Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenka020 píše:
Já byla též dneska na monitoru a nepředvedli jsme ani jeden kopanec , ale doktor si z toho nic vůbec nedělal . prostě sme spali tak buď lilly v klidu
dakujem Kacenko ![]()
lillyccat píše:
Doktorka mi kázala sa vyvarovat smažených jedál (čo ja vobec nejem),veprového masa a syrov-ale ja ich tak milujem a nedá mi to aby som si aspon každý den nedala nejaký ten syr
Čo myslíte holky je to dobré asi nie,že???
A řekla ti proč?? já jím vepřové raději než kuřecí a sýry jím každý den…
lillyccat píše:Kacenka020 píše:dakujem Kacenko
Já byla též dneska na monitoru a nepředvedli jsme ani jeden kopanec , ale doktor si z toho nic vůbec nedělal . prostě sme spali tak buď lilly v klidu
není zač ![]()
Jinak u mě je prý vše nachystané a tak už jen záleží na prckoj kdy se mu bude chtít , ale snad už brzo ![]()
Kacenka020 píše:
Jinak u mě je prý vše nachystané a tak už jen záleží na prckoj kdy se mu bude chtít , ale snad už brzo
jéé tak to je super, mrňousek určitě příjde, až tě přestane trápit ten kašel ![]()
suricata píše:lillyccat píše:A řekla ti proč?? já jím vepřové raději než kuřecí a sýry jím každý den…
Doktorka mi kázala sa vyvarovat smažených jedál (čo ja vobec nejem),veprového masa a syrov-ale ja ich tak milujem a nedá mi to aby som si aspon každý den nedala nejaký ten syr
No nepovedala len,že placenta stárne a že sa mám vyhýbat takýmto jedlám,… ![]()
lillyccat píše:suricata píše:No nepovedala len,že placenta stárne a že sa mám vyhýbat takýmto jedlám,…lillyccat píše:A řekla ti proč?? já jím vepřové raději než kuřecí a sýry jím každý den…
Aha a doporučila ti nějaké jídlo, které placentu podpoří?
Holky a aký majú vaše mimi tep???
Moj prcek máva okolo 130-140 v klude a minule ked som bola na KTG a pohnul sa tak mal 160-170,no a potom to zasa kleslo.Čo vy?
suricata píše:lillyccat píše:Aha a doporučila ti nějaké jídlo, které placentu podpoří?suricata píše:No nepovedala len,že placenta stárne a že sa mám vyhýbat takýmto jedlám,…lillyccat píše:A řekla ti proč?? já jím vepřové raději než kuřecí a sýry jím každý den…
Nie vobec nič akurát o tučných jedlách hovorila,že nemám jest inak nič ani neviem či je vobec možné ešte nejako podporit placentu ked už bude mat 9.mesiacov možno je to ako s nami ludmi,tiež stárneme vekom
a placenta tiež už asi pomaly odchádza ked by sme mali rodit,no ![]()
lillyccat píše:
Holky a aký majú vaše mimi tep???
Moj prcek máva okolo 130-140 v klude a minule ked som bola na KTG a pohnul sa tak mal 160-170,no a potom to zasa kleslo.Čo vy?
taky tak, když spinkal, když ho budili, tak to se leknul a křivka vyletěla a spadla zas kolem 136 jak zas usnul, ale ten konec kdy už nespal nevím kolik měl…
a aktivitu dělohy jsem měla kolem 16
Lilly teď mě napadlo, já měla prcka hrozně líného na ultrazvuku a pomohlo mi, když jsem před vyšetřením snědla snickers (nebo cokoliv sladkého) a dala si trošku koly (ale trošku, protože obsahuje kofein) mimi pak bylo živější, můžeš to zkusit zítra před KTG, jestli to trochu to tvoje nabudí toho tvého lenocha ![]()
suricata píše:Suricatko,dakujem za radu,vyskúšam to hned zajtra rano pred kontrolou,som zvedavá či to na toho mojho lenivého prcka zaberie.
Lilly teď mě napadlo, já měla prcka hrozně líného na ultrazvuku a pomohlo mi, když jsem před vyšetřením snědla snickers (nebo cokoliv sladkého) a dala si trošku koly (ale trošku, protože obsahuje kofein) mimi pak bylo živější, můžeš to zkusit zítra před KTG, jestli to trochu to tvoje nabudí toho tvého lenocha
to já si dám skleničku koly i normálně
píšou že určitá dávka kofeinu nevadí ![]()
lillyccat píše:suricata píše:Suricatko,dakujem za radu,vyskúšam to hned zajtra rano pred kontrolou,som zvedavá či to na toho mojho lenivého prcka zaberie.
Lilly teď mě napadlo, já měla prcka hrozně líného na ultrazvuku a pomohlo mi, když jsem před vyšetřením snědla snickers (nebo cokoliv sladkého) a dala si trošku koly (ale trošku, protože obsahuje kofein) mimi pak bylo živější, můžeš to zkusit zítra před KTG, jestli to trochu to tvoje nabudí toho tvého lenocha
Tak dej pak vědět jak to zabralo ![]()
Kacenka020 píše:
to já si dám skleničku koly i normálněpíšou že určitá dávka kofeinu nevadí
já někde četla, že se kofein nemá a přišlo mi to na celém těhotenství to nejtěžší ![]()