Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
14.12.11 17:30
majkla0 píše:
My bysme chtěli spávat všichni spolu v jednom pokoji, ale když to nepůjde, tak přítel už je smířenej s obyvákem :nevim: , uvidíme :mrgreen: . I když už ted má trhanej spánek, vždy, když jdu na wc v noci (i několikrát), tak je vzhůru. Zatím mu to nevadí :) .
Lillyccat: já si myslím, že ty sny přijdou, minulý týden jsem takový sny snad ještě neměla, to až ted, když vím, že už se blíží finále, ani ne za měsíc :srdce: 8o

No tak to sa nechám prekvapit,snad tiež budem tak často snívat o prckovi ako vy snívate,bohvie ako to bude ked budeme mat len par dni pred porodom alebo ked budeme mat už po termíne a prckom sa ešte nebude chciet íst na svet. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.12.11 08:24

Ahojky holky, tak tohle mě docela děsí, že budu přenášet a budu muset na vyvolání… Mocbych chtěla, aby to už každým dnem přišlo, nedovedu si představit nastoupit do porodnice, lehnout si tam a čekat, že to musí každou chvilkou přijít.. Ale při nejhorším musíme zvládnout i to :-) Já dneska 16 dní do termínu :-)
Jinak u nás tatínek bude spát snad s námi, ale při nejhorším to jistí obývák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
15.12.11 08:31

Ahoj holky :mavam:
tak dnes nebo zítra by měl dorazit objednaný fusak , tak už se na něj těším :dance: ještě teda odpočívám , ale v neděli si půjdu s kamarádkou dokoupit kosmetiku , kdyby to náhodou neudělalo dobrotu a spustilo se mi to tak už budu skoro ve 36 týdnu a z toho už se nějak nestřílí :lol: pak už to může přijít kdykoliv a já potřebuju nakoupit dárky , tak prostě leháro nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.12.11 09:28

Ahojky tak u mě včerejší poradna taky v pořádku na porod se taky ještě nechystám , srdíčko v pořádku :srdce: příští týden naposledy k doktorovi a pak už do porodnice. Jinak koukám jaké máte sny , to mě se vůbec takové sny nezdají o porodu nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.12.11 10:13
Markuška píše:
Ahojky tak u mě včerejší poradna taky v pořádku na porod se taky ještě nechystám , srdíčko v pořádku :srdce: příští týden naposledy k doktorovi a pak už do porodnice. Jinak koukám jaké máte sny , to mě se vůbec takové sny nezdají o porodu nebo tak :)

Tak super :palec:
Tiež som písala,že zatial žiadne sny nemavam s prckom,no uvidime ako to bude par dni pred porodom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
15.12.11 10:39
Markuška píše:
Ahojky tak u mě včerejší poradna taky v pořádku na porod se taky ještě nechystám , srdíčko v pořádku :srdce: příští týden naposledy k doktorovi a pak už do porodnice. Jinak koukám jaké máte sny , to mě se vůbec takové sny nezdají o porodu nebo tak :)

Tak to je super, gratuluju!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.11 13:14

Ahojky tak dnešní poradna super. Mates je nachystaný a já už se taky pomalu připravuju. Jsem otevřená na půl prstu a na přenášení to nevypadá. Jupí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
15.12.11 13:44

markuška: :palec:
paola white: nakonec nás ještě všechny ještě předstihneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.11 13:50

Majkla: no uvidíme já Matesovi domlouvám ať nás nechá ještě vánoce a silvestra strávit v klidu a ať přijde tak první týden v lednu. tak doufám, že si z toho vezme ponaučení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.12.11 15:24
paola white píše:
Majkla: no uvidíme já Matesovi domlouvám ať nás nechá ještě vánoce a silvestra strávit v klidu a ať přijde tak první týden v lednu. tak doufám, že si z toho vezme ponaučení :mrgreen:
paola white píše:
Ahojky tak dnešní poradna super. Mates je nachystaný a já už se taky pomalu připravuju. Jsem otevřená na půl prstu a na přenášení to nevypadá. Jupí!!!

Tak to je :palec:
Ešte by mohol prcek počkat kým prejdú tie Vianoce,no uvidíš ako sa mu bude chciet,každopádne aj keby sa mu už nechcelo byt v brušku,boli by to nádherné Vianoce a krásny darček ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.11 18:41
lillyccat píše:
Ešte by mohol prcek počkat kým prejdú tie Vianoce,no uvidíš ako sa mu bude chciet,každopádne aj keby sa mu už nechcelo byt v brušku,boli by to nádherné Vianoce a krásny darček ;) :dance:

ne ne před vánocema má zakázáno se vyloďovat :) manžel říkal, že si chce užít poslední svátky v klidu :D a já souhlasím. mě by se líbilo ideálně na začátku ledna. to není ani brzy ani pozdě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.12.11 19:19
paola white píše:
lillyccat píše:
Ešte by mohol prcek počkat kým prejdú tie Vianoce,no uvidíš ako sa mu bude chciet,každopádne aj keby sa mu už nechcelo byt v brušku,boli by to nádherné Vianoce a krásny darček ;) :dance:
ne ne před vánocema má zakázáno se vyloďovat :) manžel říkal, že si chce užít poslední svátky v klidu :D a já souhlasím. mě by se líbilo ideálně na začátku ledna. to není ani brzy ani pozdě :palec:

No to máš pravdu nech máte Vianoce kludné no ale stat sa može všeličo.Ja by som bola tiež rada keby prcek prišiel skorej ako máme termín,lepšie nečakane ako ked má človek ležat v porodnici a čakat každý den kedy to príde
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.12.11 07:33
Markuška píše:
paola white píše:

Gratuluju k dobré poradně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.12.11 18:32

Nazdár holky :mavam: ,
dnes jsem koupila konečně plínky, jeden balík do porodky a jeden domů…pak budeme kupovat podle potřeby. Takže už máme úplně všecičko :dance: .
Zítra se jdeme kouknout na vánoční jarmark, doufám,že bude lepší počasí jak dnes :) .
Ještě si musím postěžovat, na dnešek jsem opět naspala max. 3 hodinky, ta malá rebelka do 2 hod do rána řádila…pak jsem se vzbudila o půl šesté hlady a to už zase do mně kopala, takže super noc…snad dnes bude unavená a bude spát…i já :mrgreen: .
A navíc mám zpět pálení žáhy :poblion:.
JInak se máme krásně :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.12.11 07:05

Dobré ráno děvčata,
jak se porád máte? Jsme všichni furt 2v1 ?
My za chvíli jdeme k zubařovi a odpoledne máme kontrolu v porodce :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí