Poradna duly
Jana Čurdová
Michaela0312 píše:
no právě že když se ho na něco zeptám, pač nemám nikoho kdo by mi to řekl, a na internetu taky vždy píšou něco jiného ..tak prostě kouká divně…
takovýhle doktory fakt nesnáším. přece máme právo se ptát co se s naším tělem děje. od toho tam ten doktor přece je… ![]()
paola white píše:taky jsi to říkám..ale nikdo mi není schopný říct proč se chovají někteří doktoři jak .....Michaela0312 píše:takovýhle doktory fakt nesnáším. přece máme právo se ptát co se s naším tělem děje. od toho tam ten doktor přece je…
no právě že když se ho na něco zeptám, pač nemám nikoho kdo by mi to řekl, a na internetu taky vždy píšou něco jiného ..tak prostě kouká divně…
Michaela0312 píše:
taky jsi to říkám..ale nikdo mi není schopný říct proč se chovají někteří doktoři jak .....
já hlavně doufám, že takovýho jelimana nepotkám u porodu ![]()
paola white píše:Michaela0312 píše:já hlavně doufám, že takovýho jelimana nepotkám u porodu
taky jsi to říkám..ale nikdo mi není schopný říct proč se chovají někteří doktoři jak .....
no, to si taky říkám… i když já mám štěstí na magory…
![]()
tak já doufám že to bude v pohodě. byla bych nejradši aby mě rodila moje doktorka, ale ta v půlce prosince končí takže to neklapne ![]()
paola white píše:
tak já doufám že to bude v pohodě. byla bych nejradši aby mě rodila moje doktorka, ale ta v půlce prosince končí takže to neklapne
to je škoda, no taky doufám že to proběhne vše v pořádku, a hlavně aby byla maličká v zdravá ![]()
přesně. nemám nějaký extra požadavky takže počítám že pokud všechno půjde hladce tak mi vyhoví…
Ahoj,
dneska mi začíná mateřská dovolená
(no zatím je to dovolená
), takže konečně žádné omezené vycházky ![]()
majkla0 píše:
Ahoj,
dneska mi začíná mateřská dovolená(no zatím je to dovolená
), takže konečně žádné omezené vycházky
a jak si měla omezené vycházky?
majkla0 píše:
Ahoj,
dneska mi začíná mateřská dovolená(no zatím je to dovolená
), takže konečně žádné omezené vycházky
Ahoj , ty jsi měla dané vycházky jo ??? ![]()
Ahojky tak to jsme 2 taky konečně mateřská dovolená a žádné omezené vycházky
paráda ,tak si to ještě užít , pospat si atd ![]()
Markuška píše:
Ahojky tak to jsme 2 taky konečně mateřská dovolená a žádné omezené vycházkyparáda ,tak si to ještě užít , pospat si atd
taky jsi měla dané vycházky jo ?? já mám teda neomezené od začátku , ale stejně mi je to teď houby platné ![]()
Markuška píše:
Ahojky tak to jsme 2 taky konečně mateřská dovolená a žádné omezené vycházkyparáda ,tak si to ještě užít , pospat si atd
ty ještě můžeš spát? to ti závidím ![]()
jo měla jsem vycházky od 9-11,14-20, ale to šlo a víkendy jsem dlabala ![]()
spát no právě ,že nemůžu
dnes ode 2 od rána vzhůru až se mě motá hlava z toho nevyspání
, ale už si zvykám to tak asi bude , že nebudem moc spinkat až se to narodí. Dnes jsem se úplně zarazila , když jsem zjistila , že tuto neděli je 1. advent
to je hrozný jak to letí, už mám víc a víc obavy z porodu , ale nemyslím na to ![]()
mě se dneska zdál sen že se Mates narodil předčasně, vylezl mi skrz břicho a vypadal jak opelichaný kuře… pak jsem se probudila a furt jsem na to myslela a nemohla usnout.