Poradna duly
Jana Čurdová
nás čeká kontrola ve čtvrtek. jsem zvědavá jestli od minula bude nějaký posun. minule jsem měla CS5 a otevřená na 2 prsty. ale to jsem pokaždý měla docela silný posly. tentokrát je celý týden klid. posly sice mám ale nebolí tak jsme zvědavá jaký vliv to bude mít na hrdlo a čípek ![]()
já jdu též zítra na kontrolu, ale zatím mi nikdo nic neřekl k čípku ani jestli jsem otevřená, ale je fakt že jsem nebyla u svého OG, měl dovolenou..mám 6 dní do termínu, poslíčky jsem měla minulý týden jednou, ale jinak se jí asi zatím ven nechce
i když venku je tak bláznivé počasí, že by to klidně porody ovlivnit mohlo
ale uvidíme, každopádně, už bych chtěla mít za sebou, ale to určitě vy také
hlavně at máte nadále vše v pořádku ![]()
Ahojky, taky jdu zítra na kontrolu a to budu v 37tt poslední záznam mám z 35tt poloha plodu pph5 hlava volně norm. č 1 cm pro špičku.. ale bohužel nevím, co to znamená, zda-li se už otvírám nebo ne..nerozumíte tomu někdo..?
miminko je hlavičkou dolů, čípek má šířku 1cm a otevřen je na špičku prstu, docela hezky se ti to chystá ![]()
suricata píše:
miminko je hlavičkou dolů, čípek má šířku 1cm a otevřen je na špičku prstu, docela hezky se ti to chystá
jéé, to by bylo super… protože nechci přenášet..
zítra jdu na kontrolu, tedy na monitor, tak jsem zvědavá …:-)
suricata píše:
přenášet nechce asi nikdo
tak ať kontrola dobře dopadne
Ahojky, moc děkujeme za gratulace! Už jsme doma, ale nějak nestačim dočítat… Jsme stále 2 na světě nebo už se někdo pidal? Jinak už mam v albíčku fotky ![]()
Saiii Sofinka je nádherná, musela jsem si všechny fotky prohlídnout dvakrát ![]()
já je nevidím protože mě nemáš v přátelých. poslala jsem ti žádost… ale ještě jednou moc gratuluju ![]()
ahoj holky, hlásím, ze se nam narodilo dnes miminko… V 16:00, 3100g, 49 cm, Monička.
Mela jsem takovej strach z přenášení, až jsem z toho porodila. Zacalo mi to rano ve 4 hod odchodem hlenove zátky, hned nastoupily kontrakce, plodovku mi pichli az v porodce. Pritel byl nakonec u celeho porodu se mnou, a říkal, ze priste me samotnou rodit rozhodne nenechá, byl skvely.
majkla0 píše:
ahoj holky, hlásím, ze se nam narodilo dnes miminko… V 16:00, 3100g, 49 cm, Monička.
Mela jsem takovej strach z přenášení, až jsem z toho porodila. Zacalo mi to rano ve 4 hod odchodem hlenove zátky, hned nastoupily kontrakce, plodovku mi pichli az v porodce. Pritel byl nakonec u celeho porodu se mnou, a říkal, ze priste me samotnou rodit rozhodne nenechá, byl skvely.
Moc-moc velká gratulace,super ti to vyšlo ![]()
Hlavne vám obom želám vela-vela zdravíčka a síl budete to potrebovat
![]()
Ahojky holky,tak ja mám dnes po kontrole,naštastie dopadla dobre,prcek váži približne 2800g ale doktorka mi povedala,že to ešte na porod nevyzerá,tak uvidim na druhý tyžden v stredu.Nechcela by som prenášat a bola by som radšej keby bol prcek aktívnejší a milo nás prekvapil a prišiel by na svet ešte skorej ako pred termínom. ![]()
majkla0 píše:
Gratuluju
přeju tobě i Moničce pevné zdraví a ať se vám daří ![]()