Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
12.1.12 13:20
saiiimona píše:
Pořád nic moc :-( Jim patalem, na antibiotika zatim kašlu kvůli malý… Bolí to jak čert, ale snad už se to začne brzo zlepšovat, dávám si obklady z tvarohu..

chuďátko, snad to brzo poleví a uleví se ti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.1.12 16:17
suricata píše:
saiiimona píše:
Pořád nic moc :-( Jim patalem, na antibiotika zatim kašlu kvůli malý… Bolí to jak čert, ale snad už se to začne brzo zlepšovat, dávám si obklady z tvarohu..
chuďátko, snad to brzo poleví a uleví se ti :(

Tiež želám skoré uzdravenie, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.1.12 09:52

nazdar ženy, hlaste se, pokud teda nerodite :)
me vcera chytla strašná depka, mala furt řvala a nechtěla spát, ja nemela cas se ani najíst, ani napít…no hrůza. Pak prisla na navstevu porodni asistentka, zkontrolovat jak se hojim a poradit s kojenim. Tak male naordinovala dudlik, ze prej si moc vymrcuje a ma me omotanou kolem prstů…to ma :D.
Dudlik zabral, pekne ju s nim sidim, v noci spala po 3 hodinách, jsem pekne odpocata, ale nevim ted co s tim volným časem :D. Mejte se slunickove a držím vam rodicim palecky a saiii brzké uzdraveni (ja dnes asi budu muset mléko odsavat, boli me prso a mala toho tolik nesmí, aby mi uplne ulevila). Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.1.12 09:54

saiii: mam tam překlep: mala toho tolik nespapa, aby mi ulevila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.1.12 10:06

Ahojky holky, taky mam za sebou ze včera pěknou depku, malá taky měla svůj den, nejhorší je, že já jsem pak vždycky na prášky z toho, že nevim proč brečí :-( Jsem z toho totalně vydeptaná, dudlik zabere jen na chviličku, pak šup a je venku.. A řev, do toho mě stresuje přítel, no mazec. Do toho ten zatracenej zánět. Majklo, to Tě takhle přišli zkontrolovat domů ,ju? U nás byla jen sestřička od dětskýho doktora druhý den, co jsme se vrátily a pak už jsme musely my tam a na mě a na kojení vůbec nic.. No co si budem povídat, ani v porodnici s tim kojením moc neporadili. A taky jseš tak vyřízená z toho co můžeš jíst a co ne? Mě přijde, že ať snim cokoliv, tak malá ty prdy má. Nejím už ani den starý pečivo.. Jen suchary. Co jíš Ty? Já vůbec nevim :-( Píšou pestrá strava, ale mě přijde, že nemůžeme nic. Nedovedu si představit to takhle dělat půl roku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.1.12 10:51

Ahoj maminky, včera u mě byla kamarádka, co už má ročního kluka a říkala, že s technikou kojení, zaváděním příkrmů a vším okolo jí hrozně pomohl web kojeni.net, já na to ještě nekoukala, ale třeba tam najdete nějakou užitečnou radu.
Ať vám ty vaše holčičky dělají víc radostí než starostí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.1.12 11:27

Ahojky holky,tak to si užijeme asi všetky nielen vy čo už máte doma prckov,viem to podla sestry tie prvé tri mesiace sú pre mamičky záhul a pekne sa to hraje a bude hrat na naše nervy,musíte byt silné,každopádne nieje to len tak mat mimi,najhoršie je na tom ked nevieme čo tomu je a ono stále plače a plače,poznám to podla sestrinej malej tiež si užila ten prvý mesiac a ja s nimi ked som tam bola,potom sa to upravilo a už vedela sestra ako sa má zachovat.Tak držím palečky,nech to nejako zvládnete,nás čakatelky to tiež čaká. A čo sa týka tej stravy,sestra si tiež dávala pozor a vobec nič nejedla a aj tak mala maličká tie prdiky,takže je to asi jedno čo kto zje,doktor jej v nemocnici povedal,že niekto zje všetko a mimi sú uplne v pohode a niekto zasa je dietne a mimi trpí na tie vetríky,tak neviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
13.1.12 11:29
suricata píše:
Ahoj maminky, včera u mě byla kamarádka, co už má ročního kluka a říkala, že s technikou kojení, zaváděním příkrmů a vším okolo jí hrozně pomohl web kojeni.net, já na to ještě nekoukala, ale třeba tam najdete nějakou užitečnou radu.
Ať vám ty vaše holčičky dělají víc radostí než starostí :srdce:

Ahojky suri,tak čo vyzerá to na dneska alebo sa to ešte o pár dní posunie :?:
U mna zatial v pohode,zatial sa nič nedeje,no uvidíme v priebehu dna a večera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.1.12 11:38
lillyccat píše:
suricata píše:
Ať vám ty vaše holčičky dělají víc radostí než starostí :srdce:
Ahojky suri,tak čo vyzerá to na dneska alebo sa to ešte o pár dní posunie :?:
U mna zatial v pohode,zatial sa nič nedeje,no uvidíme v priebehu dna a večera :mrgreen:

nic :mrgreen:
ale ještě máme před sebou druhou půlku dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
13.1.12 11:40

Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.1.12 11:44
Kacenka020 píše:
Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá

Jeee, držim moc palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
13.1.12 11:45
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá
Jeee, držim moc palečky

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
lillyccat píše:
Ahojky holky,tak to si užijeme asi všetky nielen vy čo už máte doma prckov,viem to podla sestry tie prvé tri mesiace sú pre mamičky záhul a pekne sa to hraje a bude hrat na naše nervy,musíte byt silné,každopádne nieje to len tak mat mimi,najhoršie je na tom ked nevieme čo tomu je a ono stále plače a plače,poznám to podla sestrinej malej tiež si užila ten prvý mesiac a ja s nimi ked som tam bola,potom sa to upravilo a už vedela sestra ako sa má zachovat.Tak držím palečky,nech to nejako zvládnete,nás čakatelky to tiež čaká. A čo sa týka tej stravy,sestra si tiež dávala pozor a vobec nič nejedla a aj tak mala maličká tie prdiky,takže je to asi jedno čo kto zje,doktor jej v nemocnici povedal,že niekto zje všetko a mimi sú uplne v pohode a niekto zasa je dietne a mimi trpí na tie vetríky,tak neviem.

Máš naprostou pravdu!!!
Dneska zatim paráda, stihla jsem vyprat, poklidit a uvařit a malá pořád chrní, zlaťučko moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
Jeee, držim moc palečky
děkuji :hug:

Dej co nejdřív vědět, moc moc na Tebe myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.1.12 11:46
Kacenka020 píše:

Držím palce ať to proběhne, co nejlépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital