Poradna duly
Jana Čurdová
sarusinka hlavně , že jste v pořádku
a jakpak se jmenujete?? Tak hlavně zdravíčko ![]()
sarusinka píše:
ahoj holky, vsechny vas zdravim, dloooouho jsem tu nebyla, ale my jsme uz na svete, trochu driv, 37+3, ale jsme uz v poradku doma. Tak vsem preji hladky porod… a krasne svatky
jééé
tak ať vám dělá jenom radost ![]()
sarusinka píše:
Spatne ozvy na monitoru, malo vody, spatna placenta… sel ven akutnim cisarem za 5 min 12…ale ted to krasne dohani, roste jako z vody
je to cumacek
tak drzim palecky at mas lepsi porod
Ešteže tak a všetko sa stihlo a ste obidvaja v poriadku,tak vela-vela zdravíčka a síl Vám obom želám
![]()
sarusinka píše:
Spatne ozvy na monitoru, malo vody, spatna placenta… sel ven akutnim cisarem za 5 min 12…ale ted to krasne dohani, roste jako z vody
je to cumacek
tak drzim palecky at mas lepsi porod
Sice mě mrzí ten průběh, ale moc moc gratuluju, bude nějaká fotečka? Hlavně, že jste oba zdraví!!! To je krásný!!! MOOOOC GRATULUJU, krásnej dárek ![]()
Ahoj holky
,
dnes jsme byli na další kontrole v porodnici. Byl s námi i přítel, vzala jsem si ho sebou na ozvy
…malá se opět předváděla
. Paní doktorka říkala, že už se pomalu chystáme a vše je v pořádku. Dala mi poučení, kdy mám přijet do porodky … bylo to, jako kdybych to neměla stihnout do příští kontroly (tu mám přesně za týden), tak uvidíme
.
A co vy? Stále 2v1? A co ježíšek, copak vám donesl?…já dostala peněženku, parfém a kosmetické balíčky…pro nás byl ježíškem zařizování výbavičky pro mimčo
![]()
Ahoj Majklo, fajn, že je vše OK
u nás to zatím na porod ani za mák nevypadá, však máme ještě čas, jen mě děsí, že je klouček takový obřík ![]()
Jinak já pod stromečkem našla batoh a šátek na miminko, tak se těším, až bude kluk na světě a budu ho nosit na bříšku ![]()
Ahoj. My jdeme na kontrolu ve čtvrtek. v úterý jsem zase měla pěkný pravidelný kontrakce tak jsem si říkala že to sexem pěkně rozjedem, ale ono se to místo toho zastavilo
tak jsem zvědavá co mi doktorka řekne že dělá hrdlo…?
Jinak já k vánocům dostala notebook
moje doktorka mezi svátky neordinuje, ale taky jsem zvědavá, jestli už čípek aspoň začal měknout, musím vydržet do příštího týdne
hele a je to tak, že tvrdnutí jsou kontrakce, co nebolí a poslíčky kontrakce, které trochu bolí, já mám pocit, že mi furt nic není, žádný kontrakce nic, jen mi občas ztvrdne bříško, ale nic, co by stálo za řeč, tak nevím
mně se dnes porodní asistentka ptala, jestli mám kontrakce? … já ji řekla, že mě bud bříško jen tvrdne, nebo že mě bolí podbřišek…nikdy ne oboje zároven…a ona říkala, že to jsou kontrakce, že se ta děloha chystá na porod…takk nevím ![]()
Jinak co jsem četla, tak to co nebolí jsou poslíčci a to s bolestí jsou kontrakce
já když má poslíčky tak mi břicho tvrdne od žeber směrem dolů a nebolí to, je to jen jako taková křeč a není ničím pravidelná a trvá déle než minutu. když mám kontrakce tak jsou pravidelný (+-1 minuta) a je to bolest jako při ms která přichází z bederní páteře do podbřišku a pak nahoru k žebrům. jinak se prý říká že teplá sprcha poslíčky zastaví a kontrakce rozjede. na mě to ale nefunguje ani v jednom případě…
Jak tu tak koukám, tak se nám některá děvčata neozvala od svátků, že by už měly svoje zlatíčka v náručí
?
Já měla dneska brzy z rána kontrakce strašně bolestivé, trvalo to tak půl hodky, pak to přestalo…a pak ještě jednou…tak už mi dochází, že můžu začít klidně rodit a přepadává mě strach z porodu
…zároven se taky strašně těším na mimi ![]()
majkla, ja si myslim, ze spousta tehulek lita po navstevach, babicka, atd…a proste nejsou na prijmu
to si zase myslim, ze kdyby se narodily deticky, tak by se pochlubit nezapomnely!
tak zítra na kontrolu do Podolí. jsem zvědavá co mi doktorka poví po těch pondělních kontrakcích. doufám že už začalo nějaký otvírání ![]()
Jo dětičkama se určitě pochlubí, ale trvá to minimlně 4 dny, než se propouští z porodnice
.
Paola: at kontrola dobře dopadne, jak tak koukám na tvůj termín, tak máš ještě měsíc
(já se začala otevírat teprve před týdnem a to jen malinko
)