Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
3.1.12 22:04

nás čeká kontrola ve čtvrtek. jsem zvědavá jestli od minula bude nějaký posun. minule jsem měla CS5 a otevřená na 2 prsty. ale to jsem pokaždý měla docela silný posly. tentokrát je celý týden klid. posly sice mám ale nebolí tak jsme zvědavá jaký vliv to bude mít na hrdlo a čípek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
4.1.12 13:19

já jdu též zítra na kontrolu, ale zatím mi nikdo nic neřekl k čípku ani jestli jsem otevřená, ale je fakt že jsem nebyla u svého OG, měl dovolenou..mám 6 dní do termínu, poslíčky jsem měla minulý týden jednou, ale jinak se jí asi zatím ven nechce :nevim: i když venku je tak bláznivé počasí, že by to klidně porody ovlivnit mohlo :-) ale uvidíme, každopádně, už bych chtěla mít za sebou, ale to určitě vy také ;) hlavně at máte nadále vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.1.12 13:48

Ahojky, taky jdu zítra na kontrolu a to budu v 37tt poslední záznam mám z 35tt poloha plodu pph5 hlava volně norm. č 1 cm pro špičku.. ale bohužel nevím, co to znamená, zda-li se už otvírám nebo ne..nerozumíte tomu někdo..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.1.12 14:07

miminko je hlavičkou dolů, čípek má šířku 1cm a otevřen je na špičku prstu, docela hezky se ti to chystá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.1.12 14:17
suricata píše:
miminko je hlavičkou dolů, čípek má šířku 1cm a otevřen je na špičku prstu, docela hezky se ti to chystá :)

jéé, to by bylo super… protože nechci přenášet.. :-D zítra jdu na kontrolu, tedy na monitor, tak jsem zvědavá …:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.1.12 14:19

přenášet nechce asi nikdo :mrgreen:
tak ať kontrola dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.1.12 14:20
suricata píše:
přenášet nechce asi nikdo :mrgreen:
tak ať kontrola dobře dopadne
:-D kdo by taky chtěl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moc děkuji ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.1.12 15:16

Ahojky, moc děkujeme za gratulace! Už jsme doma, ale nějak nestačim dočítat… Jsme stále 2 na světě nebo už se někdo pidal? Jinak už mam v albíčku fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.1.12 17:51

Saiii Sofinka je nádherná, musela jsem si všechny fotky prohlídnout dvakrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.1.12 18:07

já je nevidím protože mě nemáš v přátelých. poslala jsem ti žádost… ale ještě jednou moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.1.12 19:06

ahoj holky, hlásím, ze se nam narodilo dnes miminko… V 16:00, 3100g, 49 cm, Monička.
Mela jsem takovej strach z přenášení, až jsem z toho porodila. Zacalo mi to rano ve 4 hod odchodem hlenove zátky, hned nastoupily kontrakce, plodovku mi pichli az v porodce. Pritel byl nakonec u celeho porodu se mnou, a říkal, ze priste me samotnou rodit rozhodne nenechá, byl skvely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.1.12 19:19

Gratuluju!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.1.12 19:58
majkla0 píše:
ahoj holky, hlásím, ze se nam narodilo dnes miminko… V 16:00, 3100g, 49 cm, Monička.
Mela jsem takovej strach z přenášení, až jsem z toho porodila. Zacalo mi to rano ve 4 hod odchodem hlenove zátky, hned nastoupily kontrakce, plodovku mi pichli az v porodce. Pritel byl nakonec u celeho porodu se mnou, a říkal, ze priste me samotnou rodit rozhodne nenechá, byl skvely.

Moc-moc velká gratulace,super ti to vyšlo :potlesk:
Hlavne vám obom želám vela-vela zdravíčka a síl budete to potrebovat :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
4.1.12 20:03

Ahojky holky,tak ja mám dnes po kontrole,naštastie dopadla dobre,prcek váži približne 2800g ale doktorka mi povedala,že to ešte na porod nevyzerá,tak uvidim na druhý tyžden v stredu.Nechcela by som prenášat a bola by som radšej keby bol prcek aktívnejší a milo nás prekvapil a prišiel by na svet ešte skorej ako pred termínom. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.1.12 20:22
majkla0 píše:

Gratuluju :srdce: přeju tobě i Moničce pevné zdraví a ať se vám daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital