Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
24.11.11 13:02

to bude tím blížícím se porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.11.11 13:03

Taky mám teď furt pocit ,že budu rodit dřív včera jsem přemýšlela , že si musím zbalit do porodnice kdyby náhodou :) a ještě nemám pyžemo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 13:10

to jsme na tom úplně stejně. taky sem si říkala že si zabalím, ale nemám žádnou noční košili. spím totiž nahatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.11.11 13:16

Ahojky holky, tak jak se Vám všem vede? Koukám, že řešíte sny a zbalení do porodnice, taky mám pořád pocit, že se nám Sofinka narodí o nějaký ten den dřív, nevim proč, už jsem si byla koupit i košili a pyžamo a už si brzo zbalím tašku, ono je lepší být připravená dív, než to pak honit na poslední chvíli.. Dneska se mi zdálo, že jsme přivezli malou už domů, já se probudila tak šťastná a těším se úplně maximálně!!!! Moc moc moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.11.11 13:18

Já měla vycházky 7-20hod a první měsíc jsem nemohla ven vůbec, to bylo strašný 8o. Taky jsem na to sem tam dlabala a byla večer pryč, ale ty strachy, jestli najdu lístek ve schránce od kontroly…zlatá mateřská :mrgreen: .
Co se spánku týče, tak to máme všechny stejný. Vždycky kolem druhé ráno na záchod, pak v pět budíček a nakonec usnu v sedm, až mladý odchází do práce a definitivně vstávám v devět…je to fuška :) , ale líp už nebude.
Jinak spát na zádech už nemůžu, dělá mi to špatně, takže se furt přetáčím zleva na pravo, připadám si už strašně otlačená. A už se mi jednou taky zdálo, že jsem porodila…čím blíž to bude, tím víc se mi o tom asi bude zdát :mrgreen: .
Na víkend jedeme do Prahy, už se těším, a taky mám zároven strach aby mě to tam náhodou nechytlo, času ještě máme dost, ale náhoda je blbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.11.11 13:27

jo holky mě mamka všechno do porody nakoupím a já balím co nejdřív , u mě nikdy nikdo neví :nevim: můžu vydržet , ale taky ne-e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.11.11 13:31

Já myslím mám doma už vše do porodky nachystané ve skříni, krom kojících podprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.11.11 13:38

holky malej dotaz kupujete si do porodnice klasickou košily nebo kalhotové pyžamo ?? jsem z toho v rozpacích co si koupit ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.11.11 13:41

Já si teda kojící podprsenku kupovat nebudu , nakoupila jsem si ty sportovní bolerka jsou pro mě pohodlnější než podprsenka a už vůbec bych v podrsence nemohla spát
paola white jinak souhlasím , taky spím nahá :palec: to je nejpohodlnější , nesnáším ,když se do pyžama začnu motat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 13:43

já si taky koupím ty sportovní bez kostic do porodky a pak cestou z porodnice se zastavíme pro nějakou kojící. a do porodky si koupím košile, protože když tě pak nechají rodit ve tvojí košili tak když máš jen vršek od pyžama tak ti čučí ven prdka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.11.11 13:47
Markuška píše:
holky malej dotaz kupujete si do porodnice klasickou košily nebo kalhotové pyžamo ?? jsem z toho v rozpacích co si koupit ??

Já si koupila jednu košili a jedno pyžamo :-) Kompromis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.11.11 14:04

Markuška: ve Šternberku košile prý jsou.
Takže do porodky si pyžamo neberu, nebudu si ho špinit, těch pár dní tam vydržím v těch jejich erárech
Já si na doma koupila košily, a doma mám už déle dvojdílné pyžamo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.11.11 14:09

majkla0 děkuji , no rodila bych v erární , ale na pokoj chci potom 1 svoji košily, ono u porodu je lepší mít tu nemocniční , když pak dají mimi k tobě tak máš košily od krve :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.11.11 17:46

ted mi ještě došlo, že nemám do porodky plenky pro mimi…jakou značku kupujete? byly mi doporučeny huggies, ale nejdřív jsem si myslela na pampers, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 17:58

já mám balík Huggies a balík Pampersek a uvidím co malýmu bude víc vyhovovat. pak budu kupovat asi ty zelený tesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí