Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:Kacenka020 píše:já někde četla, že se kofein nemá a přišlo mi to na celém těhotenství to nejtěžší
to já si dám skleničku koly i normálněpíšou že určitá dávka kofeinu nevadí
A tak nemá se půl litru denně , to je jasné . ale sklenička neublíží
myslím , že jsem četla , že 300g kofeinu denně nevadí . někdo si dá kafe a někdo colu ![]()
ahoj holky, dr mi taky říkal že jedna káva denně vůbec nevadí, nesmí to být nějaký silný driák, to je jasné, ale jedna denně opravdu nevadí..jinak naše malá ta se na monitoru ukazuje hezky, je mravná, jak říká porodní asistentka
ale jinak se jí na svět moc nechce, přenáším druhý den a nic, poradila mi v porodnici dokrtorka pohlavní styk, ale nevím no, tomu já moc nevěřím
jsem ráda že máte všichni mimísky v pořádku ![]()
Ahojky holky,tak hlásim,Suricatko tak neviem či to bolo tou colou a sladkou tyčinkou ale prcek sa ukázal velmi dobre,kopal o sto šest
,tak velmi ma potešil.A ešte jedna správička,dneska ráno o siedmej ako som sa chystala k doktorke,tak som zistila malé množstvo hlenovej zátky ale fakt len trocha,inak sa cítim dobre-zatial ![]()
lillyccat píše:
Ahojky holky,tak hlásim,Suricatko tak neviem či to bolo tou colou a sladkou tyčinkou ale prcek sa ukázal velmi dobre,kopal o sto šest,tak velmi ma potešil.A ešte jedna správička,dneska ráno o siedmej ako som sa chystala k doktorke,tak som zistila malé množstvo hlenovej zátky ale fakt len trocha,inak sa cítim dobre-zatial
jééé super, to jsou dobré zprávy!
Tak to už se to fakt blíží, mě už se ta zátka taky uvolnila ![]()
No mě se včera večer ten prcek hrozně mlel a měla jsem úplně vyboulené břicho a teď kope jinde, než jsem byla zvyklá, tak mám trochu strach, co to bylo, jestli se třeba nějak blbě neotočil naštorc nebo něco, jestli je furt hlavou dolů.
suricata píše:
No mě se včera večer ten prcek hrozně mlel a měla jsem úplně vyboulené břicho a teď kope jinde, než jsem byla zvyklá, tak mám trochu strach, co to bylo, jestli se třeba nějak blbě neotočil naštorc nebo něco, jestli je furt hlavou dolů.
Myslíš,Suricatko,že ked si už v 39.tt sa može ešte prcek otočit???Snád už nie,ked majú malo priestoru v brušku,no neviem ![]()
Uvidíš bude to dobre ![]()
Inak tiež ako tebe,mne prcek v noci hrozne vyvádel a nenechal ma ani spat a rano som zistila tú hlenovú zátku.
Kačenka-už to má od soboty tu hlenovú zátku,to je skoro týžden,tak to ma moc nepotešila ![]()
No každopádně dělá neplechu, ale bříško mi kleslo a fakt kope na jiném místě, tak uvidím. Ten tvůj mrňous je asi taky pěkné kvítko ![]()
No jinak s tou zátkou, to má každý jinak, někdo rodí do patnácti minut někdo do týdne, to se podle toho nedá odhadovat (ale já rodím zitra
)
suricata píše:
No každopádně dělá neplechu, ale bříško mi kleslo a fakt kope na jiném místě, tak uvidím. Ten tvůj mrňous je asi taky pěkné kvítko
No jinak s tou zátkou, to má každý jinak, někdo rodí do patnácti minut někdo do týdne, to se podle toho nedá odhadovat (ale já rodím zitra![]()
![]()
)
Tak to ti pekne víde piatok 13.teho ![]()
lillyccat píše:suricata píše:Tak to ti pekne víde piatok 13.teho
No každopádně dělá neplechu, ale bříško mi kleslo a fakt kope na jiném místě, tak uvidím. Ten tvůj mrňous je asi taky pěkné kvítko
No jinak s tou zátkou, to má každý jinak, někdo rodí do patnácti minut někdo do týdne, to se podle toho nedá odhadovat (ale já rodím zitra![]()
![]()
)
já mám pátek třináctého ráda, vždycky jsme si s manželem pustili nějaký strašidelný film a tulili se k sobě
suricata píše:
![]()
)
Tak moc přeju, ať ti to vyjde ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Tak moc přeju, ať ti to vyjde
![]()
)
dík.
jak to vypadá s tou teplotou a zánětem?
Pořád nic moc
Jim patalem, na antibiotika zatim kašlu kvůli malý… Bolí to jak čert, ale snad už se to začne brzo zlepšovat, dávám si obklady z tvarohu..