Poradna duly
Jana Čurdová
Mna tiež bolieva brucho a dost často,tak sa tam prcek asi točí ako na kolotoči
ale nevadi hlavne,že sú zdraví mrnousci.
A odkaz pro holky čo tu dávali fotky s bríškama moooc pekné ich máte,také do špičky a píšete,že čakáte chlapčeka no a to moje bríško je kulaté a bude to tiež chlapček ![]()
lillyccat píše:
Mna tiež bolieva brucho a dost často,tak sa tam prcek asi točí ako na kolotočiale nevadi hlavne,že sú zdraví mrnousci.
A odkaz pro holky čo tu dávali fotky s bríškama moooc pekné ich máte,také do špičky a píšete,že čakáte chlapčeka no a to moje bríško je kulaté a bude to tiež chlapček
Taky mě bříško pobolívá, dost teď polehávam, pže malý se nelíbí, když sedim, tak mě pořád kope pod žebra a to je bolest…
Jinak bříško ani tak do špičky nemam, ale j bych měla nosit holčičku ![]()
saiiimona píše:lillyccat píše:Taky mě bříško pobolívá, dost teď polehávam, pže malý se nelíbí, když sedim, tak mě pořád kope pod žebra a to je bolest…
Mna tiež bolieva brucho a dost často,tak sa tam prcek asi točí ako na kolotočiale nevadi hlavne,že sú zdraví mrnousci.
A odkaz pro holky čo tu dávali fotky s bríškama moooc pekné ich máte,také do špičky a píšete,že čakáte chlapčeka no a to moje bríško je kulaté a bude to tiež chlapček
Jinak bříško ani tak do špičky nemam, ale j bych měla nosit holčičku
Saiii,tak to sa ti moc omlouvam,pretože som si myslela,že obidve čakate chlapčeka a teraz som si to poriadne prečítala a to len Kačenka čaká kluka jako buka,tak ako ja a ty holčičku
![]()
No ved práve ani ja nemožem dlho sediet,pretože ma prcek hrozne tlačí do žeber,tak len polehujem,už by som to všetko chcela mat za sebou,no ešte dva mesiace ma troška potrápi,… ![]()
Ahoj holky
,
jakpak se máte? Venku už nám trocha přituhuje brrrr
.
My včera byli na zabíjačce, tak jsem tam spíš dělala jen společnost a okukovala dění okolo. Přijeli jsme tak unavení, že jsem po dlouhé době prospala celou noc (od 22h do 8h do rána), to se mi nestalo alespon tak 3 měsíce
.
Mimísek se má k světu a dává mi to jasně najevo pravidelnými kopancemi
, v úterý jdeme do poradny a snad už bych taky mohla dostat papíry na vyřízení mateřské.
Pěkně se těhulkujte
![]()
Ahoj děvčata,
jsem se chtěla optat, jak se vám daří a s čím se teď potýkáte. Já mám v bříšku malého ďáblíka, kope bez přestání i dvě hodiny v kuse, tak si hladím bříško a říkám mu, ať si trochu odpočine, už mě to někdy docela bolí, jinak se točí, jak kohout na střeše, na minulé prohlídce byl ukázkově hlavou dolů, ale teď je zas otočený hlavou nahoru. Jinak mám chuť na hovězí, jím ho dvakrát týdně a mohla bych ho furt, ale říkám si, že ve třetím trimestru je to asi normální, protože je zvýšená spotřeba železa. Máte některá taky chutě? Jinak mě děsně pálí žáha a jsem pořád unavená. Už se na to miminko hrozně těším, ale zároveň mám strach z blížícího se porodu. Doufám, že zima venku vás zažene k počítači a ten porod tu řádně rozeberem ![]()
Tak ať se daří a rostou vám miminka ![]()
Ahojky všechny maminky ![]()
ráda se k vám přidám
OD minulého týdne už víme , že to bude holčička , naše mimi kope jak divé hlavně v noci , -strašně se na ni už těším, jen bych si přála aby ten leden už byl tady
krásné těhulkování všem
Janča ![]()
smiskova píše:
Ahojky všechny maminky
ráda se k vám přidámOD minulého týdne už víme , že to bude holčička , naše mimi kope jak divé hlavně v noci , -strašně se na ni už těším, jen bych si přála aby ten leden už byl tady
krásné těhulkování všem
Janča
ahoj , vítej ![]()
smiskova píše:
Ahojky všechny maminky
ráda se k vám přidámOD minulého týdne už víme , že to bude holčička , naše mimi kope jak divé hlavně v noci , -strašně se na ni už těším, jen bych si přála aby ten leden už byl tady
krásné těhulkování všem
Janča
Ahojky tiež ta vítam ![]()
ahoj holky tak co jak se máte? Matýsek je dneska nějak hodně akční a mlátí mě hlava nehlava. Jsem poslední dobou pořád strašně utahaná asi z toho počasí. U nás je už čtyři dny strašná mlha a vůbec se nezvedá… fuj!
Ahojky holky,kde ste všetky a čo robite?V lete ste tu boli skoro nonstop a teraz ked začína byt vonku zima,tak tu už pomaly nikto ani nediskutuje.Ako sa vám všetkým darí?Ja už ani pomaly nespávam o pol jedenastej som horko-tažko zaspala,potom som sa zobudila o jednej rano a hodinu mi trvalo kym som zasa zaspala,no a od šiestej som hore-pretože prcek má asi treningy boxu alebo hra futbal
![]()
Inak už si tiež želám aby bol leden a mala som to za sebou akosi mi ten čas ani neuteká ako sa termín blíži.
lillyccat píše:
Ahojky holky,kde ste všetky a čo robite?V lete ste tu boli skoro nonstop a teraz ked začína byt vonku zima,tak tu už pomaly nikto ani nediskutuje.Ako sa vám všetkým darí?Ja už ani pomaly nespávam o pol jedenastej som horko-tažko zaspala,potom som sa zobudila o jednej rano a hodinu mi trvalo kym som zasa zaspala,no a od šiestej som hore-pretože prcek má asi treningy boxu alebo hra futbal![]()
Inak už si tiež želám aby bol leden a mala som to za sebou akosi mi ten čas ani neuteká ako sa termín blíži.
Ahojky. tak to já si teď poslední dobou na spaní nemůžu stěžovat. Mates sice před usnutím mlátí, ale já jsem po celým dni tak utahaná že mi to ani nevadí
takže spím klidně 10 hodin jen s dvěma přestávkama na čůrání
paola white píše:
ahoj holky tak co jak se máte? Matýsek je dneska nějak hodně akční a mlátí mě hlava nehlava. Jsem poslední dobou pořád strašně utahaná asi z toho počasí. U nás je už čtyři dny strašná mlha a vůbec se nezvedá… fuj!
Ahoj , jo kéž by to venku byla jen samotná mlha , chtěla jsem jít k našim dneska a mamka mi říkala , abych radši zůstala doma . doporučujou nevycházet
Ahoj děvčata ![]()
u nás včera kontrola proběhla v pořádku, příští úterý jdeme zase…budou nám natáčet KTG (snad mám tu zkratku dobře), tak se těším, až uslyším srdíčko, kamarádka říkala, že je to zvuk, jako když jede vlak po kolejích…uvidíme. Pak nás čekají kontrolní krevní testy
. No a aby toho nebylo málo, tak mě bude dr odesílat na mateřskou.
Máte už nachystané věci do porodnice? Já si říkala, že bych pomalu měla dávat dohromady tašku. A máte nakoupené kojící podprsenky?…nevím, kdy ji přesně koupit, jestli se prsa ještě zvětší nebo ne. A budete si brát i nafukovací kola na sezení?
![]()
podprsenku budu kupovat až pak nejspíš , prsa se pak ještě zvětší , tak aby nebyla zbytečně moc velká nebo malá