Poradna duly
Jana Čurdová
No když byl našikmo kopal do boku a měl hlavičku u mého pupíku, včera a předevčírem se děsně mlel a dneska kope do druhého boku, ale chybí ta hrča, co byla hlavička, tak nevím, co tam vyvádí, já myslela, že když je otočený hlavou dolů, že kope pod žebra a to nedělá…
A co máš s čípkem?
mě ope do boku i pod žebra a ruce mi strká taky k bokům a k pánví , to je neskutečně nepříjemný … no psala jsem to tu , musím ležet , už týden jsem v pelehu , zkracuje se mi a měkne jak mi na něj malej tlačí hlavou … kdybych neležela , tak mi hrozí předčasný porod
jé to mi je líto, ale víš jak to je, ještě budeš přenášet a budeš ráda až konečně vyleze, hlavně se šetři ![]()
To já přenášení v plánu nemám
ve 36 týdnu vstávám z postele a vudu dělat absolutně vše ![]()
Ahoj budoucí maminky ledňátek
tuto diskusy jsem našla až teď, tak se přidávám trochu pozdě
ale to snad nevadí.. já mám termín jen jeden a to 10.leden, jsem poprvé těhotná a čekáme holčičku
už se taky na ní moc těšíme..jinak co jsem četla, tak problémy máme všechny podobné, kopance do boku, nespavost, chození na záchod á 15 min
ale co bychm pro ty naše dítka neudělali
už to máme za pár, takže hurá do posledního měsíce, hlavně ať máte i nadále těhotenství v poklidu a je vše tak jak má být ![]()
suricata píše:
A dělali ti váhový odhad miminka?
jo jo ělal mi ho doktor , před týdnem sme byly na 1,90 kg
Ivetí píše:
Ahoj budoucí maminky ledňátektuto diskusy jsem našla až teď, tak se přidávám trochu pozdě
ale to snad nevadí.. já mám termín jen jeden a to 10.leden, jsem poprvé těhotná a čekáme holčičku
už se taky na ní moc těšíme..jinak co jsem četla, tak problémy máme všechny podobné, kopance do boku, nespavost, chození na záchod á 15 min
už to máme za pár, takže hurá do posledního měsíce, hlavně ať máte i nadále těhotenství v poklidu a je vše tak jak má být
Ahojky , vítám tě mezi námi ![]()
Dobré ráno děvčata,
vítám Ivetí ![]()
s přetočením miminka si starosti nedělejte, já ji mám sice hlavičkou dolů…podle utz, ale někdy mi připadá, že se přetáčí a kope mě do močáku
. Máma mi říkala, že když rodila bráchu, tak se přetočil hlavou dolů až u porodu…takže nic není ztraceno ![]()
Kacenka020: v 36.týdnu vstaneš a uvidíš, že jak naschvál bude vše v pořádku a nakonec fakt budeš přenášet ![]()
no nebudu přenášet
já rodím ještě tenhle rok
né já to tak jako podvědomě cítím , tak uvidím
Ivetí píše:
Ahoj budoucí maminky ledňátektuto diskusy jsem našla až teď, tak se přidávám trochu pozdě
už to máme za pár, takže hurá do posledního měsíce, hlavně ať máte i nadále těhotenství v poklidu a je vše tak jak má být
Tiež ta tu vítam,Ivetí ![]()
tak at ti to vyjde, to budeš asi první, kdo z nás porodí ![]()
Já bych taky radši rodila dřív, než se pak stresovat, kdy už to přijde ![]()