Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 píše:
Ahojky , ne ne jsem celá , ale bohužel nemocná tak nemám náladu moc psát , jen kouknu na novinky a zase odpočívám
Jejej Kačenko, doufám, že ti není nic vážného, přeju brzké uzdravení, drž se ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:Jejej Kačenko, doufám, že ti není nic vážného, přeju brzké uzdravení, drž se
Ahojky , ne ne jsem celá , ale bohužel nemocná tak nemám náladu moc psát , jen kouknu na novinky a zase odpočívám
nene nic vážného ne , teploty už nejsou , ale mám docela velkej kašel a když mě to chytne tak mám pocit , že se mi celej spodek rozlítne . no a ucpanej nos … jestli s tímhle budu rodit tak to bude žůžo ![]()
Kacenka020 píše:suricata píše:nene nic vážného ne , teploty už nejsou , ale mám docela velkej kašel a když mě to chytne tak mám pocit , že se mi celej spodek rozlítne . no a ucpanej nos … jestli s tímhle budu rodit tak to bude žůžoKacenka020 píše:Jejej Kačenko, doufám, že ti není nic vážného, přeju brzké uzdravení, drž se
tak to mi je fakt líto, kašel je pitomej, a bereš nějaký sirup? Snad se do porodu dáš dohromady.
majkla0 píše:
moc hezké fotky
Vy už chodíte ven?? mě říkali, že 14 dní nemám chodit na procházky, akorát k doktorce a zpět.
Děkuju. Jj, chodíme, nám v nemocnici a náš dr právě říkal, že můžeme, že jim to prospívá…
Tak teď jsi mě zaskočila.. Snad nedělam nic špatně..
Tak holky, od včerejška mam teploty, nevim, jestli se mi nerozbíhá zánět prsu, jsem úplně vyřízená ![]()
Surikatko, moc děkuju za tip na tygříka, po prví zabral, to si hned říhla jak starej chlap, ale příště už ne ne, jen se pak vždy poblindila, jak jsem jí pořád přehazovala
Jo a mě dr. říkal pořád, že na porod nevypadáme, když mě ráno začla odtýkat voda, měla jsem zrovna poradnu a říká, no na porod to opravdu nevypadá, ale když říkáte, že z Vás něco teče, tak na to kouknem… Šáhnul do mě a potopa.. A večer byla malá na světě, takže klíďo můžeš porodit mnoohem dřív ![]()
Jejej to je blbý, slyšela jsem, že je na to dobrý připlácnout studený tvaroh a že to přejde, ale jestli máš možnost asi bych zašla k doktorovi, ať se ti to nerozjede. Budu na tebe myslet, aby to brzo přešlo.
Tak ahojky holky,teraz som prišla od doktorky a žiadna sláva,odozvy nedopadli najlepšie,prcek asi spinkal tak ma doktorka objednala ešte na zajtra ráno,pár krát kopol ale nič moc,tak musíme príst,no a potom idem znova na odozvy v pondelok (kedy mám termín) a objednala si ma na dalšiu kontrolu v stredu 18.ledna (to už budem 40tt+3dni).No a inak otvorená som len na jeden večší prst ale na dva ešte nie
tak uvidíme ako to bude pokračovat všetko ![]()
lillyccat píše:
Tak ahojky holky,teraz som prišla od doktorky a žiadna sláva,odozvy nedopadli najlepšie,prcek asi spinkal tak ma doktorka objednala ešte na zajtra ráno,pár krát kopol ale nič moc,tak musíme príst,no a potom idem znova na odozvy v pondelok (kedy mám termín) a objednala si ma na dalšiu kontrolu v stredu 18.ledna (to už budem 40tt+3dni).No a inak otvorená som len na jeden večší prst ale na dva ešte nietak uvidíme ako to bude pokračovat všetko
A zkoušeli ho budit? neboj určitě je v pořádku ![]()
suricata píše:lillyccat píše:A zkoušeli ho budit? neboj určitě je v pořádku
Tak ahojky holky,teraz som prišla od doktorky a žiadna sláva,odozvy nedopadli najlepšie,prcek asi spinkal tak ma doktorka objednala ešte na zajtra ráno,pár krát kopol ale nič moc,tak musíme príst,no a potom idem znova na odozvy v pondelok (kedy mám termín) a objednala si ma na dalšiu kontrolu v stredu 18.ledna (to už budem 40tt+3dni).No a inak otvorená som len na jeden večší prst ale na dva ešte nietak uvidíme ako to bude pokračovat všetko
Nebudili ho ani sestrička ani doktorka ![]()
Ten prcek mi to asi urobil naschvál,teraz som si lahla a hned štikútka a kopance ako keby hral futbal,no nieje to herec
to sa nemohol tak ukazovat ked sme boli na odozvách,no nechápem to
ale aspon viem,že je všetko ok (teda snád)
Nebudili ho ani sestrička ani doktorka
Ten prcek mi to asi urobil naschvál,teraz som si lahla a hned štikútka a kopance ako keby hral futbal,no nieje to herecto sa nemohol tak ukazovat ked sme boli na odozvách,no nechápem to
ale aspon viem,že je všetko ok (teda snád)
No to buzení bylo drsné, mě ho budili 20 minut, než se chuďátko rozebralo, jestli se teď vesele pohybuje a má škytavku, tak je určitě v pořádku, neboj, si z nás ti prcci utahují a dělají, že tam nejsou ![]()
ahoj holky
saiii:s tema prochazkama kazdy radi neco jiného, ale zas mozna z venku mas ten zánět, tak preji brzké uzdraveni…presne tohohle se strasne bojim…zánět v prsu
kačenku020:taky preji brzké uzdraveni
lillycat:neboj, v tomto týdnu tehu horsi ozvu jsou časté, maximalne ti vyvolají porod, v porodce bylo hodne holek se spatnymi ozvy, tak jim porod vyvolaly a vse bylo v poradku
.
Myslim na vás, ať vse dobre dopadne a at jsme tu vsechny spokojene zdrave maminky s jeste spokojenejsimi zdravým miminky
Doktorka mi kázala sa vyvarovat smažených jedál (čo ja vobec nejem),veprového masa a syrov
-ale ja ich tak milujem a nedá mi to aby som si aspon každý den nedala nejaký ten syr
Čo myslíte holky je to dobré asi nie,že???
Já byla též dneska na monitoru a nepředvedli jsme ani jeden kopanec , ale doktor si z toho nic vůbec nedělal . prostě sme spali tak buď lilly v klidu ![]()