Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:lillyccat píše:Poslední šance porodit si kozoroha, nejdem do toho Lilly?suricata píše:No len aby si ma ešte nepredbehla Surilillyccat píše:dospávám tu noc
Ahojky holky,kde ste sa dneska vytratili,že by to už na vás prišlo?
, v nemocnici jsem vůbec nemohla spát, no co počkám na tebe Lilly
,tí prckovia nám ale dávajú zabrat čo ale si z nás robia srandičky?!
No ja by som do toho šla hned aj som si myslela,že to bude kozoroh ale dneska to vobec nevidím,že sa to naplní.Snád to teda nakoniec bude ten vodnár a dočkáme sa alebo,že by to boli ryby
.Inak dneska nemám vobec pocit,že by si to maličký plánoval a chcel íst na svet.Čo ty suri?
lillyccat píše:suricata píše:No ja by som do toho šla hned aj som si myslela,že to bude kozoroh ale dneska to vobec nevidím,že sa to naplní.Snád to teda nakoniec bude ten vodnár a dočkáme sa alebo,že by to boli rybylillyccat píše:Poslední šance porodit si kozoroha, nejdem do toho Lilly?suricata píše:No len aby si ma ešte nepredbehla Surilillyccat píše:dospávám tu noc
Ahojky holky,kde ste sa dneska vytratili,že by to už na vás prišlo?
, v nemocnici jsem vůbec nemohla spát, no co počkám na tebe Lilly
,tí prckovia nám ale dávajú zabrat čo ale si z nás robia srandičky?!
.Inak dneska nemám vobec pocit,že by si to maličký plánoval a chcel íst na svet.Čo ty suri?
jsem se v nemocnici nachladila, takže mě třeští hlava a mám kašel a je mi bídně, miminku se ještě ven nechce
no nestraš s rybou, už tak mám pocit, že miminko vyleze až k zápisu do první třídy ![]()
Dobré ráno, tak jak to vypadá? Dneska je krásný slunečný den, to by ti naši kulíšci už mohli vykouknout ![]()
Krásne poobedie všetkým želám.Dneska u nás nieje nič moc počasie,tak to suricatko nevidím nato vykúknutie tých našich drobcov
.Ten moj prcek asi vážne chce íst von pomocou vyvolávačky a nie prirodzene,no ale je to jeho rozhodnutie.
lillyccat píše:
Krásne poobedie všetkým želám.Dneska u nás nieje nič moc počasie,tak to suricatko nevidím nato vykúknutie tých našich drobcov.Ten moj prcek asi vážne chce íst von pomocou vyvolávačky a nie prirodzene,no ale je to jeho rozhodnutie.
zkusím jít na procházku, jestli o toho lenocha trochu rozebere
suricata píše:lillyccat píše:zkusím jít na procházku, jestli o toho lenocha trochu rozebere
Krásne poobedie všetkým želám.Dneska u nás nieje nič moc počasie,tak to suricatko nevidím nato vykúknutie tých našich drobcov.Ten moj prcek asi vážne chce íst von pomocou vyvolávačky a nie prirodzene,no ale je to jeho rozhodnutie.
Tiež chodim na prechádzky ale ten moj lenoch sa vobec nechytá,tak už neviem čo pomože alebo čo ho donuti aby už konečne,… ![]()
lillyccat píše:suricata píše:Tiež chodim na prechádzky ale ten moj lenoch sa vobec nechytá,tak už neviem čo pomože alebo čo ho donuti aby už konečne,…lillyccat píše:zkusím jít na procházku, jestli o toho lenocha trochu rozebere
nic ani pidiposlíček… máš poslíčky?
Mávam poslíčky a dost často hlavne večer ked už som v posteli.Cez týžden som si myslela,že už už pojedeme do porodky ale dala som si teplý kupel a prešlo to,bohužial ![]()
Už aj hlenovú zátku mam fuč,teda aspon si myslím,že už jej je koniec a porod nikdet,tak ja už neviem.
A čo ty suri,ako si na tom ty?
lillyccat píše:
Mávam poslíčky a dost často hlavne večer ked už som v posteli.Cez týžden som si myslela,že už už pojedeme do porodky ale dala som si teplý kupel a prešlo to,bohužial
Už aj hlenovú zátku mam fuč,teda aspon si myslím,že už jej je koniec a porod nikdet,tak ja už neviem.
A čo ty suri,ako si na tom ty?
už si příjdu pološílená. Zátku nemám skoro dva týdny, mám snad všechny příznaky porodu, dokonce jsem měla tři hodiny celkem pravidelné kontrakce, ale teď nic ani pidikontrakcička, na procházce nic, teplá vana nic, mám pocit, že už mi z toho hrabe ![]()
Aspoň, že tě to samo přešlo a nejela jsi zbytečně, mě se to zastavilo před porodkou a na ktg se už nic neukázalo a každý v porodce mi přišel říct, jak poznám poslíčky ![]()
lillyccat píše:SmileJanny píše: Áhoj… Tak 5.1 se mi narodil ten náš broučánek–Tobiášek.. Celou středu 4.+ jsem byla taková divná,bylo mi špatně,ale zase bych snědla uplně všechno .. Už ráno jsem manželovi řikala ze srandy at se v práci nepřepracuje at má sílu pak na porod semnouGratulujem k Tobiáškovi a želám vám obom vela-vela zdravíčka a sílVolala jsem mojí mamce,že odpoledne přijedem,aby mi udělala moje oblíbený jídlo.. Když jsme se pak v 7 večer s manželem vraceli domu tak jsem řikala,že tu cestu zpátky už dneska nezvládnu,ale pořad jsem nevěděla,že večer mi vážně začnou bolesti a pojede se do porodnice… v 11 večer jsme přijeli v 1 hodinu po půlnoci nás vzaly na sál a Tobík na nás vykoukl až ve 4:10 … Jsem ráda,že jsem měla manžela u porodu protože bez něj bych to tam nezvládla…
Moc děkujeme..:)
Ahoj holky ![]()
Dnes tu ještě není příspěvěk od Suricata a Lillyccat…jste podezřelé děvčata
.
Jak vám to jde s prckama maminky? My jdeme zítra na kontrolu k dětské doktorce, mám takové obavy, že to celý malá prořve
. No uvidíme. Včera jsme byli poprvé venku, vyzkoušeli jsme kočárek a dobrý, jen se nesmí na dýl zastavovat, to je pak řev. Dnes je tam škaredě a fučí, takže jsme doma. Ještě nás včera táta vyvezl ke tchýni na kávičku, byla to příjemná změna, být mimo domov…už aby bylo jaro, hezky, teplo, to budu venku furt s kočárem.
Mějte se hezky ![]()
kacenka020: co jsme přijely z porodnice, tak tu byly sněhový vánice, takze jsme otuzovaly jen u okna. Ale pokud to půjde, tak budeme chodit ven co nejčastěji ![]()