Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
11.1.12 15:48
Kacenka020 píše:
Já byla též dneska na monitoru a nepředvedli jsme ani jeden kopanec , ale doktor si z toho nic vůbec nedělal . prostě sme spali tak buď lilly v klidu ;)

dakujem Kacenko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 15:52
lillyccat píše:
Doktorka mi kázala sa vyvarovat smažených jedál (čo ja vobec nejem),veprového masa a syrov :( -ale ja ich tak milujem a nedá mi to aby som si aspon každý den nedala nejaký ten syr :mrgreen: Čo myslíte holky je to dobré asi nie,že???

A řekla ti proč?? já jím vepřové raději než kuřecí a sýry jím každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.1.12 15:55
lillyccat píše:
Kacenka020 píše:
Já byla též dneska na monitoru a nepředvedli jsme ani jeden kopanec , ale doktor si z toho nic vůbec nedělal . prostě sme spali tak buď lilly v klidu ;)
dakujem Kacenko :mavam:

není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.1.12 15:56

Jinak u mě je prý vše nachystané a tak už jen záleží na prckoj kdy se mu bude chtít , ale snad už brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 15:59
Kacenka020 píše:
Jinak u mě je prý vše nachystané a tak už jen záleží na prckoj kdy se mu bude chtít , ale snad už brzo :)

jéé tak to je super, mrňousek určitě příjde, až tě přestane trápit ten kašel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 16:01
suricata píše:
lillyccat píše:
Doktorka mi kázala sa vyvarovat smažených jedál (čo ja vobec nejem),veprového masa a syrov :( -ale ja ich tak milujem a nedá mi to aby som si aspon každý den nedala nejaký ten syr :mrgreen: Čo myslíte holky je to dobré asi nie,že???
A řekla ti proč?? já jím vepřové raději než kuřecí a sýry jím každý den…

No nepovedala len,že placenta stárne a že sa mám vyhýbat takýmto jedlám,… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 16:06
lillyccat píše:
suricata píše:
lillyccat píše:
No nepovedala len,že placenta stárne a že sa mám vyhýbat takýmto jedlám,… :nevim:

Aha a doporučila ti nějaké jídlo, které placentu podpoří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 16:08

Holky a aký majú vaše mimi tep???
Moj prcek máva okolo 130-140 v klude a minule ked som bola na KTG a pohnul sa tak mal 160-170,no a potom to zasa kleslo.Čo vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 16:10
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
lillyccat píše:
No nepovedala len,že placenta stárne a že sa mám vyhýbat takýmto jedlám,… :nevim:
Aha a doporučila ti nějaké jídlo, které placentu podpoří?

Nie vobec nič akurát o tučných jedlách hovorila,že nemám jest inak nič ani neviem či je vobec možné ešte nejako podporit placentu ked už bude mat 9.mesiacov možno je to ako s nami ludmi,tiež stárneme vekom :think: a placenta tiež už asi pomaly odchádza ked by sme mali rodit,no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 16:12
lillyccat píše:
Holky a aký majú vaše mimi tep???
Moj prcek máva okolo 130-140 v klude a minule ked som bola na KTG a pohnul sa tak mal 160-170,no a potom to zasa kleslo.Čo vy?

taky tak, když spinkal, když ho budili, tak to se leknul a křivka vyletěla a spadla zas kolem 136 jak zas usnul, ale ten konec kdy už nespal nevím kolik měl…
a aktivitu dělohy jsem měla kolem 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 16:19

Lilly teď mě napadlo, já měla prcka hrozně líného na ultrazvuku a pomohlo mi, když jsem před vyšetřením snědla snickers (nebo cokoliv sladkého) a dala si trošku koly (ale trošku, protože obsahuje kofein) mimi pak bylo živější, můžeš to zkusit zítra před KTG, jestli to trochu to tvoje nabudí toho tvého lenocha :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
11.1.12 16:25
suricata píše:
Lilly teď mě napadlo, já měla prcka hrozně líného na ultrazvuku a pomohlo mi, když jsem před vyšetřením snědla snickers (nebo cokoliv sladkého) a dala si trošku koly (ale trošku, protože obsahuje kofein) mimi pak bylo živější, můžeš to zkusit zítra před KTG, jestli to trochu to tvoje nabudí toho tvého lenocha :srdce:
Suricatko,dakujem za radu,vyskúšam to hned zajtra rano pred kontrolou,som zvedavá či to na toho mojho lenivého prcka zaberie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
11.1.12 16:33

to já si dám skleničku koly i normálně :) píšou že určitá dávka kofeinu nevadí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 16:44
lillyccat píše:
suricata píše:
Lilly teď mě napadlo, já měla prcka hrozně líného na ultrazvuku a pomohlo mi, když jsem před vyšetřením snědla snickers (nebo cokoliv sladkého) a dala si trošku koly (ale trošku, protože obsahuje kofein) mimi pak bylo živější, můžeš to zkusit zítra před KTG, jestli to trochu to tvoje nabudí toho tvého lenocha :srdce:
Suricatko,dakujem za radu,vyskúšam to hned zajtra rano pred kontrolou,som zvedavá či to na toho mojho lenivého prcka zaberie.

Tak dej pak vědět jak to zabralo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
11.1.12 16:46
Kacenka020 píše:
to já si dám skleničku koly i normálně :) píšou že určitá dávka kofeinu nevadí :pankac:

já někde četla, že se kofein nemá a přišlo mi to na celém těhotenství to nejtěžší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí