Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
24.10.11 16:29
Petromila111 píše:
Ahoj chtěla bych se k vám přidat jestli můžu,termín mám 2.1.,je tu někdo se stejným termínem?A taky bych se chtěla zeptat jestli tady bude někdo rodit na Bulovce? :-)

Ahojky, vítej :mavam:
Já mám 1. termín 31.12. a 2. termín stejnej jako Ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
24.10.11 16:44

Aha tak to jsem netušila,asi je málo rodiček v Praze :lol: …A kdy pak máš termín?

• Citovat
  • Upravit
Petromila111
24.10.11 16:46

Je já si nevšimla že už jsi to napsala,tak to jsem zvědavá jak nám to vyjde… :-D …Já už se nemůžu dočkat až bude prcek venku.A co budete mít?

• Citovat
  • Upravit
437
24.10.11 17:01

Zdarec holky :mrgreen:
Vítam Petromila111 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petromila111
24.10.11 17:02

Děkuju a ahoj :-)

• Citovat
  • Upravit
12743
24.10.11 17:07
Petromila111 píše:
Aha tak to jsem netušila,asi je málo rodiček v Praze :lol: …A kdy pak máš termín?

já mám termín 26.1. ale počítám že se prcek narodí o pár dní dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.10.11 10:34

Ahojky holky, tak japak se Vám všem vede a jak Vám rostou miminka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.10.11 12:43

Nazdárek,
je to tu nějak mrtvý, že? No za pár týdnů tu budeme stresovat před porodem :mrgreen: , už se taaaak těším :dance: .
Po novém roce budeme už jen řešit problémy s kojením, prdíkama a spaním :mrgreen: .

Břísko roste pěkně, připadám si čím dál víc jako koule. Malá mi dává do těla, kopanec za kopancem, ale když to cítím některý den méně (nebo o sobě nedá vědět celé dopoledne), tak jsem hned nervozní :-D

Dnes nám přišel přebalovací pult, takže tatka bude skládat. Postýlka a kočárek dojdou během 14 dní :dance: . Ještě chybí nějaké věci pro mě a jsme zcela připraveni na příchod našeho malého drobečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.10.11 17:21

jj, nějak to tady zkomírá :-( S tím kpáním to máme stejný, jak dýl necítím nějakej pohyb, tak jsem z toho pěkně nervní. Jednou skoro celý den jsem nic necítila, byla jsem už fakt vyplašená, ale jak jsem si lehla večer, tak se probrala a už to je, to se mi ale ulevilo!!!
A tak jaký jste nakonec vybrali přebalovák? Já jsem dnes dovyprávala poslední kousky oblečení, co jsem ještě dokupovala a rychlozavinky, deky, fusak a taaak a taky žehlila, žehlila a žehlila a teď necítím nohy.
A co postýlka? Jaká vyhrála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.10.11 18:18

Ahoj holky , tak dnešní kontrola proběhla v pořádku , mám teda asi měkčí čípek , ale je to asi v pohodě jinak . No a jinak mě pořád trápí mykoza , tak jsem dostala nějakou tubu s pastou a aplikátorama … no jak to budu zavádět nevím teda , vypadá to zajímavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.10.11 19:25

Já peru prádlo tak nějak průběžně, ted jsem prala plíny…málem jsem zešílela z toho žehlení a to jich bylo jen 20, ale bylo to jako žehlit furt tu samou plínu znova a znova :mrgreen: .

Přebalovák mám teda nakonec ten se skřínkou. No a postýlku jsem si vybrala úplně obyč z bukového dřeva.

Kacenka020: přeji brzké uzdravení :-)

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to máte s tvrdnutím bříška? Mně tedka tvrdne nějak častěji asi tak max.10× za den, ale četla jsem, že je to normální (pokud to není 10× za hodinu). Prý se na to baští magnézko, budu to muset probrat s doktorem. Předtím mi budto netvrdlo, nebo jsem to tak necítila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.10.11 19:29

mě bříško tvrdne , ale desetkrát za den už je dost , já magnézko beru preventivně ,s tím se nic nezkazí a není na předpis , mě tvrdne tak dvakrát denně a to večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.10.11 19:50

já právě někde tady v diskuzích četla, že se to magnézko jí jen do 32.týdne, nebo tak nějak, protože pak ti to může oddálit porod. V úterý jdu na kontrolu, tak se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.10.11 19:52

říkaj tak , že nejdýl do toho 36 týdne se může … já bez něj ani ránu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
25.10.11 19:54

hned si teda jdu jedno namíchat :mrgreen: