Poradna duly
Jana Čurdová
Nic. Ani neotékám, ani nemám poslíčky, nic mi není a cítím se dobře, jen jsem hrozně unavená.
A na balóně máš nějaké speciální cviky?
suricata píše:
Nic. Ani neotékám, ani nemám poslíčky, nic mi není a cítím se dobře, jen jsem hrozně unavená.
A na balóně máš nějaké speciální cviky?
Ale kdeže normalne len na nom hopsam
alebo v sede robím pohyby dopredu a dozadu to je všetko.
To ja zasa unavená vobec niesom.
Pokial tu niektorý den nenapíšem,tak už budem v porodke,potom mi možete držat palce ![]()
lillyccat píše:suricata píše:Ale kdeže normalne len na nom hopsam
A na balóně máš nějaké speciální cviky?alebo v sede robím pohyby dopredu a dozadu to je všetko.
To ja zasa unavená vobec niesom.
Jéé tak to ti přeju a závidím, já bych usnula aj v sedě ![]()
Zítra zkusím hopsat na baloně, uvidím jak se to bude prckovi líbit. Dneska mám pocit, že furt spí, i na KTG spal, sestřičky mi ho dvacet minut budily, aby měly dobrý záznam z KTG, ale na posledních deset minut se probudil.
Příspěvek upraven 10.01.12 v 20:08
lillyccat píše:
Pokial tu niektorý den nenapíšem,tak už budem v porodke,potom mi možete držat palce
provedu ![]()
pri porodu se sedi na balone: hodne široký sed (nohy co nejvice od sebe) a kroužit panvi…podporuje to otevírání, tak to muzete zkusit ![]()
majkla0 píše:
pri porodu se sedi na balone: hodne široký sed (nohy co nejvice od sebe) a kroužit panvi…podporuje to otevírání, tak to muzete zkusit
jéé díky Majklo, já to snad půjdu zkusit hned ![]()
suricata píše:majkla0 píše:jéé díky Majklo, já to snad půjdu zkusit hned
pri porodu se sedi na balone: hodne široký sed (nohy co nejvice od sebe) a kroužit panvi…podporuje to otevírání, tak to muzete zkusit
díky Majklo,já nekrúžim ja len dopredu a dozadu ale zajtra začnem tiež krúžit ![]()
suricata píše:lillyccat píše:
Pokial tu niektorý den nenapíšem,tak už budem v porodke,potom mi možete držat palceprovedu
Otázka ale je či sa mi vobec bude chciet ešte krúžit na tom balone ked budem mat tie bolesti
.
lillyccat píše:
Otázka ale je či sa mi vobec bude chciet ešte krúžit na tom balone ked budem mat tie bolesti.
jako při porodu? nemělo by to ty bolesti mírnit?
pri porodu jsem ten balon mela ve sprse, pritel sprchoval bříško a zadicka, horkou vodou, pri kontrakci jsem jen seděla, opírala se o zeď a dychala. Vy vynechte tu horkou vodu, to az s kontrakcemi. Jinak mezi kontrakcemi nic neboli, tak se kroužit panvi.
suricata píše:lillyccat píše:jako při porodu? nemělo by to ty bolesti mírnit?
Otázka ale je či sa mi vobec bude chciet ešte krúžit na tom balone ked budem mat tie bolesti.
ano myslela som pri porode,vieš či vobec vydržím na tom balone sediet a cvičit ale Majkla nám to tu pekne popísala čo a ako ![]()
Dobré ráno, tak si říkám, že se dlouho neukázala Kačenka, jestlipak už taky nemá miminko ![]()
No já jsem na ten porod hrozně zvědavá, včera jsem koukala na nějaké obrázky, jak to probíhá a měla divoké sny, takže už to nebudu řešit a počkám si ![]()
Ahojky , ne ne jsem celá , ale bohužel nemocná tak nemám náladu moc psát , jen kouknu na novinky a zase odpočívám