Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
16.1.12 12:42
suricata píše:
No doufám, že to dneska nepříjde, protože bych to asi prospala :mrgreen: :mrgreen:

Suri,myslím,že nemáme šancu to prespat aj keby sme si dali prášky na spanie :mrgreen: a predsa by si si nenechala ujst tak krásny pocit a pohlad na mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 12:45

Tiež sa pripájam a želám vela-vela zdravíčka Kačenkea prckovi Jakubkovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 12:49
lillyccat píše:
suricata píše:
No doufám, že to dneska nepříjde, protože bych to asi prospala :mrgreen: :mrgreen:
Suri,myslím,že nemáme šancu to prespat aj keby sme si dali prášky na spanie :mrgreen: a predsa by si si nenechala ujst tak krásny pocit a pohlad na mimi :mrgreen:

máš pravdu Lilly, já už se tak těším na mrňouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.1.12 13:16

Jéé Kubík, krásné jméno :srdce: to je dobře že jsou v pořádku.. Lilly děkuji. já jí stále domlouvám, ale má svojí hlavu no :) jinak je dobře, že ozvyčky dopadly dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 14:00
Ivetí píše:
Jéé Kubík, krásné jméno :srdce: to je dobře že jsou v pořádku.. Lilly děkuji. já jí stále domlouvám, ale má svojí hlavu no :) jinak je dobře, že ozvyčky dopadly dobře :palec:

Aspon,že sú dobré správičky vždy ked prídeme z kontroly,to nás tiež potešia tí naši mrnousci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 16:44

Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 16:51
suricata píše:
Tak nález je pořád stejný, na porod se to nechystá a příští týden začnou vyvolávat, protože mám v bříšku obříka.

Tak suricatko,tak ty už vieš na čom si ja budem vediet až v stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 17:27
lillyccat píše:
suricata píše:

no nepotěšilo mě to, chtěla jsem normální porod, držím palce ať ti to vyjde a porodíš ještě před prohlídkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 19:11
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
no nepotěšilo mě to, chtěla jsem normální porod, držím palce ať ti to vyjde a porodíš ještě před prohlídkou :hug:

no to dufam aj ja ešte mi zostávajú dva dni do kontroly,uvidíme čo nato prcek :)
samozrejme,že je lepší normálni porod než aby ti ho vyvolali,tak snád sa tvoj mimisek rozmyslí a tiež príde na svet skor ako na druhy týžden,budem držat palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 19:24
lillyccat píše:
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
no nepotěšilo mě to, chtěla jsem normální porod, držím palce ať ti to vyjde a porodíš ještě před prohlídkou :hug:
no to dufam aj ja ešte mi zostávajú dva dni do kontroly,uvidíme čo nato prcek :)
samozrejme,že je lepší normálni porod než aby ti ho vyvolali,tak snád sa tvoj mimisek rozmyslí a tiež príde na svet skor ako na druhy týžden,budem držat palečky :hug:

určitě se nám to podaří Lilly a porodíme ještě dneska v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 20:00

:mrgreen: no nenahnevala by som sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.1.12 20:01
suricata píše:

Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouska :srdce: :hug: já jdu zítra na kontrolu ozvyček a do poradny, mám pořád ten žluto-zelený hlen a bojím se že to bude zánět, páč to zapáchá, tak se s nima musím zítra domluvit..dneska jsem nějaká úzkostná, bojím se aby bylo všechno v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 20:12
Ivetí píše:
suricata píše:
Aspoň ho budeš mít brzy v náručí, mrnouska :srdce: :hug: já jdu zítra na kontrolu ozvyček a do poradny, mám pořád ten žluto-zelený hlen a bojím se že to bude zánět, páč to zapáchá, tak se s nima musím zítra domluvit..dneska jsem nějaká úzkostná, bojím se aby bylo všechno v pořádku..
Ivetí,neboj bude všetko OK,budeme na teba mysliet a držat všetky palce nech ti to dobre dopadne :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.1.12 20:15
lillyccat píše:
Ivetí píše:
suricata píše:

děkuju moc Lilly :hug: já doufám taky že bude..

Ivetí,neboj bude všetko OK,budeme na teba mysliet a držat všetky palce nech ti to dobre dopadne :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.1.12 20:16

děkuju moc Lilly, já doufám taky že bude všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie