Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
5.1.12 11:52

SURICATA inak čo sa týka toho varenia,tiež mávam problémy čo stále varit priatelovi k večeri :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.1.12 11:59

jooo holky s tím já problém nemám :D přítel si veme sám co chce , nepodstrojuji mu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 12:02
Kacenka020 píše:
jooo holky s tím já problém nemám :D přítel si veme sám co chce , nepodstrojuji mu :mrgreen:

Tak to máš super Kacenko,moj ked pride domov,tak má taký hlad,že by možno zjedol aj mna :mrgreen: ešteže ho nemusím krmit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 12:16

Holky,myslím na tie naše „mamičky“ ako sa im darí a čo robia,no musí to byt nádherný pocit a krásne chvile s maličkými v náručí.Ja už sa tak teším na toho mojho " malého dáblika" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.1.12 13:04
Kacenka020 píše:
jooo holky s tím já problém nemám :D přítel si veme sám co chce , nepodstrojuji mu :mrgreen:
já mu chci podstrojovat, když o mě tak krásně pečuje
lillyccat píše:
Holky,myslím na tie naše „mamičky“ ako sa im darí a čo robia,no musí to byt nádherný pocit a krásne chvile s maličkými v náručí.Ja už sa tak teším na toho mojho " malého dáblika" :mrgreen:

já už se taky moc těším, ale nedokážu si to moc představit, jaký to bude…
jinak já jsem taky tak unavená, nevím jestli je to tím počasím, ale říkám si, že dnes bych fakt rodit nechtěla, protože bych u toho asi usnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 15:05

Ja si to docela aj viem predstavit,sestre ked sa narodila maličká tak som pri nich bola stále vo dne v noci,prežívala som to so sestrou.Stále som jej v niečom pomáhala,maličkú som kupala,prebalovala,obliekala,no skrátka všetko okrem kojenia :)
Chcela som trocha nabrat skusenosti ked budem mat ja prcka doma. :dance:
Inak dneska by sa mi tiež nechcelo moc rodit ked je také únavné to počasie ale myslím si,že už to počasie lepšie ani nebude.

Příspěvek upraven 05.01.12 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.1.12 15:06

ahojky tak se po dlouhé době hlásím mi už jsme 3 :hug: už máme Adámka na světě narodil se nám 28.12. akutním císařem ve 23:58 miláček vážil 2140g a měřil 44cm narodili jsme se ve Šternberku a v porodnici jsem byla velice spokojena :* a co tady jste ještě všechny 3v1 ?? Jinak jsme zdraví a pěkně papáme je to záhul holky máte se na co těšit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 15:14
Markuška píše:
ahojky tak se po dlouhé době hlásím mi už jsme 3 :hug: už máme Adámka na světě narodil se nám 28.12. akutním císařem ve 23:58 miláček vážil 2140g a měřil 44cm narodili jsme se ve Šternberku a v porodnici jsem byla velice spokojena :* a co tady jste ještě všechny 3v1 ?? Jinak jsme zdraví a pěkně papáme je to záhul holky máte se na co těšit :cert:

Tak to moc-moc gratulujem Markuška k miláčikovi Adamkovi :kytka: :dance:
Hlavne,že ste obidvaja v poriadku,inak vela-vela zdravíčka a síl vám obom želám :andel:
Už ta tu niektorá z dievčat spomínala,že si sa tu dlho neobjavila a či nevieme čo je stebou. :)
A vy už ste traja,tak to je dalšia super novinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.1.12 15:27
Markuška píše:
ahojky tak se po dlouhé době hlásím mi už jsme 3 :hug: už máme Adámka na světě narodil se nám 28.12. akutním císařem ve 23:58 miláček vážil 2140g a měřil 44cm narodili jsme se ve Šternberku a v porodnici jsem byla velice spokojena :* a co tady jste ještě všechny 3v1 ?? Jinak jsme zdraví a pěkně papáme je to záhul holky máte se na co těšit :cert:

jééé obrovská gratulace :hug:
Ať je Adámek hodné a zdravé miminko a ať to všechno pěkně zvládáš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.1.12 15:40

Tak to už máme čtvrté miminko :dance:
Sarusinka má kluka, Saiiimona Sofinku, Majkla Moničku a Markuška Adámka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 15:46
suricata píše:
Sarusinka má kluka, Saiiimona Sofinku, Majkla Moničku a Markuška Adámka

Doplním Sarusinka Tadeášek :)
Perfektné už to bude len pribúdat :palec:
Zatial na skore 2:2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.1.12 15:49
lillyccat píše:
suricata píše:
Zatial na skore 2:2 :mrgreen:

ale je to krásný, těším se na fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 15:52

A inak ešte jedna super správička čo sa týka mamičiek,máme dva rovnaké termíny Markuška + Saiiimona (28.12.2011) :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.01.12 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 15:52
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
Zatial na skore 2:2 :mrgreen:
ale je to krásný, těším se na fotečky :)

je to krásne a tiež už sa teším na fotečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.1.12 15:59

Markuška: moc gratulujeme a hlavne at jste zdravi a pekne rostete :)

to se nam to tu pekne rozjíždí, tak kdo je na rade holky? …dnes mam jeste čas, malou nosi jen na krmení a zase si ji berou, ale zitra uz snad konecne bude u mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí