Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
11.1.12 09:40
Kacenka020 píše:
Ahojky , ne ne jsem celá , ale bohužel nemocná tak nemám náladu moc psát , jen kouknu na novinky a zase odpočívám

Jejej Kačenko, doufám, že ti není nic vážného, přeju brzké uzdravení, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.1.12 09:43
suricata píše:
Kacenka020 píše:
Ahojky , ne ne jsem celá , ale bohužel nemocná tak nemám náladu moc psát , jen kouknu na novinky a zase odpočívám
Jejej Kačenko, doufám, že ti není nic vážného, přeju brzké uzdravení, drž se :hug:

nene nic vážného ne , teploty už nejsou , ale mám docela velkej kašel a když mě to chytne tak mám pocit , že se mi celej spodek rozlítne . no a ucpanej nos … jestli s tímhle budu rodit tak to bude žůžo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 09:47
Kacenka020 píše:
suricata píše:
Kacenka020 píše:
Jejej Kačenko, doufám, že ti není nic vážného, přeju brzké uzdravení, drž se :hug:
nene nic vážného ne , teploty už nejsou , ale mám docela velkej kašel a když mě to chytne tak mám pocit , že se mi celej spodek rozlítne . no a ucpanej nos … jestli s tímhle budu rodit tak to bude žůžo :zed:

tak to mi je fakt líto, kašel je pitomej, a bereš nějaký sirup? Snad se do porodu dáš dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.1.12 10:01
majkla0 píše:
moc hezké fotky :srdce:
Vy už chodíte ven?? mě říkali, že 14 dní nemám chodit na procházky, akorát k doktorce a zpět.

Děkuju. Jj, chodíme, nám v nemocnici a náš dr právě říkal, že můžeme, že jim to prospívá… :nevim: Tak teď jsi mě zaskočila.. Snad nedělam nic špatně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.1.12 10:04

Tak holky, od včerejška mam teploty, nevim, jestli se mi nerozbíhá zánět prsu, jsem úplně vyřízená :-(
Surikatko, moc děkuju za tip na tygříka, po prví zabral, to si hned říhla jak starej chlap, ale příště už ne ne, jen se pak vždy poblindila, jak jsem jí pořád přehazovala :-( Jo a mě dr. říkal pořád, že na porod nevypadáme, když mě ráno začla odtýkat voda, měla jsem zrovna poradnu a říká, no na porod to opravdu nevypadá, ale když říkáte, že z Vás něco teče, tak na to kouknem… Šáhnul do mě a potopa.. A večer byla malá na světě, takže klíďo můžeš porodit mnoohem dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 10:14

Jejej to je blbý, slyšela jsem, že je na to dobrý připlácnout studený tvaroh a že to přejde, ale jestli máš možnost asi bych zašla k doktorovi, ať se ti to nerozjede. Budu na tebe myslet, aby to brzo přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 14:32

Tak ahojky holky,teraz som prišla od doktorky a žiadna sláva,odozvy nedopadli najlepšie,prcek asi spinkal tak ma doktorka objednala ešte na zajtra ráno,pár krát kopol ale nič moc,tak musíme príst,no a potom idem znova na odozvy v pondelok (kedy mám termín) a objednala si ma na dalšiu kontrolu v stredu 18.ledna (to už budem 40tt+3dni).No a inak otvorená som len na jeden večší prst ale na dva ešte nie :? tak uvidíme ako to bude pokračovat všetko :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 14:35

Kačenko a Saiii - prajem skoré uzdravenie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 14:52
lillyccat píše:
Tak ahojky holky,teraz som prišla od doktorky a žiadna sláva,odozvy nedopadli najlepšie,prcek asi spinkal tak ma doktorka objednala ešte na zajtra ráno,pár krát kopol ale nič moc,tak musíme príst,no a potom idem znova na odozvy v pondelok (kedy mám termín) a objednala si ma na dalšiu kontrolu v stredu 18.ledna (to už budem 40tt+3dni).No a inak otvorená som len na jeden večší prst ale na dva ešte nie :? tak uvidíme ako to bude pokračovat všetko :?:

A zkoušeli ho budit? neboj určitě je v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 14:56
suricata píše:
lillyccat píše:
Tak ahojky holky,teraz som prišla od doktorky a žiadna sláva,odozvy nedopadli najlepšie,prcek asi spinkal tak ma doktorka objednala ešte na zajtra ráno,pár krát kopol ale nič moc,tak musíme príst,no a potom idem znova na odozvy v pondelok (kedy mám termín) a objednala si ma na dalšiu kontrolu v stredu 18.ledna (to už budem 40tt+3dni).No a inak otvorená som len na jeden večší prst ale na dva ešte nie :? tak uvidíme ako to bude pokračovat všetko :?:
A zkoušeli ho budit? neboj určitě je v pořádku :hug:

Nebudili ho ani sestrička ani doktorka :evil:
Ten prcek mi to asi urobil naschvál,teraz som si lahla a hned štikútka a kopance ako keby hral futbal,no nieje to herec :?: to sa nemohol tak ukazovat ked sme boli na odozvách,no nechápem to :| ale aspon viem,že je všetko ok (teda snád)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 15:00
Nebudili ho ani sestrička ani doktorka :evil:
Ten prcek mi to asi urobil naschvál,teraz som si lahla a hned štikútka a kopance ako keby hral futbal,no nieje to herec :?: to sa nemohol tak ukazovat ked sme boli na odozvách,no nechápem to :| ale aspon viem,že je všetko ok (teda snád)

No to buzení bylo drsné, mě ho budili 20 minut, než se chuďátko rozebralo, jestli se teď vesele pohybuje a má škytavku, tak je určitě v pořádku, neboj, si z nás ti prcci utahují a dělají, že tam nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.1.12 15:06

ahoj holky
saiii:s tema prochazkama kazdy radi neco jiného, ale zas mozna z venku mas ten zánět, tak preji brzké uzdraveni…presne tohohle se strasne bojim…zánět v prsu
kačenku020:taky preji brzké uzdraveni
lillycat:neboj, v tomto týdnu tehu horsi ozvu jsou časté, maximalne ti vyvolají porod, v porodce bylo hodne holek se spatnymi ozvy, tak jim porod vyvolaly a vse bylo v poradku :).
Myslim na vás, ať vse dobre dopadne a at jsme tu vsechny spokojene zdrave maminky s jeste spokojenejsimi zdravým miminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 15:40

Dakujem vám holky za povzbudenie :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 15:44

Doktorka mi kázala sa vyvarovat smažených jedál (čo ja vobec nejem),veprového masa a syrov :( -ale ja ich tak milujem a nedá mi to aby som si aspon každý den nedala nejaký ten syr :mrgreen: Čo myslíte holky je to dobré asi nie,že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.1.12 15:47

Já byla též dneska na monitoru a nepředvedli jsme ani jeden kopanec , ale doktor si z toho nic vůbec nedělal . prostě sme spali tak buď lilly v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí