Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
Pořád nic mocJim patalem, na antibiotika zatim kašlu kvůli malý… Bolí to jak čert, ale snad už se to začne brzo zlepšovat, dávám si obklady z tvarohu..
chuďátko, snad to brzo poleví a uleví se ti ![]()
suricata píše:saiiimona píše:chuďátko, snad to brzo poleví a uleví se ti
Pořád nic mocJim patalem, na antibiotika zatim kašlu kvůli malý… Bolí to jak čert, ale snad už se to začne brzo zlepšovat, dávám si obklady z tvarohu..
Tiež želám skoré uzdravenie, ![]()
nazdar ženy, hlaste se, pokud teda nerodite ![]()
me vcera chytla strašná depka, mala furt řvala a nechtěla spát, ja nemela cas se ani najíst, ani napít…no hrůza. Pak prisla na navstevu porodni asistentka, zkontrolovat jak se hojim a poradit s kojenim. Tak male naordinovala dudlik, ze prej si moc vymrcuje a ma me omotanou kolem prstů…to ma
.
Dudlik zabral, pekne ju s nim sidim, v noci spala po 3 hodinách, jsem pekne odpocata, ale nevim ted co s tim volným časem
. Mejte se slunickove a držím vam rodicim palecky a saiii brzké uzdraveni (ja dnes asi budu muset mléko odsavat, boli me prso a mala toho tolik nesmí, aby mi uplne ulevila). Pa pa pa
saiii: mam tam překlep: mala toho tolik nespapa, aby mi ulevila ![]()
Ahojky holky, taky mam za sebou ze včera pěknou depku, malá taky měla svůj den, nejhorší je, že já jsem pak vždycky na prášky z toho, že nevim proč brečí
Jsem z toho totalně vydeptaná, dudlik zabere jen na chviličku, pak šup a je venku.. A řev, do toho mě stresuje přítel, no mazec. Do toho ten zatracenej zánět. Majklo, to Tě takhle přišli zkontrolovat domů ,ju? U nás byla jen sestřička od dětskýho doktora druhý den, co jsme se vrátily a pak už jsme musely my tam a na mě a na kojení vůbec nic.. No co si budem povídat, ani v porodnici s tim kojením moc neporadili. A taky jseš tak vyřízená z toho co můžeš jíst a co ne? Mě přijde, že ať snim cokoliv, tak malá ty prdy má. Nejím už ani den starý pečivo.. Jen suchary. Co jíš Ty? Já vůbec nevim
Píšou pestrá strava, ale mě přijde, že nemůžeme nic. Nedovedu si představit to takhle dělat půl roku ![]()
Ahoj maminky, včera u mě byla kamarádka, co už má ročního kluka a říkala, že s technikou kojení, zaváděním příkrmů a vším okolo jí hrozně pomohl web kojeni.net, já na to ještě nekoukala, ale třeba tam najdete nějakou užitečnou radu.
Ať vám ty vaše holčičky dělají víc radostí než starostí ![]()
Ahojky holky,tak to si užijeme asi všetky nielen vy čo už máte doma prckov,viem to podla sestry tie prvé tri mesiace sú pre mamičky záhul a pekne sa to hraje a bude hrat na naše nervy,musíte byt silné,každopádne nieje to len tak mat mimi,najhoršie je na tom ked nevieme čo tomu je a ono stále plače a plače,poznám to podla sestrinej malej tiež si užila ten prvý mesiac a ja s nimi ked som tam bola,potom sa to upravilo a už vedela sestra ako sa má zachovat.Tak držím palečky,nech to nejako zvládnete,nás čakatelky to tiež čaká. A čo sa týka tej stravy,sestra si tiež dávala pozor a vobec nič nejedla a aj tak mala maličká tie prdiky,takže je to asi jedno čo kto zje,doktor jej v nemocnici povedal,že niekto zje všetko a mimi sú uplne v pohode a niekto zasa je dietne a mimi trpí na tie vetríky,tak neviem.
suricata píše:
Ahoj maminky, včera u mě byla kamarádka, co už má ročního kluka a říkala, že s technikou kojení, zaváděním příkrmů a vším okolo jí hrozně pomohl web kojeni.net, já na to ještě nekoukala, ale třeba tam najdete nějakou užitečnou radu.
Ať vám ty vaše holčičky dělají víc radostí než starostí
Ahojky suri,tak čo vyzerá to na dneska alebo sa to ešte o pár dní posunie ![]()
U mna zatial v pohode,zatial sa nič nedeje,no uvidíme v priebehu dna a večera ![]()
lillyccat píše:suricata píše:Ahojky suri,tak čo vyzerá to na dneska alebo sa to ešte o pár dní posunie
Ať vám ty vaše holčičky dělají víc radostí než starostí
U mna zatial v pohode,zatial sa nič nedeje,no uvidíme v priebehu dna a večera
nic ![]()
ale ještě máme před sebou druhou půlku dne ![]()
Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá
Kacenka020 píše:
Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá
Jeee, držim moc palečky
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Jeee, držim moc palečky
děkuji ![]()
lillyccat píše:
Ahojky holky,tak to si užijeme asi všetky nielen vy čo už máte doma prckov,viem to podla sestry tie prvé tri mesiace sú pre mamičky záhul a pekne sa to hraje a bude hrat na naše nervy,musíte byt silné,každopádne nieje to len tak mat mimi,najhoršie je na tom ked nevieme čo tomu je a ono stále plače a plače,poznám to podla sestrinej malej tiež si užila ten prvý mesiac a ja s nimi ked som tam bola,potom sa to upravilo a už vedela sestra ako sa má zachovat.Tak držím palečky,nech to nejako zvládnete,nás čakatelky to tiež čaká. A čo sa týka tej stravy,sestra si tiež dávala pozor a vobec nič nejedla a aj tak mala maličká tie prdiky,takže je to asi jedno čo kto zje,doktor jej v nemocnici povedal,že niekto zje všetko a mimi sú uplne v pohode a niekto zasa je dietne a mimi trpí na tie vetríky,tak neviem.
Máš naprostou pravdu!!!
Dneska zatim paráda, stihla jsem vyprat, poklidit a uvařit a malá pořád chrní, zlaťučko moje ![]()
Kacenka020 píše:saiiimona píše:děkujiKacenka020 píše:Jeee, držim moc palečky
Dej co nejdřív vědět, moc moc na Tebe myslím
Kacenka020 píše:
Držím palce ať to proběhne, co nejlépe ![]()