Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1924
25.12.11 04:31

Gratulace k miminku!!! At krasne rostete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.12.11 11:40

sarusinka hlavně , že jste v pořádku :hug: a jakpak se jmenujete?? Tak hlavně zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.12.11 14:14
sarusinka píše:
ahoj holky, vsechny vas zdravim, dloooouho jsem tu nebyla, ale my jsme uz na svete, trochu driv, 37+3, ale jsme uz v poradku doma. Tak vsem preji hladky porod… a krasne svatky :mavam:

jééé :dance: tak ať vám dělá jenom radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.12.11 21:20
sarusinka píše:
Spatne ozvy na monitoru, malo vody, spatna placenta… sel ven akutnim cisarem za 5 min 12… :| ale ted to krasne dohani, roste jako z vody :potlesk: je to cumacek :-) tak drzim palecky at mas lepsi porod :mavam:

Ešteže tak a všetko sa stihlo a ste obidvaja v poriadku,tak vela-vela zdravíčka a síl Vám obom želám :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
26.12.11 10:19
sarusinka píše:
Spatne ozvy na monitoru, malo vody, spatna placenta… sel ven akutnim cisarem za 5 min 12… :| ale ted to krasne dohani, roste jako z vody :potlesk: je to cumacek :-) tak drzim palecky at mas lepsi porod :mavam:

Sice mě mrzí ten průběh, ale moc moc gratuluju, bude nějaká fotečka? Hlavně, že jste oba zdraví!!! To je krásný!!! MOOOOC GRATULUJU, krásnej dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.12.11 18:36

Ahoj holky :mavam: ,
dnes jsme byli na další kontrole v porodnici. Byl s námi i přítel, vzala jsem si ho sebou na ozvy :mrgreen: …malá se opět předváděla :srdce: . Paní doktorka říkala, že už se pomalu chystáme a vše je v pořádku. Dala mi poučení, kdy mám přijet do porodky … bylo to, jako kdybych to neměla stihnout do příští kontroly (tu mám přesně za týden), tak uvidíme :mrgreen: .
A co vy? Stále 2v1? A co ježíšek, copak vám donesl?…já dostala peněženku, parfém a kosmetické balíčky…pro nás byl ježíškem zařizování výbavičky pro mimčo :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
27.12.11 19:01

Ahoj Majklo, fajn, že je vše OK :) u nás to zatím na porod ani za mák nevypadá, však máme ještě čas, jen mě děsí, že je klouček takový obřík :mrgreen:
Jinak já pod stromečkem našla batoh a šátek na miminko, tak se těším, až bude kluk na světě a budu ho nosit na bříšku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.12.11 19:06

Ahoj. My jdeme na kontrolu ve čtvrtek. v úterý jsem zase měla pěkný pravidelný kontrakce tak jsem si říkala že to sexem pěkně rozjedem, ale ono se to místo toho zastavilo :? tak jsem zvědavá co mi doktorka řekne že dělá hrdlo…?
Jinak já k vánocům dostala notebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
27.12.11 19:13

moje doktorka mezi svátky neordinuje, ale taky jsem zvědavá, jestli už čípek aspoň začal měknout, musím vydržet do příštího týdne
hele a je to tak, že tvrdnutí jsou kontrakce, co nebolí a poslíčky kontrakce, které trochu bolí, já mám pocit, že mi furt nic není, žádný kontrakce nic, jen mi občas ztvrdne bříško, ale nic, co by stálo za řeč, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.12.11 19:20

mně se dnes porodní asistentka ptala, jestli mám kontrakce? … já ji řekla, že mě bud bříško jen tvrdne, nebo že mě bolí podbřišek…nikdy ne oboje zároven…a ona říkala, že to jsou kontrakce, že se ta děloha chystá na porod…takk nevím :nevim:

Jinak co jsem četla, tak to co nebolí jsou poslíčci a to s bolestí jsou kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.12.11 19:39

já když má poslíčky tak mi břicho tvrdne od žeber směrem dolů a nebolí to, je to jen jako taková křeč a není ničím pravidelná a trvá déle než minutu. když mám kontrakce tak jsou pravidelný (+-1 minuta) a je to bolest jako při ms která přichází z bederní páteře do podbřišku a pak nahoru k žebrům. jinak se prý říká že teplá sprcha poslíčky zastaví a kontrakce rozjede. na mě to ale nefunguje ani v jednom případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.12.11 18:03

Jak tu tak koukám, tak se nám některá děvčata neozvala od svátků, že by už měly svoje zlatíčka v náručí :srdce: ?
Já měla dneska brzy z rána kontrakce strašně bolestivé, trvalo to tak půl hodky, pak to přestalo…a pak ještě jednou…tak už mi dochází, že můžu začít klidně rodit a přepadává mě strach z porodu 8o …zároven se taky strašně těším na mimi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
28.12.11 18:05

majkla, ja si myslim, ze spousta tehulek lita po navstevach, babicka, atd…a proste nejsou na prijmu :-) to si zase myslim, ze kdyby se narodily deticky, tak by se pochlubit nezapomnely!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.12.11 18:05

tak zítra na kontrolu do Podolí. jsem zvědavá co mi doktorka poví po těch pondělních kontrakcích. doufám že už začalo nějaký otvírání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.12.11 18:37

Jo dětičkama se určitě pochlubí, ale trvá to minimlně 4 dny, než se propouští z porodnice :) .

Paola: at kontrola dobře dopadne, jak tak koukám na tvůj termín, tak máš ještě měsíc :mrgreen: (já se začala otevírat teprve před týdnem a to jen malinko :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí