Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
30.11.11 09:02

No když byl našikmo kopal do boku a měl hlavičku u mého pupíku, včera a předevčírem se děsně mlel a dneska kope do druhého boku, ale chybí ta hrča, co byla hlavička, tak nevím, co tam vyvádí, já myslela, že když je otočený hlavou dolů, že kope pod žebra a to nedělá…
A co máš s čípkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 09:05

mě ope do boku i pod žebra a ruce mi strká taky k bokům a k pánví , to je neskutečně nepříjemný … no psala jsem to tu , musím ležet , už týden jsem v pelehu , zkracuje se mi a měkne jak mi na něj malej tlačí hlavou … kdybych neležela , tak mi hrozí předčasný porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.11.11 09:08

jé to mi je líto, ale víš jak to je, ještě budeš přenášet a budeš ráda až konečně vyleze, hlavně se šetři :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 09:11

To já přenášení v plánu nemám :mrgreen: ve 36 týdnu vstávám z postele a vudu dělat absolutně vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.11.11 09:13

A dělali ti váhový odhad miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.11.11 09:14

Ahoj budoucí maminky ledňátek :) tuto diskusy jsem našla až teď, tak se přidávám trochu pozdě :) ale to snad nevadí.. já mám termín jen jeden a to 10.leden, jsem poprvé těhotná a čekáme holčičku :-) už se taky na ní moc těšíme..jinak co jsem četla, tak problémy máme všechny podobné, kopance do boku, nespavost, chození na záchod á 15 min :lol: ale co bychm pro ty naše dítka neudělali ;) už to máme za pár, takže hurá do posledního měsíce, hlavně ať máte i nadále těhotenství v poklidu a je vše tak jak má být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 09:37
suricata píše:
A dělali ti váhový odhad miminka?

jo jo ělal mi ho doktor , před týdnem sme byly na 1,90 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 09:38
Ivetí píše:
Ahoj budoucí maminky ledňátek :) tuto diskusy jsem našla až teď, tak se přidávám trochu pozdě :) ale to snad nevadí.. já mám termín jen jeden a to 10.leden, jsem poprvé těhotná a čekáme holčičku :-) už se taky na ní moc těšíme..jinak co jsem četla, tak problémy máme všechny podobné, kopance do boku, nespavost, chození na záchod á 15 min :lol: ale co bychm pro ty naše dítka neudělali ;) už to máme za pár, takže hurá do posledního měsíce, hlavně ať máte i nadále těhotenství v poklidu a je vše tak jak má být :-)

Ahojky , vítám tě mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.11.11 09:50

Dobré ráno děvčata,
vítám Ivetí :mavam:
s přetočením miminka si starosti nedělejte, já ji mám sice hlavičkou dolů…podle utz, ale někdy mi připadá, že se přetáčí a kope mě do močáku :nevim: . Máma mi říkala, že když rodila bráchu, tak se přetočil hlavou dolů až u porodu…takže nic není ztraceno :kytka:
Kacenka020: v 36.týdnu vstaneš a uvidíš, že jak naschvál bude vše v pořádku a nakonec fakt budeš přenášet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 09:53

no nebudu přenášet :mrgreen: :mrgreen: já rodím ještě tenhle rok :mrgreen: né já to tak jako podvědomě cítím , tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.11.11 10:07
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 10:10

jsem si to prostě naplánovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.11.11 10:42
Ivetí píše:
Ahoj budoucí maminky ledňátek :) tuto diskusy jsem našla až teď, tak se přidávám trochu pozdě :) ale to snad nevadí.. já mám termín jen jeden a to 10.leden, jsem poprvé těhotná a čekáme holčičku :-) už se taky na ní moc těšíme..jinak co jsem četla, tak problémy máme všechny podobné, kopance do boku, nespavost, chození na záchod á 15 min :lol: ale co bychm pro ty naše dítka neudělali ;) už to máme za pár, takže hurá do posledního měsíce, hlavně ať máte i nadále těhotenství v poklidu a je vše tak jak má být :-)

Tiež ta tu vítam,Ivetí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.11.11 10:43

tak at ti to vyjde, to budeš asi první, kdo z nás porodí :mrgreen:
Já bych taky radši rodila dřív, než se pak stresovat, kdy už to přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 10:56

třeba nebudu , ale kdo ví no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie