Poradna duly
Jana Čurdová
Markuška: KRÁSNA JE TVOJA RODINKA,vela-vela zdravíčka pre teba a pre Adamka,nech vám maličký robí len a len radost
![]()
markuska: adamek je moc krasnej, tak at vam pekne papa a dela vam jen samou radost
moc krásná rodinka, veliká gratulace a hodně zdravíčka a štěstíčka přaji ![]()
Markuško gratuluju, malý je fakt děsně malý, tak ať vám brzo zesílí ![]()
můžu se zeptat, proč ti dělali akutního císaře?
najednou mi strašně vyletěl tlak 160/100 a měla jsem strašné otoky na nohách
tak mě hospitalizovali v porodnici a plánovali kdy udělají císař, jenže mě se večer začala strašně motat hlava a zvracela jsem a už to jelo. Na vyvolání jsem nebyla připravená malej byl vysoko a tak mě brali císařem.
markuska: hlavne ze to tak dobre vsechno dopadlo a jste v pořádku.
jé majklo jak dopadla vizita, pustí vás, nebo si ještě poležíte v porodce?
no jeste si polezime, ani na zitra to nevypada domu. No alespon snad dozeneme to kojeni…porad malinko papame.
Ahojky holky, tak jak se máte? Majklo, malá je nádherná, kolik váží? My měly při porodu 3085 a pak mi klesla na 2700, do toho žloutenka a já jsem byla skoro na odpis
Ale naposledy v poradně byla na svý porodní váze, huráá. Markuško, moc moc gratuluju, malej je droboučkej a taky mooc krásnej, ty mimča jsou k poňuňání ![]()
Jinak trošku o porodu, ráno v 7 hod. mi začla odtýkat voda, tak se jelo do porodky, bolesti žádný, strašili nás, že budem čekat až do rána, jestli se to nerozjede.. Nakonec mi odpoledne napíchli kapačku, aby se kontrakce rozjely rychlejc. A pak to začlo, kapačka mi hrozně ubrala na síle, byla jsem strašně vyčerpaná a unavená a díky tý kapačce byly ty bolesti o dot horší.. To je prej normální, ale šlo to pak díky bohu rychle.. Jen jsem neměla moc síly na tlačení, tak sestra pomáhala tlačit na břicho a společně jsme to zvládly
Holky, stojí to za to! Bolesti nebolesti, teď už o tom člověk ani neví, ale když pak vidíte toho svýho drobečka a držíte ho v náručí, na vše se zapomene.. Já jsem pak skoro ani nespala a pořád na ní koukala.. ![]()
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak jak se máte? Majklo, malá je nádherná, kolik váží? My měly při porodu 3085 a pak mi klesla na 2700, do toho žloutenka a já jsem byla skoro na odpisAle naposledy v poradně byla na svý porodní váze, huráá. Markuško, moc moc gratuluju, malej je droboučkej a taky mooc krásnej, ty mimča jsou k poňuňání
Jinak trošku o porodu, ráno v 7 hod. mi začla odtýkat voda, tak se jelo do porodky, bolesti žádný, strašili nás, že budem čekat až do rána, jestli se to nerozjede.. Nakonec mi odpoledne napíchli kapačku, aby se kontrakce rozjely rychlejc. A pak to začlo, kapačka mi hrozně ubrala na síle, byla jsem strašně vyčerpaná a unavená a díky tý kapačce byly ty bolesti o dot horší.. To je prej normální, ale šlo to pak díky bohu rychle.. Jen jsem neměla moc síly na tlačení, tak sestra pomáhala tlačit na břicho a společně jsme to zvládlyHolky, stojí to za to! Bolesti nebolesti, teď už o tom člověk ani neví, ale když pak vidíte toho svýho drobečka a držíte ho v náručí, na vše se zapomene.. Já jsem pak skoro ani nespala a pořád na ní koukala..
jéé Saiii to je hezký, já už se tak těším.
A jak ti jde kojení?