Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
16.1.12 09:46
Ivetí píše:
lillyccat píše:
Super to tej Kačenke vyšlo.Ja chodím okolo prázdnej postielky a stále hovorím prckovi kedy už,že je tá postielka bez neho taká smutná,všetko je nachystané,veci pobalené už len čakáme na príchod a maličkému sa nechce a nepočúva nás. :(
dobré ránko, nebud z toho smutná lilly, já též pořád čekám, dnes už 6 den, zítra jdu na ozvyčky a do poradny, tak jsem zvědavá jestli e něco nezměnilo od minula..to už dostanu termín nástupu do nemocnice a začnou vyvolávat, pokud se maličká neumoudří sama :-(

Ahojky Ivetí,ja už som myslela,že si v porodke a ty stále čakáš.Budem ti držat palečky nech ti to dobre dopadne a maličká sa umúdri :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 09:51
suricata píše:
Ahoj holky, no já měla noc :roll: oka jsem nezamhouřila, furt jsem se jen převalovala a myslelana blbosti a ne a ne zabrat…
jinak ať ozvičky vyjdou krásně :D

Ahojky,ja som tiež raz takú noc mala,stále som myslela na všelijaké hovadiny a nemohla som zaspat,až ked som usnula okolo jednej,tak som sa o pol tretej zobudila na močák a potom zasa hodinu zaspávala,no katastrofa,takže viem si to predstavit :|
Inak ani teraz sa mi bohvie ako nespí,som každé tri hodiny hore čo musím íst na záchod a najhoršie je na tom to,že mi trvá tak hodinku kým zaspím.Inak spávam večšinou na lavej strane na boku,to je moja ideálna poloha kedy zaspím ale trvá to,bohužial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 10:40

No doufám, že to dneska nepříjde, protože bych to asi prospala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.1.12 11:31

Holky, žádná nová mamina? Nestíhám dočítat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 11:33

Kačenka, odjela do porodnice a ještě nenapsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.1.12 11:34

Teď jsem to vyštrachala na fcb, psala tam Kačenka tohle:
Ahoj , jmenuji se Jakub . Na svet jsem vykoukl 14.1. ve 2:55 . Oba s maminkou jsme v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.1.12 11:34

Takže velikááánská gratulace a přeju hlavně zdravíčko!!! :) :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 11:36

Taky se připojuji ke gratulaci a Kubovi přeju hlavně zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 11:37

A co ten zánět Saiii, je ti už lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.1.12 11:37

Jojo, už je to lepší, ani antibiotika nebyly zapotřebí, děkuju za optání? A co Ty? Ještě se nechystáš rodit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 11:44

To je fajn :) já jsem na porod zcela nachystaná, jen čekám, až se uráčí mladý pán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.1.12 12:03

Tak snad semu brzo bude chtít na ten náš svět… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 12:13

no sama jsem zvědavá, kdy se rozhodne přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.1.12 12:20

ahoj ženy,
pripojuji gratulaci kacence ke kubikovi.
My zrovna kojime :).
S tema vyvolavanyma porodama vas zase trochu uklidním :), moje spolubydlici v porodce mela jit taky na vyvolavacku v osm večer. No a sranda byla, kdyz ji o půl osmé praskla voda, takze vyvolání nebylo třeba.
Vy to zvládnete děvčata, myslim na vas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.1.12 12:24

saiii: mate naordinovane kapky vitaminu D? My to mame brat od 3tydnu kazdy den kapku v mléce. A mate siroke balení na kyčle? Nebavi me ji to dávat, chudacek se mi kvůli tomu neleze do spousty věci.
Je jdeme říhat, snad se zadari.
Doufám, ze uz jsem se na to neptala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí