Poradna duly
Jana Čurdová
jeee Majkla, moc gratuluji!!! Monicce preji do zivota hodne zdravi a sil, at se ji na tom nasem svete libi!
vsem moc dekujeme ![]()
myslim na vás, aby kontroly dopadly co nejlepe (jako vždycky, jsme prece vzorové tehulky) ![]()
kdyby jste mely nejake dotazy na porod sem s nimi, vse rada zodpovim, mam do rana čas, noc trávím bez prcka (vyhriva se v inkubatoru) ![]()
majkla a ty nejsi po porodu utahana?
Tak ja bych par otazek mela:
chtělo se mi strasne spat mezi kontrakcemi, po porodu jsem odpocivala na sále, pak si dala sprchu a bylo a je mi strasne fajn ![]()
hmmm, tak to zni jako „pohodovy“ porod. to je super, ze muzes sedet a nejsi znicena!!!! Taky si preji abych byla nasledujici den alespon trosku pouzitelna. Ono hlavne tim ze to mas za sebou, miminko je zdrave a spokojene spinka, tak ti to asi doda obrovskou energii a spadne ti kamen ze srdce, co ? ![]()
to je pravda, ze si v klidu a pohodě, kdyz je vse v poradku
. Jeste mit u sebe to zlaticko
. Ale rano uz tu bude se mnou…na furt.
A porodu se vůbec neboj, ja si z toho delala na sale jeste srandu a hlavne jsem mela super porodni asistentky, ktere moc dobre radily, ale musis je taky poslechnout ![]()
Nejen tobě, ale vsem co čekáte preji pohodový a rychlý porod…vysledek stoji za to ![]()
Majkla, tak preji aby ti ta pohoda vydrzela i nadale a zlaticko ti delalo jen radost a mala byla hodnoucke miminko! A dufam, ze se pochlubis nejakou fotkou!
Dakujeme Majkla za tvoj popis čo sa týka priebehu porodu.Tak to si zvládla uplne super a čo sa týka tej bolesti pri tých kontrakciách už dopredu lutujem svojho priatela,bohvie čo ja mu budem drtit
ale verím,že to všetky čo sme ešte neporodili zvládneme a po porodu na tie bolesti zabudneme,tak ako ty.
Ešte raz vám obom tebe aj Moničke želám moc-moc síl a hlavne zdravíčko,pretože to je najdoležitejšie ![]()
A na foto si počkáme určite je malinká krásna-to už viem dopredu
![]()
majkla0 píše:
dekujeme
foto dodám az z domu, nejde mi to poslat pres mobil
Tak to se těším.
Jsi statečná, jsem ráda, že jsi to tak hezky zvládla a dodala nám odvahu ![]()
Lilly tak asi budem čekat spolu, u mě to taky na porod hned tak nevypadá a já jdu do další porodny v úterý, tak uvidíme ![]()
suricata píše:
Lilly tak asi budem čekat spolu, u mě to taky na porod hned tak nevypadá a já jdu do další porodny v úterý, tak uvidíme
No asi už to tak vyzerá,že budeme čakat ![]()
Tiež niesom z toho moc nadšená a radšej by som bola keby to už prišlo a nie čakat až po termíne,modlím sa aby ma prcek prekvapil skor,no ale zatial to tak bohužial nevyzerá,no uvidime čo prinesie dalšia kontrola a do termínu mám ešte 10dní,tak stále dufam ![]()
lillyccat píše:suricata píše:No asi už to tak vyzerá,že budeme čakat
Lilly tak asi budem čekat spolu, u mě to taky na porod hned tak nevypadá a já jdu do další porodny v úterý, tak uvidíme
Tiež niesom z toho moc nadšená a radšej by som bola keby to už prišlo a nie čakat až po termíne,modlím sa aby ma prcek prekvapil skor,no ale zatial to tak bohužial nevyzerá,no uvidime čo prinesie dalšia kontrola a do termínu mám ešte 10dní,tak stále dufam
ono to nevypadá, nevypadá a pak je to tu raz dva…
ještě máme čas
Co budeš dneska dělat? Já chci vyprat a pouklízet a pak jsem chtěla udělat něco dobrého manželovi k večeři, ale vůbec mě nenapadá co…
majkla0 píše:
ahoj holky, hlásím, ze se nam narodilo dnes miminko… V 16:00, 3100g, 49 cm, Monička.
Mela jsem takovej strach z přenášení, až jsem z toho porodila. Zacalo mi to rano ve 4 hod odchodem hlenove zátky, hned nastoupily kontrakce, plodovku mi pichli az v porodce. Pritel byl nakonec u celeho porodu se mnou, a říkal, ze priste me samotnou rodit rozhodne nenechá, byl skvely.
Jeee, Majklo, moc moc gratuluju, přeju hlavně zdravíčko Vám oběma!! Je to neuvěřitelný zázrak, viď?
suricata píše:lillyccat píše:ono to nevypadá, nevypadá a pak je to tu raz dva…suricata píše:No asi už to tak vyzerá,že budeme čakat
Tiež niesom z toho moc nadšená a radšej by som bola keby to už prišlo a nie čakat až po termíne,modlím sa aby ma prcek prekvapil skor,no ale zatial to tak bohužial nevyzerá,no uvidime čo prinesie dalšia kontrola a do termínu mám ešte 10dní,tak stále dufam
ještě máme časCo budeš dneska dělat? Já chci vyprat a pouklízet a pak jsem chtěla udělat něco dobrého manželovi k večeři, ale vůbec mě nenapadá co…
Tak ja mam dneska priatela doma a akurát robím k obedu zapečené testoviny s kuracím masom.Inak neviem čo budem robit,ved sa mi akosi ani nič nechce,aj sme chceli ist sa prejst ale u nás je počasie tak hnusné (prší a fuka),že nakoniec budeme asi len doma a odpočívat pri telke.Čo sa týka uklidu,nechávam si to na zajtra,ked budem sama,nemám totiž moc rada,ked mi tu niekto zavadzia
najlepšie sa mi pracuje pri hudbe a ked je prazdny byt (bez priatela)