Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
No doufám, že to dneska nepříjde, protože bych to asi prospala![]()
Suri,myslím,že nemáme šancu to prespat aj keby sme si dali prášky na spanie
a predsa by si si nenechala ujst tak krásny pocit a pohlad na mimi ![]()
Tiež sa pripájam a želám vela-vela zdravíčka Kačenkea prckovi Jakubkovi ![]()
lillyccat píše:suricata píše:Suri,myslím,že nemáme šancu to prespat aj keby sme si dali prášky na spanie
No doufám, že to dneska nepříjde, protože bych to asi prospala![]()
a predsa by si si nenechala ujst tak krásny pocit a pohlad na mimi
máš pravdu Lilly, já už se tak těším na mrňouska
Jéé Kubík, krásné jméno
to je dobře že jsou v pořádku.. Lilly děkuji. já jí stále domlouvám, ale má svojí hlavu no
jinak je dobře, že ozvyčky dopadly dobře ![]()
Ivetí píše:
Jéé Kubík, krásné jménoto je dobře že jsou v pořádku.. Lilly děkuji. já jí stále domlouvám, ale má svojí hlavu no
jinak je dobře, že ozvyčky dopadly dobře
Aspon,že sú dobré správičky vždy ked prídeme z kontroly,to nás tiež potešia tí naši mrnousci ![]()
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.
suricata píše:
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.
Tak suricatko,tak ty už vieš na čom si ja budem vediet až v stredu.
lillyccat píše:suricata píše:Tak suricatko,tak ty už vieš na čom si ja budem vediet až v stredu.
no nepotěšilo mě to, chtěla jsem normální porod, držím palce ať ti to vyjde a porodíš ještě před prohlídkou ![]()
suricata píše:lillyccat píše:no nepotěšilo mě to, chtěla jsem normální porod, držím palce ať ti to vyjde a porodíš ještě před prohlídkousuricata píše:Tak suricatko,tak ty už vieš na čom si ja budem vediet až v stredu.
no to dufam aj ja ešte mi zostávajú dva dni do kontroly,uvidíme čo nato prcek ![]()
samozrejme,že je lepší normálni porod než aby ti ho vyvolali,tak snád sa tvoj mimisek rozmyslí a tiež príde na svet skor ako na druhy týžden,budem držat palečky ![]()
lillyccat píše:suricata píše:no to dufam aj ja ešte mi zostávajú dva dni do kontroly,uvidíme čo nato prceklillyccat píše:no nepotěšilo mě to, chtěla jsem normální porod, držím palce ať ti to vyjde a porodíš ještě před prohlídkousuricata píše:Tak suricatko,tak ty už vieš na čom si ja budem vediet až v stredu.
samozrejme,že je lepší normálni porod než aby ti ho vyvolali,tak snád sa tvoj mimisek rozmyslí a tiež príde na svet skor ako na druhy týžden,budem držat palečky
určitě se nám to podaří Lilly a porodíme ještě dneska v noci ![]()
suricata píše:
Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouska
já jdu zítra na kontrolu ozvyček a do poradny, mám pořád ten žluto-zelený hlen a bojím se že to bude zánět, páč to zapáchá, tak se s nima musím zítra domluvit..dneska jsem nějaká úzkostná, bojím se aby bylo všechno v pořádku..
Ivetí píše:Ivetí,neboj bude všetko OK,budeme na teba mysliet a držat všetky palce nech ti to dobre dopadnesuricata píše:Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouska
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.![]()
já jdu zítra na kontrolu ozvyček a do poradny, mám pořád ten žluto-zelený hlen a bojím se že to bude zánět, páč to zapáchá, tak se s nima musím zítra domluvit..dneska jsem nějaká úzkostná, bojím se aby bylo všechno v pořádku..
lillyccat píše:Ivetí píše:Ivetí,neboj bude všetko OK,budeme na teba mysliet a držat všetky palce nech ti to dobre dopadnesuricata píše:
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.děkuju moc Lilly
Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouskajá doufám taky že bude..
![]()