té nejmenší velikosti ![]()
Ahoj holky,toto som našla tu na e-mimino docela dobré rady a postupy čo a ako používat: dajte si do vyhladávača PEČE O NOVOROZENCE
možno to mnohé z vás už čítali,ja som nato narazila až teraz ![]()
ale jo nějak to jde , dneska mě o půl 8 dítko zase vzbudilo , že už jako spát nebudu
a co u tebe ??
Jsou to divoši, nejhorší je, když se mě nechce vstávat na záchod a ona kope a kope, že prostě jít musim
To člověk cítí každej pohyb
Jinak až na záda docela dobrý ![]()
jo na wc já chodím minimálně dvakrát za noc
no taky trpím se zádama ![]()