Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
10.1.12 09:51
miminkoMEX píše:
Cauky,
jdu jen pozdravit a pochlubit se taky s miminkem :dance: :dance: Ve ctvrtek se nam narodila, cisarem. Vazi 3100 g a 49 cm. A je nadherna!!! Kdo to mate teprve pred sebou, tak se mate na co tesit, ten prcek je fakt uzasnej a stoji za to!

Gratulujem k dalšej mamičke,super-super :potlesk: Želám vám obom vela-vela zdravíčka a síl budete to obidve potrebovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 10:05
miminkoMEX píše:
Cauky,
jdu jen pozdravit a pochlubit se taky s miminkem :dance: :dance: Ve ctvrtek se nam narodila, cisarem. Vazi 3100 g a 49 cm. A je nadherna!!! Kdo to mate teprve pred sebou, tak se mate na co tesit, ten prcek je fakt uzasnej a stoji za to!

Gratuluju a těším se na fotečku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 10:07
lillyccat píše:
suricata píše:
Suricatko,tiež by som chcela aby to už konečne prišlo a najlepšie o víkende alebo ked už nie o víkende,tak aspon ked už mám priatela z prace doma,nech nemusím stresovat,najlepšie keby ma on odviezol do porodky :) .Naposledy ked sme boli u doktorky,tak prcek nedával žiadny náznak toho,že by sa nejako ponáhlal na tento svet,v stredu idem znovu na kontrolu,tak som zvedavá ako sme pokročili a čo mi povie doktorka :?:
tak to mi pak napiš, co ti říkala, jsem taky děsně zvědavá, já jdu zítra, tak doufám, že se něco pohlo (nebo někdo :mrgreen: )
takže Lilly v pátek si napíšem, že jedem do porodky jo?
Budem ti držat palečky a kiežby to tak bolo v piatok smer porodka :mrgreen:

A když ne, tak se taky nic nestane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
10.1.12 10:30
miminkoMEX píše:
Cauky,
Úžasný!!! Moc moc gratuluju a těšim se na fotečky!!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.1.12 13:10

miminkoMEX

Taky moc gratuluji :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.1.12 13:19

dělala jsem nový metřík, tak to musím vyzkoušet, jestli to mám dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 14:30
majkla0 píše:
dělala jsem nový metřík, tak to musím vyzkoušet, jestli to mám dobře :D

je krásný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 14:32
majkla0 píše:
dělala jsem nový metřík, tak to musím vyzkoušet, jestli to mám dobře :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 14:33

Tak jsem byla na kontrole a prý tak za týden bych mola porodit, maximálně za dva týdny. Nu co se dá dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.1.12 15:47

suricata

z vlastní zkušnosti: na kontrole jsem taky nevypadala na porod a na druhý den jsme jeli :mrgreen: , ale to se mi říká, když už to mám za sebou…nebuj, uvidíš, že tě to překvapí samo a rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.1.12 15:50

saiiimona

moc hezké fotky :srdce:
Vy už chodíte ven?? mě říkali, že 14 dní nemám chodit na procházky, akorát k doktorce a zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 18:08
majkla0 píše:
z vlastní zkušnosti: na kontrole jsem taky nevypadala na porod a na druhý den jsme jeli :mrgreen: , ale to se mi říká, když už to mám za sebou…nebuj, uvidíš, že tě to překvapí samo a rychle :D

Děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 18:57
suricata píše:
Tak jsem byla na kontrole a prý tak za týden bych mola porodit, maximálně za dva týdny. Nu co se dá dělat :mrgreen:
Suricatko,tak som zvedavá ako ja dopadnem zajtra.Tebe to aspon ako tak vyzerá na termín,bohvie čo ja :nevim: :?:
A vidíš ako to mala Majkla,tiež to tak nevyzeralo a naraz nečakane v porodke :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.1.12 19:43
lillyccat píše:
suricata píše:
Tak jsem byla na kontrole a prý tak za týden bych mola porodit, maximálně za dva týdny. Nu co se dá dělat :mrgreen:
Suricatko,tak som zvedavá ako ja dopadnem zajtra.Tebe to aspon ako tak vyzerá na termín,bohvie čo ja :nevim: :?:
A vidíš ako to mala Majkla,tiež to tak nevyzeralo a naraz nečakane v porodke :mrgreen:

Lilly uvidíš, co ti zítra řekne doktor, třeba se to seběhne a pojedete ještě dneska :mrgreen:
příjde mi, že to ti doktoři věští jak meteorologové počasí :mrgreen:
A jak ti je? Je ti dobře? Neotíkáš? Máš nějaké poslíčky nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.1.12 19:51

Suricatko,ešte cvičím na balone aby sa to troška pohlo a vidiš nič ani pohyb moc nepomaha.Inak kotníky mi otekajú ale že by som nejako opuchala tak to nie až na tie kotniky.Cítim sa dobre,poslíčky mavam pravidelne každú noc,dneska som sa dvakrat na to zobudila a čakala čo bude ale prestalo to,tak som zaspala.A tiež dneska rano ked som pozerala telku.A čo ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí