Poradna duly
Jana Čurdová
Ivetí píše:suricata píše:Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouska
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.![]()
já jdu zítra na kontrolu ozvyček a do poradny, mám pořád ten žluto-zelený hlen a bojím se že to bude zánět, páč to zapáchá, tak se s nima musím zítra domluvit..dneska jsem nějaká úzkostná, bojím se aby bylo všechno v pořádku..
já dneska před prohlídkou taky nespala, neboj to bude všechno v pořádku, zítra už uslyšíš srdíčko Terezky, budu na tebe myslet a držet ti palce ![]()
Ahooj holky, tak další ozvyčky a poradna za mnou, všechno dopadlo dobře, porodu nic nebrání, děložní hrdlo mám zkrácený ani ne na prst, naše malá prostě drží zuby nehty
dělali mi znovu toho Hamiltona, ale asi to opět nepomohlo, no každopadně pokud se do čtvrtka nanrodí, nastoupím ve čt do nemocnice a v pátek začnou vyvolávat, takže nejdýl do neděla bude venku, sice bych byla radši kdyby přišla sama přirozeně, ale když se jí nechce, tak se jí holt pomůže
doufám, že se máte dobře a prckové moc v bříšku mimo bříško nezlobí ![]()
Jééé tak to je super, že máš ozvičky v pořádku
Držím palce ať si to malá do čtvrtka rozmyslí, přece jenom do čtvrtka je ještě nějaký čas
suricata píše:
Jééé tak to je super, že máš ozvičky v pořádkuDržím palce ať si to malá do čtvrtka rozmyslí, přece jenom do čtvrtka je ještě nějaký čas
To ano, ale zatím si to doteď neusmyslela a to už minule říkali porodu nic nebrání
ta z bříška prostě nechce
ale uvidíme, třeba opravdu přijde sama..´děkuju Suri ![]()
Ivetí píše:suricata píše:To ano, ale zatím si to doteď neusmyslela a to už minule říkali porodu nic nebrání
Jééé tak to je super, že máš ozvičky v pořádkuDržím palce ať si to malá do čtvrtka rozmyslí, přece jenom do čtvrtka je ještě nějaký čas
ta z bříška prostě nechce
ale uvidíme, třeba opravdu přijde sama..´děkuju Suri
Lilly má prohlídku zítra a dneska tu ještě nebyla, tajně doufám, že už má miminko nebo aspoň rodí ![]()
Lilly držím palce ![]()
Ahojky holky
nie nerodím,len som bola od rána s priatelom v Brne a vrátili sme sa až teraz,bohužial sa tiež malinký drží zuby-nechty,uvidíme čo mi zajtra povie doktorka.
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí. ![]()
lillyccat píše:
Ahojky holkynie nerodím,len som bola od rána s priatelom v Brne a vrátili sme sa až teraz,bohužial sa tiež malinký drží zuby-nechty,uvidíme čo mi zajtra povie doktorka.
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí.
taky hodně cestuješ
taky jsem byla dnes s manželem s kauflandu, když jsme jeli z nemocnice.. no uvidíme, třeba nás to potká všechny naráz ve stejný den
![]()
lillyccat píše:
Ahojky holkynie nerodím,len som bola od rána s priatelom v Brne a vrátili sme sa až teraz,bohužial sa tiež malinký drží zuby-nechty,uvidíme čo mi zajtra povie doktorka.
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí.
jéé omlouvám se ![]()
Ivetí píše:lillyccat píše:taky hodně cestuješ
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí.taky jsem byla dnes s manželem s kauflandu, když jsme jeli z nemocnice.. no uvidíme, třeba nás to potká všechny naráz ve stejný den
![]()
to by bylo fajn a čím dřív tím líp ![]()
Suri,nemusíš sa omlouvat,ja by som to asi tiež napísala keby si tu nebola ![]()
Inak dost v poslednej dobe cestujeme,v sobotu sme boli celý den na cestách a ešte u našich na Slovensku a dneska v Brne od šiestej od rána do tretej ale zobrala som si do auta pre istotu tašku,čo keby náhodou
ale nič sme stále 2v1.
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektné ![]()
lillyccat píše:
Suri,nemusíš sa omlouvat,ja by som to asi tiež napísala keby si tu nebola
Inak dost v poslednej dobe cestujeme,v sobotu sme boli celý den na cestách a ešte u našich na Slovensku a dneska v Brne od šiestej od rána do tretej ale zobrala som si do auta pre istotu tašku,čo keby náhodouale nič sme stále 2v1.
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektné
Jen najít, kde je ten čudlík na spuštění porodu ![]()
suricata píše:lillyccat píše:
Inak dost v poslednej dobe cestujeme,v sobotu sme boli celý den na cestách a ešte u našich na Slovensku a dneska v Brne od šiestej od rána do tretej ale zobrala som si do auta pre istotu tašku,čo keby náhodouale nič sme stále 2v1.
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektnéJen najít, kde je ten čudlík na spuštění porodu
[/cit
jo, tak hned dej vědět jakse spuští
Ivetí píše:suricata píše:lillyccat píše:
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektnéJen najít, kde je ten čudlík na spuštění porodu
jo, tak hned dej vědět jakse spuští[/cit
![]()