Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, chci se zeptat, včéra mi začala odcházet hlenová zátka, byla krvavá, dnes ze mě odchází hlen takový zeleno-žlutý je to normální??
jinak přenáším už 5 den, dělalí mi i v poradně to dle DR. Hemiltona nebo jak se tomu nadává a nic.. ![]()
Ivetí píše:
ahoj holky, chci se zeptat, včéra mi začala odcházet hlenová zátka, byla krvavá, dnes ze mě odchází hlen takový zeleno-žlutý je to normální??jinak přenáším už 5 den, dělalí mi i v poradně to dle DR. Hemiltona nebo jak se tomu nadává a nic..
Jo je to normální, kdy ti dělali toho Hamiltona?
Myslím, že už je to za dveřma ![]()
Tak se ničeho neboj a ať ti to dobře dopadne a máš to rychle za sebou ![]()
suricata píše:Ivetí píše:Jo je to normální, kdy ti dělali toho Hamiltona?
ahoj holky, chci se zeptat, včéra mi začala odcházet hlenová zátka, byla krvavá, dnes ze mě odchází hlen takový zeleno-žlutý je to normální??jinak přenáším už 5 den, dělalí mi i v poradně to dle DR. Hemiltona nebo jak se tomu nadává a nic..
Dělali mi ho v pátek a včera mi začla odcházet zátka
suricata píše:
Myslím, že už je to za dveřma
Tak se ničeho neboj a ať ti to dobře dopadne a máš to rychle za sebou
Ani nevíš jak už bych byla ráda, kdyby se malá konečně narodila, to čekání je hrozný..
děkuju moc za povzbuzení ![]()
Ivetí píše:suricata píše:Ani nevíš jak už bych byla ráda, kdyby se malá konečně narodila, to čekání je hrozný..
Myslím, že už je to za dveřma
Tak se ničeho neboj a ať ti to dobře dopadne a máš to rychle za sebouděkuju moc za povzbuzení
Já vím, že to čekání je šílený, já už bych taky děsně chtěla držet ten uzlíček v nárůčí ![]()
A jak se bude malá jmenovat? Máš všechno nachystané?
a ty máš termín kdy??
Naše malá se bude jmenovat Terezka, na tom jméně jsme se shodli s manželem hned..právě že už mám vše nachystané, už delší dobu, jen ta naše cácorka chybí ![]()
Já mám termín dvacátého.
Terezka je nádherné jméno
určitě už ji brzo budeš chovat.
A jak ti je? Já měla poprvé v noci trochu bolesti, ale užívala jsem si to, protože si říkám, že už se to chystá, ale do rána to přešlo…
To už je zachvíli
to ti moc přeji aby se ti narodilo do toho 20., aby si nemusela přenášet a měla si to štěstíčkov náručí
a co to vlastně bude a jak se bude jmenovat? Děkuju
já už mám bolesti v podbřišku několik nocí za sebou, dneska jsem je měla taky a docela dost, ale zase mě to taky přešlo, malá si se mnou prostě hraje ![]()
To jo, jsou to koblížci, ten můj kluk mě každé ráno vzbudí silným kopnutím do žeber (a pak kopne ještě třikrát, mám už naražené žebra
)
Taky ti furt každý volá a ptá se už? už? a manžel se mě ptá 6× denně
jojo naražený žebra, to znám velice dobře, malá je velmi aktivní, ta mě kope třeba půl dne vkuse
ale pak to neodnaší jen žebra, ale také žaludek
ale jetšě že ty kopance jsou vid, kdyby o nich člověk nevěděl, tak bych se hned bála, že se něco děje..jsou to prostě zlatíčka
jj každý den smsska nebo telefonát, jestli už nejsem v porodnici, každýmu říkám, že se ozvu když už bude malá na světě, jsou ale nedočkavější než já
manžel si jen dělá srandu, tak už pojedeme
je to ale na palici vid, když se každý ptá?? ![]()
Docela jo, nechci vidět, co budou dělat po termínu, ale je to první vnouče v rodině, tak to chápu. Mě celé to těhotenství hrozně uteklo, ale ty poslední dny už se hrozně vlečou, chodím furt kolem prázdné postýlky, komínků dupaček, přebalováku, všechno nachystané jen to zlobidýlko furt ne a ne se ukázat ![]()
Jinak žaludek mi nechává v klidu, ale děsně mě bolí, když mi hlavičkou projede po močáku nebo močové trubici, to někdy syknu bolestí (načež manžel vyletí a ptá se rodíš? rodíš? jedem?
)
úplně přesný..nj, brzo se snad dočkáme a naši blízcí taky, budu ti moc držet palečky, kluci ty se tam tak dlouho nekrášlí jako holčičky, tak tě třeba opravdu překvapí, mooc ti to přeju ![]()
Tak ať je tvoje holčička Terezka nejen krásná, ale i zdravá a chytrá a porod ať je rychlý a v pohodě (a už hodně brzo, všechno tomu nasvědčuje
)
Ahojky holky,tak vidím,že zatial ešte čakáte tak ako ja
,tiež chodím okolo prázdnej postielky a pýtam sa prcka kedy už sa konečne rozhodne a stále nič ![]()
Inak bolesti mávam skoro pravidelne večer a v noci a tiež čakám či budú pretrvávat ale vždy to po chvíli zmizne,takže nič no a čo sa týka toho mechúru teiž ma to riadne zabolí ked mi prcek po tom hlavičkou prejde,včera sme boli u našich na Slovensku a myslela som,že tam od bolesti umriem ako mi tam šibrinkoval
.
Tej hlenovej zátky som mala len prvé dva dni a odvtedy nič,tak to asi na skorý porod nevyzerá.Termín máme stanovený na zajtra ale silne o tom pochybujem,že prcek prekvapí.
Ivetí-krásne meno ste vybrali pre tu vašu princeznu ![]()