Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
16.1.12 21:59
Ivetí píše:
suricata píše:
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.
Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouska :srdce: :hug: já jdu zítra na kontrolu ozvyček a do poradny, mám pořád ten žluto-zelený hlen a bojím se že to bude zánět, páč to zapáchá, tak se s nima musím zítra domluvit..dneska jsem nějaká úzkostná, bojím se aby bylo všechno v pořádku..

já dneska před prohlídkou taky nespala, neboj to bude všechno v pořádku, zítra už uslyšíš srdíčko Terezky, budu na tebe myslet a držet ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.1.12 23:46

Děkuju Suricatko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.1.12 13:02

Ahooj holky, tak další ozvyčky a poradna za mnou, všechno dopadlo dobře, porodu nic nebrání, děložní hrdlo mám zkrácený ani ne na prst, naše malá prostě drží zuby nehty ;) dělali mi znovu toho Hamiltona, ale asi to opět nepomohlo, no každopadně pokud se do čtvrtka nanrodí, nastoupím ve čt do nemocnice a v pátek začnou vyvolávat, takže nejdýl do neděla bude venku, sice bych byla radši kdyby přišla sama přirozeně, ale když se jí nechce, tak se jí holt pomůže :dance: doufám, že se máte dobře a prckové moc v bříšku mimo bříško nezlobí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.1.12 13:07

Jééé tak to je super, že máš ozvičky v pořádku :mrgreen: Držím palce ať si to malá do čtvrtka rozmyslí, přece jenom do čtvrtka je ještě nějaký čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.1.12 13:34
suricata píše:
Jééé tak to je super, že máš ozvičky v pořádku :mrgreen: Držím palce ať si to malá do čtvrtka rozmyslí, přece jenom do čtvrtka je ještě nějaký čas

To ano, ale zatím si to doteď neusmyslela a to už minule říkali porodu nic nebrání :lol: ta z bříška prostě nechce 8) ale uvidíme, třeba opravdu přijde sama..´děkuju Suri :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.1.12 13:44
Ivetí píše:
suricata píše:
Jééé tak to je super, že máš ozvičky v pořádku :mrgreen: Držím palce ať si to malá do čtvrtka rozmyslí, přece jenom do čtvrtka je ještě nějaký čas
To ano, ale zatím si to doteď neusmyslela a to už minule říkali porodu nic nebrání :lol: ta z bříška prostě nechce 8) ale uvidíme, třeba opravdu přijde sama..´děkuju Suri :hug:

Lilly má prohlídku zítra a dneska tu ještě nebyla, tajně doufám, že už má miminko nebo aspoň rodí :mrgreen:
Lilly držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.1.12 15:19

Ahojky holky :mavam: nie nerodím,len som bola od rána s priatelom v Brne a vrátili sme sa až teraz,bohužial sa tiež malinký drží zuby-nechty,uvidíme čo mi zajtra povie doktorka.
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.1.12 15:26
lillyccat píše:
Ahojky holky :mavam: nie nerodím,len som bola od rána s priatelom v Brne a vrátili sme sa až teraz,bohužial sa tiež malinký drží zuby-nechty,uvidíme čo mi zajtra povie doktorka.
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí. ;)

taky hodně cestuješ :-) taky jsem byla dnes s manželem s kauflandu, když jsme jeli z nemocnice.. no uvidíme, třeba nás to potká všechny naráz ve stejný den ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.1.12 15:32
lillyccat píše:
Ivetí,aspon,že ti ozvičky dopadli dobre a do štvrtka ako písala suricatka máte ešte kopec času a možno si to maličká rozmyslí. ;)

jéé omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.1.12 15:43
Ivetí píše:
lillyccat píše:
taky hodně cestuješ :-) taky jsem byla dnes s manželem s kauflandu, když jsme jeli z nemocnice.. no uvidíme, třeba nás to potká všechny naráz ve stejný den ;) :hug:

to by bylo fajn a čím dřív tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.1.12 16:32

moje slova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.1.12 17:21

Suri,nemusíš sa omlouvat,ja by som to asi tiež napísala keby si tu nebola :mavam:
Inak dost v poslednej dobe cestujeme,v sobotu sme boli celý den na cestách a ešte u našich na Slovensku a dneska v Brne od šiestej od rána do tretej ale zobrala som si do auta pre istotu tašku,čo keby náhodou :mrgreen: ale nič sme stále 2v1.
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
17.1.12 17:25
lillyccat píše:
Suri,nemusíš sa omlouvat,ja by som to asi tiež napísala keby si tu nebola :mavam:
Inak dost v poslednej dobe cestujeme,v sobotu sme boli celý den na cestách a ešte u našich na Slovensku a dneska v Brne od šiestej od rána do tretej ale zobrala som si do auta pre istotu tašku,čo keby náhodou :mrgreen: ale nič sme stále 2v1.
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektné :dance:

Jen najít, kde je ten čudlík na spuštění porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.1.12 17:41
suricata píše:
lillyccat píše:
Inak bolo by to fajn,keby nás to stretlo všetky tri naraz a mali sme mimi všetky v rovnaký den-to by bolo perfektné :dance:

Jen najít, kde je ten čudlík na spuštění porodu :mrgreen: [/cit

jo, tak hned dej vědět jakse spuští :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
17.1.12 18:02
Ivetí píše:
suricata píše:
lillyccat píše:

Jen najít, kde je ten čudlík na spuštění porodu :mrgreen: [/cit

jo, tak hned dej vědět jakse spuští :D
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest