Poradna duly
Jana Čurdová
majkla0 píše:
My bysme chtěli spávat všichni spolu v jednom pokoji, ale když to nepůjde, tak přítel už je smířenej s obyvákem, uvidíme
. I když už ted má trhanej spánek, vždy, když jdu na wc v noci (i několikrát), tak je vzhůru. Zatím mu to nevadí
.
Lillyccat: já si myslím, že ty sny přijdou, minulý týden jsem takový sny snad ještě neměla, to až ted, když vím, že už se blíží finále, ani ne za měsíc![]()
No tak to sa nechám prekvapit,snad tiež budem tak často snívat o prckovi ako vy snívate,bohvie ako to bude ked budeme mat len par dni pred porodom alebo ked budeme mat už po termíne a prckom sa ešte nebude chciet íst na svet. ![]()
Ahojky holky, tak tohle mě docela děsí, že budu přenášet a budu muset na vyvolání… Mocbych chtěla, aby to už každým dnem přišlo, nedovedu si představit nastoupit do porodnice, lehnout si tam a čekat, že to musí každou chvilkou přijít.. Ale při nejhorším musíme zvládnout i to
Já dneska 16 dní do termínu ![]()
Jinak u nás tatínek bude spát snad s námi, ale při nejhorším to jistí obývák ![]()
Ahoj holky ![]()
tak dnes nebo zítra by měl dorazit objednaný fusak , tak už se na něj těším
ještě teda odpočívám , ale v neděli si půjdu s kamarádkou dokoupit kosmetiku , kdyby to náhodou neudělalo dobrotu a spustilo se mi to tak už budu skoro ve 36 týdnu a z toho už se nějak nestřílí
pak už to může přijít kdykoliv a já potřebuju nakoupit dárky , tak prostě leháro nebude ![]()
Ahojky tak u mě včerejší poradna taky v pořádku na porod se taky ještě nechystám , srdíčko v pořádku
příští týden naposledy k doktorovi a pak už do porodnice. Jinak koukám jaké máte sny , to mě se vůbec takové sny nezdají o porodu nebo tak ![]()
Markuška píše:
Ahojky tak u mě včerejší poradna taky v pořádku na porod se taky ještě nechystám , srdíčko v pořádkupříští týden naposledy k doktorovi a pak už do porodnice. Jinak koukám jaké máte sny , to mě se vůbec takové sny nezdají o porodu nebo tak
Tak super ![]()
Tiež som písala,že zatial žiadne sny nemavam s prckom,no uvidime ako to bude par dni pred porodom ![]()
Markuška píše:
Ahojky tak u mě včerejší poradna taky v pořádku na porod se taky ještě nechystám , srdíčko v pořádkupříští týden naposledy k doktorovi a pak už do porodnice. Jinak koukám jaké máte sny , to mě se vůbec takové sny nezdají o porodu nebo tak
Tak to je super, gratuluju!!! ![]()
Ahojky tak dnešní poradna super. Mates je nachystaný a já už se taky pomalu připravuju. Jsem otevřená na půl prstu a na přenášení to nevypadá. Jupí!!!
markuška: ![]()
paola white: nakonec nás ještě všechny ještě předstihneš ![]()
Majkla: no uvidíme já Matesovi domlouvám ať nás nechá ještě vánoce a silvestra strávit v klidu a ať přijde tak první týden v lednu. tak doufám, že si z toho vezme ponaučení ![]()
paola white píše:
Majkla: no uvidíme já Matesovi domlouvám ať nás nechá ještě vánoce a silvestra strávit v klidu a ať přijde tak první týden v lednu. tak doufám, že si z toho vezme ponaučení
paola white píše:
Ahojky tak dnešní poradna super. Mates je nachystaný a já už se taky pomalu připravuju. Jsem otevřená na půl prstu a na přenášení to nevypadá. Jupí!!!
Tak to je ![]()
Ešte by mohol prcek počkat kým prejdú tie Vianoce,no uvidíš ako sa mu bude chciet,každopádne aj keby sa mu už nechcelo byt v brušku,boli by to nádherné Vianoce a krásny darček
![]()
lillyccat píše:
Tak to je
Ešte by mohol prcek počkat kým prejdú tie Vianoce,no uvidíš ako sa mu bude chciet,každopádne aj keby sa mu už nechcelo byt v brušku,boli by to nádherné Vianoce a krásny darček![]()
ne ne před vánocema má zakázáno se vyloďovat
manžel říkal, že si chce užít poslední svátky v klidu
a já souhlasím. mě by se líbilo ideálně na začátku ledna. to není ani brzy ani pozdě ![]()
paola white píše:lillyccat píše:ne ne před vánocema má zakázáno se vyloďovat
Tak to je
Ešte by mohol prcek počkat kým prejdú tie Vianoce,no uvidíš ako sa mu bude chciet,každopádne aj keby sa mu už nechcelo byt v brušku,boli by to nádherné Vianoce a krásny darček![]()
manžel říkal, že si chce užít poslední svátky v klidu
a já souhlasím. mě by se líbilo ideálně na začátku ledna. to není ani brzy ani pozdě
No to máš pravdu nech máte Vianoce kludné no ale stat sa može všeličo.Ja by som bola tiež rada keby prcek prišiel skorej ako máme termín,lepšie nečakane ako ked má človek ležat v porodnici a čakat každý den kedy to príde
![]()
Markuška píše:
paola white píše:
Gratuluju k dobré poradně ![]()
Nazdár holky
,
dnes jsem koupila konečně plínky, jeden balík do porodky a jeden domů…pak budeme kupovat podle potřeby. Takže už máme úplně všecičko
.
Zítra se jdeme kouknout na vánoční jarmark, doufám,že bude lepší počasí jak dnes
.
Ještě si musím postěžovat, na dnešek jsem opět naspala max. 3 hodinky, ta malá rebelka do 2 hod do rána řádila…pak jsem se vzbudila o půl šesté hlady a to už zase do mně kopala, takže super noc…snad dnes bude unavená a bude spát…i já
.
A navíc mám zpět pálení žáhy
.
JInak se máme krásně
![]()
Dobré ráno děvčata,
jak se porád máte? Jsme všichni furt 2v1 ?
My za chvíli jdeme k zubařovi a odpoledne máme kontrolu v porodce
.