Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
22.11.11 13:00
Michaela0312 píše:
no právě že když se ho na něco zeptám, pač nemám nikoho kdo by mi to řekl, a na internetu taky vždy píšou něco jiného ..tak prostě kouká divně…

takovýhle doktory fakt nesnáším. přece máme právo se ptát co se s naším tělem děje. od toho tam ten doktor přece je… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 13:05
paola white píše:
Michaela0312 píše:
no právě že když se ho na něco zeptám, pač nemám nikoho kdo by mi to řekl, a na internetu taky vždy píšou něco jiného ..tak prostě kouká divně…
takovýhle doktory fakt nesnáším. přece máme právo se ptát co se s naším tělem děje. od toho tam ten doktor přece je… :-x
taky jsi to říkám..ale nikdo mi není schopný říct proč se chovají někteří doktoři jak ..... :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 13:09
Michaela0312 píše:
taky jsi to říkám..ale nikdo mi není schopný říct proč se chovají někteří doktoři jak ..... :-?

já hlavně doufám, že takovýho jelimana nepotkám u porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 13:18
paola white píše:
Michaela0312 píše:
taky jsi to říkám..ale nikdo mi není schopný říct proč se chovají někteří doktoři jak ..... :-?
já hlavně doufám, že takovýho jelimana nepotkám u porodu :roll:

no, to si taky říkám… i když já mám štěstí na magory… :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 13:26

tak já doufám že to bude v pohodě. byla bych nejradši aby mě rodila moje doktorka, ale ta v půlce prosince končí takže to neklapne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.11 13:53
paola white píše:
tak já doufám že to bude v pohodě. byla bych nejradši aby mě rodila moje doktorka, ale ta v půlce prosince končí takže to neklapne :cry:

to je škoda, no taky doufám že to proběhne vše v pořádku, a hlavně aby byla maličká v zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.11.11 13:57

přesně. nemám nějaký extra požadavky takže počítám že pokud všechno půjde hladce tak mi vyhoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.11.11 09:25

Ahoj,
dneska mi začíná mateřská dovolená :dance: (no zatím je to dovolená :mrgreen: ), takže konečně žádné omezené vycházky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 10:50
majkla0 píše:
Ahoj,
dneska mi začíná mateřská dovolená :dance: (no zatím je to dovolená :mrgreen: ), takže konečně žádné omezené vycházky :dance:

a jak si měla omezené vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.11.11 11:50
majkla0 píše:
Ahoj,
dneska mi začíná mateřská dovolená :dance: (no zatím je to dovolená :mrgreen: ), takže konečně žádné omezené vycházky :dance:

Ahoj , ty jsi měla dané vycházky jo ??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.11.11 12:11

Ahojky tak to jsme 2 taky konečně mateřská dovolená a žádné omezené vycházky :pankac: paráda ,tak si to ještě užít , pospat si atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.11.11 12:16
Markuška píše:
Ahojky tak to jsme 2 taky konečně mateřská dovolená a žádné omezené vycházky :pankac: paráda ,tak si to ještě užít , pospat si atd :lol:

taky jsi měla dané vycházky jo ?? já mám teda neomezené od začátku , ale stejně mi je to teď houby platné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 12:16
Markuška píše:
Ahojky tak to jsme 2 taky konečně mateřská dovolená a žádné omezené vycházky :pankac: paráda ,tak si to ještě užít , pospat si atd :lol:

ty ještě můžeš spát? to ti závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.11.11 12:51

jo měla jsem vycházky od 9-11,14-20, ale to šlo a víkendy jsem dlabala :mrgreen:
spát no právě ,že nemůžu :D dnes ode 2 od rána vzhůru až se mě motá hlava z toho nevyspání :? , ale už si zvykám to tak asi bude , že nebudem moc spinkat až se to narodí. Dnes jsem se úplně zarazila , když jsem zjistila , že tuto neděli je 1. advent :cert: to je hrozný jak to letí, už mám víc a víc obavy z porodu , ale nemyslím na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 12:58

mě se dneska zdál sen že se Mates narodil předčasně, vylezl mi skrz břicho a vypadal jak opelichaný kuře… pak jsem se probudila a furt jsem na to myslela a nemohla usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí