Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,tiež sme strávili tento rok silvestra doma s priatelom pekne v klidu a teplúčku na pohovke pri telke a pri šampanskom.O polnoci sme vyšli na balkon pozriet na ohnostroj a o jednej už sme boli v posteli.Druhý den som odpočívala akurát som navarila obed-tak vyzerala moja celá nedela. ![]()
Tak to nás čeká, podle přísloví Jak na Nový rok, tak po celý rok, v tomto roce leháro ![]()
suricata píše:
Tak to nás čeká, podle přísloví Jak na Nový rok, tak po celý rok, v tomto roce leháro
Kiežby to tak bolo ale pochybujem o tom ked budeme mat malých miláčikov doma a myslím,že prvé 3 mesiace budeme zamestnané a na nohách viac ako kedykolvek predtým ale už sa nato teším ![]()
Leháro už dvom mamičkám skončilo a my ostatné si ho ešte užívajme ešte pár dní nam ostáva ![]()
já už se taky nemůžu dočkat ![]()
taky se těším, až budou mít holky maminky chvilku a napíšou jaký to bylo a jak se mají…
to mi povídej, je to uz strasne dlouhé, tech par dni do porodu, kdybych alespon věděla, kdy presne to bude.
A taky jsem hrozně zvědavá, jak to probíhalo a jak se maji nase novopecene maminky, ale ted maji jine, hezčí starosti na praci ![]()
Ahoj holky,
dnes jsme byly na kontrole, tak od minulého týdne žádná změna…otevřená na prst a hlavička naléhá
, jinak vše v pořádku
.
Všichni už mě bombardují otázkou kdy už to bude?…copak já vím
.
Další kontrolu máme v pátek (termín porodu), tak uvidíme co bude a nebude ![]()
majkla0 píše:
Ahoj holky,
dnes jsme byly na kontrole, tak od minulého týdne žádná změna…otevřená na prst a hlavička naléhá, jinak vše v pořádku
.
Všichni už mě bombardují otázkou kdy už to bude?…copak já vím.
Další kontrolu máme v pátek (termín porodu), tak uvidíme co bude a nebude
Aspon,že je všetko v poriadku to je najdoležitejšie ![]()
Nás čaká kontrola zajtra,tak som zvedavá ako sme na tom my s prckom ![]()
majkla0 píše:
Ahoj holky,
dnes jsme byly na kontrole, tak od minulého týdne žádná změna…otevřená na prst a hlavička naléhá, jinak vše v pořádku
.
Všichni už mě bombardují otázkou kdy už to bude?…copak já vím.
Další kontrolu máme v pátek (termín porodu), tak uvidíme co bude a nebude
A máš spotřebovaný čípek?
čípek? to asi ne, protože ve zprávě se píše, že čípek je polotuhý…ale dnes jsem jí říkala, že asi začala odcházet hlenová zátka…jenomže to nevím jistě (to jsem jí taky řekla) tak mi napsala do zprávy, že odešla hlenová zátka ![]()
tohle mám ve zprávě: čipek na 3/4 phallangu, sakrálně, polotuhý, pro prst do dělohy
Tak to máme podobný, prvně se spotřebuje (změkne) čípek a tím je připraven k porodu a začne se otevírat. Jak vypadala ta hlenová zátka? Já se radovala, že už mi taky odchází, ale je to jen zvýšená sekrece, ale když odejde fakt velký cucek, nejlíp zahnědlý, tak už je to na dobré cestě a do týdne se rodí…
Ale víš jak, každá to má jinak a každý porod je jiný, někomu třeba ta zátka vyjde až u samotného porodu…
no, právě že, jestli to byla hlenová zátka, tak to byl jen nažloutlý hlen…bůhví, co to bylo…třeba taky zvýšená sekrece, no ona to pojala jako hlenovou zátku
i když jsem ji to přesně popsala, uvidíme ![]()
Držím palce ať se ti to do pátku už vyvrbí ![]()
ach jo to těhotenství mě teda dostává, nikdy bych neřekla, že budu psát na internet elaboráty o hlenech ![]()