Poradna duly
Jana Čurdová
paola white píše:Kacenka020 píše:jako to Kačí?
To já budu u porodu sama , ale nějak mě to neděsí
přítel k porodu nechce , asi se bojí a nemá rád krev . tak řek , že tam se mnou nepůjde … a ono možná lepší , kdyby tam sebou plácnul , tak by tam akorát „překážel“
můj manžel taky říkal, že tam nepůjde. tak jsem ho nechala být a dneska mi říká že půjde, ale nesmím po něm chtít aby stříhal pupeční šnůru.třeba si to ten tvůj rozmyslí? ![]()
nemyslím si , že by si to rozmyslel … třeba na poslední chvíli překvapí
všechno je možný … ale nepočítám s tím
tak si s sebou můžeš vzít někoho jinýho. mě by asi vadilo být tam v tu chvíli sama. já bych šla s mamkou. jsem takovej mamánek ![]()
no to já jsem taky
ale mamka mi řekla , že kdybych tam začla ječet , že by mi ještě namlátila
no uvidíme jak to dopadne
navíc i záleží dy budu rodit , mamka je zdraotní sestra u obvoďačky a tam z ničeho nic si nemůže dovolit nepřijít , když je tam sama
Ahoj těhulky
,
můj přítel nechce být u porodu, já ho tam stejně nechci
.
Ale u přípravy bude…porod se skládá z nějakých dob…u té první budou kontrakce a mimi se bude chystat ven…tak to přítel bude u mně (to trvá i několik hodin).
U té druhé je samotný porod…tlačení mimíska ven, to je tam přítel zbytečný, s ničím nemůže pomoci…teda pokud to nechce natáčet, nebo stříhat pupeční šnůru (to my nechceme). To trvá chvíli (max hodinu), takže přítel bude čekat mimo porodní sál.
No a pak budeme všichni 3 poprvé pohromadě
.
Takhle to chodí u nás v porodnici ![]()
Ahojky holky,tak ja priatela pri porodu budem mat,chce íst.Ja som najprv nechcela aby tam bol ale nakoniec som si prečítala pár diskusií a zmenila som názor a budem rada ked tam bude.Bude to pre mna taká psychická podpora a chcem aby vedel ako to všetko prebieha.Strach z toho či to zvládne nemám, pretože pomáhal pri roznych zásahoch kde bolo množstvo krvi a všeličoho iného ![]()
Ahoj holky,
tak muj pritel u porodu byt chce, snuru strihat pry ani omylem. jen me tam bude drzet za ruku a podporovat. Zrovna vcera chudak resil to, ze bude mit zrovna v terminu myho porodu dost prace, tak ma strach,aby to stihnul. ale ja ho uklidnuju, ze to trva X hodin…
miminkoMEX píše:
Ahoj holky,
tak muj pritel u porodu byt chce, snuru strihat pry ani omylem. jen me tam bude drzet za ruku a podporovat. Zrovna vcera chudak resil to, ze bude mit zrovna v terminu myho porodu dost prace, tak ma strach,aby to stihnul. ale ja ho uklidnuju, ze to trva X hodin…
tak v tomhle naštěstí máme kliku. můj manžel má stavební firmu, tak teď maká do noci i o víkendech, ale v lednu a kus února nebude brát žádný zakázky a bude s námi doma…
tak holky zítra šupem na poslední velký utz. držte palce ať je všechno v pohodě ![]()
paola white píše:
tak holky zítra šupem na poslední velký utz. držte palce ať je všechno v pohodě
Neboj všetko dobre dopadne uvidíš,mna to čaká v stredu ![]()
Tak držím palečky nech je všetko ok
![]()
Tak je všechno OK. Matýsek nám poctivě ukazoval pindíka
Máme 1549g a 39,9 cm
už je hlavičkou dolů a podle paní doktorky je tam už tak napasovaný, že je málo pravděpodobné, že by se chtěl ještě otáčet ![]()
paola white píše:
Tak je všechno OK. Matýsek nám poctivě ukazoval pindíkaMáme 1549g a 39,9 cm
už je hlavičkou dolů a podle paní doktorky je tam už tak napasovaný, že je málo pravděpodobné, že by se chtěl ještě otáčet
Tak to je super správička ![]()
lillyccat píše:
Tak to je super správička
jo jo jsem ráda, že je všechno OK. v noci jsem měla tak strašný bolesti břicha, že jsem myslela, že budeme muset jet na pohotovost. nakonec jsem vydržela do rána, ale paní doktorka říkala že je všechno ok a že jsem ještě zavřená, že to bolí proto že je tam Matýsek napasovanej tak moc dole a dost to dráždí!