Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
10.1.12 19:56

Nic. Ani neotékám, ani nemám poslíčky, nic mi není a cítím se dobře, jen jsem hrozně unavená.
A na balóně máš nějaké speciální cviky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 19:59
suricata píše:
Nic. Ani neotékám, ani nemám poslíčky, nic mi není a cítím se dobře, jen jsem hrozně unavená.
A na balóně máš nějaké speciální cviky?

Ale kdeže normalne len na nom hopsam :mrgreen: alebo v sede robím pohyby dopredu a dozadu to je všetko.
To ja zasa unavená vobec niesom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 20:06

Pokial tu niektorý den nenapíšem,tak už budem v porodke,potom mi možete držat palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 20:06
lillyccat píše:
suricata píše:
A na balóně máš nějaké speciální cviky?
Ale kdeže normalne len na nom hopsam :mrgreen: alebo v sede robím pohyby dopredu a dozadu to je všetko.
To ja zasa unavená vobec niesom.

Jéé tak to ti přeju a závidím, já bych usnula aj v sedě :mrgreen:
Zítra zkusím hopsat na baloně, uvidím jak se to bude prckovi líbit. Dneska mám pocit, že furt spí, i na KTG spal, sestřičky mi ho dvacet minut budily, aby měly dobrý záznam z KTG, ale na posledních deset minut se probudil.

Příspěvek upraven 10.01.12 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 20:07
lillyccat píše:
Pokial tu niektorý den nenapíšem,tak už budem v porodke,potom mi možete držat palce :mrgreen:

:mrgreen: provedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.1.12 20:08

pri porodu se sedi na balone: hodne široký sed (nohy co nejvice od sebe) a kroužit panvi…podporuje to otevírání, tak to muzete zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 20:09
majkla0 píše:
pri porodu se sedi na balone: hodne široký sed (nohy co nejvice od sebe) a kroužit panvi…podporuje to otevírání, tak to muzete zkusit :)

jéé díky Majklo, já to snad půjdu zkusit hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 20:14
suricata píše:
majkla0 píše:
pri porodu se sedi na balone: hodne široký sed (nohy co nejvice od sebe) a kroužit panvi…podporuje to otevírání, tak to muzete zkusit :)
jéé díky Majklo, já to snad půjdu zkusit hned :mrgreen:

díky Majklo,já nekrúžim ja len dopredu a dozadu ale zajtra začnem tiež krúžit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 20:14
suricata píše:
lillyccat píše:
Pokial tu niektorý den nenapíšem,tak už budem v porodke,potom mi možete držat palce :mrgreen:
:mrgreen: provedu :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 20:16

Otázka ale je či sa mi vobec bude chciet ešte krúžit na tom balone ked budem mat tie bolesti :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 20:21
lillyccat píše:
Otázka ale je či sa mi vobec bude chciet ešte krúžit na tom balone ked budem mat tie bolesti :nevim: .

jako při porodu? nemělo by to ty bolesti mírnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.1.12 21:13

pri porodu jsem ten balon mela ve sprse, pritel sprchoval bříško a zadicka, horkou vodou, pri kontrakci jsem jen seděla, opírala se o zeď a dychala. Vy vynechte tu horkou vodu, to az s kontrakcemi. Jinak mezi kontrakcemi nic neboli, tak se kroužit panvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 09:12
suricata píše:
lillyccat píše:
Otázka ale je či sa mi vobec bude chciet ešte krúžit na tom balone ked budem mat tie bolesti :nevim: .
jako při porodu? nemělo by to ty bolesti mírnit?

ano myslela som pri porode,vieš či vobec vydržím na tom balone sediet a cvičit ale Majkla nám to tu pekne popísala čo a ako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 09:26

Dobré ráno, tak si říkám, že se dlouho neukázala Kačenka, jestlipak už taky nemá miminko :)

No já jsem na ten porod hrozně zvědavá, včera jsem koukala na nějaké obrázky, jak to probíhá a měla divoké sny, takže už to nebudu řešit a počkám si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.1.12 09:38

Ahojky , ne ne jsem celá , ale bohužel nemocná tak nemám náladu moc psát , jen kouknu na novinky a zase odpočívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí