Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,mě je 22 a také čekáme naše první miminko-Ledňáčka
Tahle stránka je super,ale děsně nepřehledná…nemáte někdo fb?Pokud ano,budu se tam na vás těšit (Veronika Nell Tylová)
![]()
VeronikaNel píše:
Ahoj,mě je 22 a také čekáme naše první miminko-LedňáčkaTahle stránka je super,ale děsně nepřehledná…nemáte někdo fb?Pokud ano,budu se tam na vás těšit (Veronika Nell Tylová)
![]()
Vítám tě a přidávám si tě
Moje jméno je Kateřina Černá … tak i holky co máte FB klidně si mě přidejte ![]()
Kacenka020 píše:
Ahojky , vítej![]()
taky se ti to asi moc neshoduje co ?
já jsem zvědavá na kdy mi to nakonec vyjde , ale zatím koukám , že jsem na TP jako poslední
Neboj,já mám termín 29.1. ![]()
Ahoj holky,
ja teda rada chodim kecat sem,ale klidne si vas taky pozadam o pratelstvi na fb. jestli chcete??
miminkoMEX píše:
Ahoj holky,
ja teda rada chodim kecat sem,ale klidne si vas taky pozadam o pratelstvi na fb. jestli chcete??
ahoj , to já taky , ale někdy je to na fb rychlejší třeba přes mobil a tak
a klidně si mě tam najdi ![]()
Krásné ráno děvčátka ![]()
Dnešní moc byla hrozná už spím čím dál míň a neustále převalování , hrůza , 3× za noc na záchod a pak nemůžu usnout , ale na tom jsme teď asi všechny stejně co??
Jinak jak těhulkujete co je nového??
Markuška píše:
Krásné ráno děvčátka
Dnešní moc byla hrozná už spím čím dál míň a neustále převalování , hrůza , 3× za noc na záchod a pak nemůžu usnout , ale na tom jsme teď asi všechny stejně co??
já to mám taky tak , hodím na záchod často , ale kopance jsem su už naučila tak nějak ignorovat ![]()
Tak jsem si vas pridala obe
Ja jsem Katka a bydlim v Mexiku ![]()
jinak ja jak kdy. nekdy spim jak spalek, nekdy spim sotva 4 hodiny a potom jsem cely den jako matoha!
Za chvilku jdu na kontrolu
![]()
miminkoMEX píše:
Tak jsem si vas pridala obeJa jsem Katka a bydlim v Mexiku
![]()
jinak ja jak kdy. nekdy spim jak spalek, nekdy spim sotva 4 hodiny a potom jsem cely den jako matoha!
Za chvilku jdu na kontrolu![]()
jééé , ale mě si se tam neukázala
Ahoj ![]()
tak jsem byla na kontrole a všechno v pořádku, miminko mám otočený hlavičkou dolů, je to cvalíček, ale furt nevíme, co to bude, nahoře mám už 15kg a v noci chodím, co dvě hodiny na záchod a moc toho nenaspím, miminko už pořádně kope, někdy jsou to opravdu šlupky…
už se nám to krátí, hrozně se těším ![]()
ty jo, 15 kg. Pry kdyz hodne naberes, tak to potom rychle shodis. Ja pred mesicem mela nahore 6 kg, ted nevim, jestli jsem jeste neco pribrala… no uvidme po dnesni konbtrole ![]()
tak já mám nahoře deset kilo, ale naštěstí to na mě není moc vidět. nikdo mi to nevěří. já jdu na kontrolu příští týden tak už se těším. doktorka by nás měla objednat už na velký utz tak jsem zvědavá jak ten náš miláček zase vyrostl
Markuška píše:
Krásné ráno děvčátka
Tak tohle moc dobře znám,je to dost otravný,že jo
Já měla jít dnes na oGTT,ale bohužel jsem vstala v 5h,šla se trochu v rámci možností zkrášlit,ale chytli mě takové křeče do žaludku,že jsem se skoro ani nepohla…po položení zpět do postle jsem zjistila,že malá je nasunutá až pod pupíkem(to ráno nebývá)a místo žaludku mám jen extrém vyměklé místo…fat potěsující ![]()
Nic méně na oGTT jsem nešla,ale alespoň,že už je nám lépe… ![]()