Poradna duly
Jana Čurdová
Petromila111 píše:
Ahoj chtěla bych se k vám přidat jestli můžu,termín mám 2.1.,je tu někdo se stejným termínem?A taky bych se chtěla zeptat jestli tady bude někdo rodit na Bulovce?
Ahojky, vítej ![]()
Já mám 1. termín 31.12. a 2. termín stejnej jako Ty ![]()
Aha tak to jsem netušila,asi je málo rodiček v Praze
…A kdy pak máš termín?
Je já si nevšimla že už jsi to napsala,tak to jsem zvědavá jak nám to vyjde…
…Já už se nemůžu dočkat až bude prcek venku.A co budete mít?
Petromila111 píše:
Aha tak to jsem netušila,asi je málo rodiček v Praze…A kdy pak máš termín?
já mám termín 26.1. ale počítám že se prcek narodí o pár dní dřív…
Ahojky holky, tak japak se Vám všem vede a jak Vám rostou miminka? ![]()
Nazdárek,
je to tu nějak mrtvý, že? No za pár týdnů tu budeme stresovat před porodem
, už se taaaak těším
.
Po novém roce budeme už jen řešit problémy s kojením, prdíkama a spaním
.
Břísko roste pěkně, připadám si čím dál víc jako koule. Malá mi dává do těla, kopanec za kopancem, ale když to cítím některý den méně (nebo o sobě nedá vědět celé dopoledne), tak jsem hned nervozní ![]()
Dnes nám přišel přebalovací pult, takže tatka bude skládat. Postýlka a kočárek dojdou během 14 dní
. Ještě chybí nějaké věci pro mě a jsme zcela připraveni na příchod našeho malého drobečka ![]()
jj, nějak to tady zkomírá
S tím kpáním to máme stejný, jak dýl necítím nějakej pohyb, tak jsem z toho pěkně nervní. Jednou skoro celý den jsem nic necítila, byla jsem už fakt vyplašená, ale jak jsem si lehla večer, tak se probrala a už to je, to se mi ale ulevilo!!!
A tak jaký jste nakonec vybrali přebalovák? Já jsem dnes dovyprávala poslední kousky oblečení, co jsem ještě dokupovala a rychlozavinky, deky, fusak a taaak a taky žehlila, žehlila a žehlila a teď necítím nohy.
A co postýlka? Jaká vyhrála?
Ahoj holky , tak dnešní kontrola proběhla v pořádku , mám teda asi měkčí čípek , ale je to asi v pohodě jinak . No a jinak mě pořád trápí mykoza , tak jsem dostala nějakou tubu s pastou a aplikátorama … no jak to budu zavádět nevím teda , vypadá to zajímavě ![]()
Já peru prádlo tak nějak průběžně, ted jsem prala plíny…málem jsem zešílela z toho žehlení a to jich bylo jen 20, ale bylo to jako žehlit furt tu samou plínu znova a znova
.
Přebalovák mám teda nakonec ten se skřínkou. No a postýlku jsem si vybrala úplně obyč z bukového dřeva.
Kacenka020: přeji brzké uzdravení ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to máte s tvrdnutím bříška? Mně tedka tvrdne nějak častěji asi tak max.10× za den, ale četla jsem, že je to normální (pokud to není 10× za hodinu). Prý se na to baští magnézko, budu to muset probrat s doktorem. Předtím mi budto netvrdlo, nebo jsem to tak necítila ![]()
mě bříško tvrdne , ale desetkrát za den už je dost , já magnézko beru preventivně ,s tím se nic nezkazí a není na předpis , mě tvrdne tak dvakrát denně a to večer
já právě někde tady v diskuzích četla, že se to magnézko jí jen do 32.týdne, nebo tak nějak, protože pak ti to může oddálit porod. V úterý jdu na kontrolu, tak se zeptám.
říkaj tak , že nejdýl do toho 36 týdne se může … já bez něj ani ránu