Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
8.12.11 22:06
Ivetí píše:
Jinak s těma šílenýma pohybama to budeme mít všeci stejný, kozorozi nejsou žádný lenoši, ale naopak hyperaktivní děti :-) protože co mě malá děla v břiše, to mi někdy zůstavá rozum stát :D ale člověk je rád, že o těch drobečcích ví :-)

ale já nečekám kozoroha, ale vodnáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.12.11 09:26

Ahojky holky, tak jak se dnes cítíte? Chci se zeptat, neptala jste některá dr. na malinikový čaj? Já nemohla, když si na mě neudělal čas, tak třeba se dozvim nějaký rady od Vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
9.12.11 09:45

tak to jsem se neptala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.12.11 09:48

No asi si ho koupim, myslim, že zkazit se s nim nic nedá.. Už budu končit 37tt a píšou většinou, že by se měl nejříve od 36tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.12.11 09:58

Ahojky , určitě tím nic nezkazíš . já piju teda čaj pro těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.12.11 11:31

já se ptala a prý ho mám začít pít ve 34+0 až 36+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.12.11 11:32
Kacenka020 píše:

taky občas piju těhotenský čaj…ale prej malinikový čaj se pije k předčasnému porodu… zde jsem to vyčetla, ale to je asi kravina ne..???To samé, jak sex může pomoct k tomu, aby porodila dřív..?? Nechápu.. co vy nato..?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.12.11 11:36

No holky, už jsem byla v lékárně a už hezky piju malinikový čajček :-) Těhotenský jsem pila taky, ale ten malinikový má usnadnit 2. dobu porodní a ještě jsem četla, že je dobré lněné semínko. Nebo víte ještě o nějakých vychytávkách? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.12.11 11:37
Michaela0312 píše:
Kacenka020 píše:
taky občas piju těhotenský čaj…ale prej malinikový čaj se pije k předčasnému porodu… zde jsem to vyčetla, ale to je asi kravina ne..???To samé, jak sex může pomoct k tomu, aby porodila dřív..?? Nechápu.. co vy nato..?? :roll:

No měl by se právě až ke konci těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.12.11 11:44
saiiimona píše:
Michaela0312 píše:
Kacenka020 píše:
taky občas piju těhotenský čaj…ale prej malinikový čaj se pije k předčasnému porodu… zde jsem to vyčetla, ale to je asi kravina ne..???To samé, jak sex může pomoct k tomu, aby porodila dřív..?? Nechápu.. co vy nato..?? :roll:
No měl by se právě až ke konci těhu…
no, taky se říká, že pomáhá i teplá koupel, ale nevím co je na tom pravdy… taky bych chtěla aby malinká byla dřív, už se na ní těším.. jsem sice ve 33tt ale už aby to bylo..chtěla bych rodit tak v tom 36tt ale nevím, no jestli se bude chtít maličké ven..:-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.12.11 12:18
Michaela0312 píše:
Kacenka020 píše:

to není na to aby si porodila dřív, ale pomáhá připravit porodní cesty aby si porodila snadněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.12.11 13:16

No já co jsem ještě četla , tak další věc co prý zabírá na porod je panák tvrdého alkoholu . po něm praskne voda . a k tý koupeli je dobrá sklenka červeného vína … a s tím sexem , sex samotný ne , ale sperma by mělo vyvolat porod … ale je to podle mě jak u koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.12.11 14:20

tak panáka bych si na vyvolání nikdy nedala, při horký koupeli se prckovi zvedá tlak a může dojít k tachykardii a podobný hovadiny jako ricinový olej (ricin je prudký jed) bych taky neriskovala. většina těhle teorií je založená na tom že se miminku v břiše udělá tak zle že ho tělo začne vypuzovat aby ho zachránilo. do toho bych vážně nešla!
Maliník pomáhá změkčovat porodní cesty, ale porod nevyvolá a sperma to samé. Když to na porod nevypadá tak si ho prostě ničím nevyvoláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
9.12.11 14:38

já neříkám , že bych se do nějáké takové věci pustila , jen píšu co jsem tady četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.12.11 14:48

Já nemyslela na vyvolání porodu, ale na usnadnění porodu, jako je třeba ten maliník a tak :-) Lněný semínko jsem už taky sehnala.. To si myslim mimču nijak neublíží, samo, že bysme nedělali nic, co by mu mělo ublížit. Porod je stresující nejen pro nás, ale i pro ty naše drobečky, tak aby jsme nám to oběma usnadnily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí