Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
30.11.11 16:36
lillyccat píše:
Chcem sa Vás všetky opýtat,či už máte vybranu zdravotnú poistovnu pre prckov????Ja sa stále neviem rozhodnút,ktoru si vybrat :nevim:

miminko automaticky dostane stejnou pojišťovnu jako maminka, změnit mu ji můžeš myslím až po 3 týdnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.11.11 16:41
suricata píše:
lillyccat píše:
Chcem sa Vás všetky opýtat,či už máte vybranu zdravotnú poistovnu pre prckov????Ja sa stále neviem rozhodnút,ktoru si vybrat :nevim:
miminko automaticky dostane stejnou pojišťovnu jako maminka, změnit mu ji můžeš myslím až po 3 týdnech :)

Hm,tak to som vobec nevedela,dakujem
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.11.11 16:45

Já teď měnila pojišťovnu, tak mi to paní říkala, jen nevím, jak si nechat proplatit těhotenské plavání, asi bude nejlepší tam zajít a zeptat se, to budu mít celodenní výlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.11.11 17:08

Možno na internete to zistíš alebo poslat mail na poistovnu.Moj priatel chodieva darovat krv a za každé tretie darovanie,dostáva stravné lístky,vytlačil si len formulár čo má jeho poistovna na nete a vyplnil ho,okopíroval si preukaz darcu a poslal im to.Tak to aspon funguje vo VOZP. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
30.11.11 19:38

Tak já jsem si zdravot. pojišťovnu zrovna dnes měnila na Ministerstva vnitra. Přítel jí má taky, takže malou dáme taky tam.. Jen mě teda na pojišťovně říkali, že musim přijít s rodným listem a oni jí udělají pojištění :nevim:
miminkoMEX A ty prášky jsou bez předpisu? Já totiž docucam Rennie a můžu cucat další, taky jsem se z toho už párkrát málem pěkně :poblion: Je to opravdu už fuj a nesnesitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
30.11.11 19:42

přesně ta Saii na pojišťovnu přijdeš s rodným listem a oni ti malou pojistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.11.11 20:43

My jsme oba u metal aliance, takže malá to má jasný. A jak už se tu dnes psalo, mimi dostane automaticky pojištovnu po matce, akorát se pak musí ještě s rodným listem na tu pojištovnu, to půjde zařídit tatínek a my budeme pěkně doma v teplíčku :mrgreen: .
Pálení žáhy mně taky strašně komplikuje život, hlavně večer a před spaním :poblion: . Taky cucám Renie, koupila jsem si mega balení :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
30.11.11 21:39

Saiiimona, to opravdu nevim, ja ziji v Mexiku a tady se daji volne koupit v lekarne. Myslim, ze v CR na predpis nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.11.11 22:42
suricata píše:
no já jsem četla, že ty děťátka v příčné poloze se už moc nepřetáčejí, ale furt doufám, že to dopadne a porodím normálně, dík za povzbuzení :)

Suri jedna moje kamarádka si našla nějaký cviky na netu a otočila malou ve 38tt z příčný. takže neboj. když budeš fakt poctivá tak jí máš šanci otočit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.12.11 08:41

Krásne síce upršané dobré rano všetkým :mavam:
Ako sa máte a niečo nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.11 10:43

Dobré ráno :) ,
u nás pršelo včera večer, ted máme konečně po dlouhé době jasno :mrgreen: .
V úterý jdeme na kontrolu :srdce: . Příští týden si už balím tašku do porodky, ted ji mám nachystanou, ale jen ve skříni :mrgreen: . A ještě si musíme s přítelem nacvičit dávání autosedačky do auta :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.12.11 13:52
majkla0 píše:
Dobré ráno :) ,
u nás pršelo včera večer, ted máme konečně po dlouhé době jasno :mrgreen: .
V úterý jdeme na kontrolu :srdce: . Příští týden si už balím tašku do porodky, ted ji mám nachystanou, ale jen ve skříni :mrgreen: . A ještě si musíme s přítelem nacvičit dávání autosedačky do auta :mrgreen:.

No my ideme na kontrolu v stredu,tak dufam,že všetko bude u nás aj u teba majkla0 :palec: ;)
Stým balením tašky ja mam ešte trocha času do ledna a čo sa tyka tej autosedačky,tiež to v stredu budeme skušat,pretože cestujeme do Bratislavy na letisko,príde sestrin priatel a sestra cestuje aj s maličkou,tak dufam,že to pojde aby mohli jet ho privítat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 17:11

Ahoj tak jsem byla na předporodním kurzu a bylo to perfektní, prvně se probral porod, doby porodní, paní poradila, co jak kdy dělat, kdy má tatínek vzít maminku do porodnice, jak se má chovat při porodu, bylo to hrozně přínosné i pro mě i pro manžela, naučili jsme se základní péči o miminko, uvazovat šátek, čemu se vyhnout a co naopak dělat v šestinedělí, jak se má připravit na šestinedělí tatínek, aby mamince pomohl, jak kojit a co dělat, když to nejde… bylo to fakt bezva, jen doufám, že si to všechno zapamatuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.12.11 18:03

Suricata: tak ted už jste připraveni :D
U nás byl kurz jen na ten porod, na péči o mimi nikdo nechodí, tak to zrušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.12.11 18:11
majkla0 píše:
Suricata: tak ted už jste připraveni :D
U nás byl kurz jen na ten porod, na péči o mimi nikdo nechodí, tak to zrušili.

Já jsem taky nechtěla na péči o miminko, protože jsem si myslela, že to je v pohodě, ale byla jsem překvapená, co všechno jsem nevěděla a bylo fajn vidět manžela, jak si nacvičuje péči na panence, už se hrozně moc těšíme, až bude mrňousek s náma :)

a jak se líbil kurs tobě? bylo něco, co tě překvapilo, nebo jsi to měla načtené a jen ti to ucelili? byla jsi i s tatínkem? co na to říkal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí