Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:lillyccat píše:Máš naprostou pravdu!!!
Ahojky holky,tak to si užijeme asi všetky nielen vy čo už máte doma prckov,viem to podla sestry tie prvé tri mesiace sú pre mamičky záhul a pekne sa to hraje a bude hrat na naše nervy,musíte byt silné,každopádne nieje to len tak mat mimi,najhoršie je na tom ked nevieme čo tomu je a ono stále plače a plače,poznám to podla sestrinej malej tiež si užila ten prvý mesiac a ja s nimi ked som tam bola,potom sa to upravilo a už vedela sestra ako sa má zachovat.Tak držím palečky,nech to nejako zvládnete,nás čakatelky to tiež čaká. A čo sa týka tej stravy,sestra si tiež dávala pozor a vobec nič nejedla a aj tak mala maličká tie prdiky,takže je to asi jedno čo kto zje,doktor jej v nemocnici povedal,že niekto zje všetko a mimi sú uplne v pohode a niekto zasa je dietne a mimi trpí na tie vetríky,tak neviem.
Dneska zatim paráda, stihla jsem vyprat, poklidit a uvařit a malá pořád chrní, zlaťučko moje
Saiii hlavně odpočívej, máš přeci jen zánět a potřebuješ teď na začátku hlavně hodně síly ![]()
Kacenka020 píše:saiiimona píše:děkujiKacenka020 píše:Jeee, držim moc palečky
Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá
Kacenka020 píše:
Tak holky jen hlásím , že já za chvilku vyrážím . ráno jsem trochu krvácela a od sedmi píšu bolesti . tak se na mě kouknou a uvidí se . Pak dám co nejdřív nějak vědět . páááá
Tiež držím palečky a určite daj vediet čo a ako a drž sa,Kačenko ![]()
ahojky holky jak to děláte, že stíháte být na netu ![]()
já už taky našla takovej ten režim kdy co rychle udělat , když malej spí, je to mazec včera taky hodně plakal to jeho bříško
ale noci jsou už taky super zbouzíme se tak po -+3 hodinách tak se i vyspinkáme
tak se všechny držte a pevné nervy těm co už máme prcky doma ![]()
kacenka020:držím palecky ![]()
saiii: tu asistentku doma mi hradi pojišťovna, ale ona sama se mi ozvala a pomaha mi, je to super ja myslela, ze takovy lidi uz nejsou
s jidlem:v porodce nam dávaly čerstve krupave rohliky, sýry, másla, parky, chleba, různé pomazanky…tak to aplikuju i doma, akorát nemůžu salámy. Na obidek jim to co normálně, ale nekorenim a moc nesolim, dnes budu zkoušet i trocha guláše. Jo a kazde rano snídam čerstvý tohlik, máslo, marmeladu…to miluju. Ale neprejidam se, radsi jim častěji. A doporučily mi jist zavareniny, je to lepsi i na vyprazdnovani.jeste k tomu obědu, jim hodne bramborové kaše, misto brambor a dnes jsem k ni mela hovězí ptáčky…mnam.
majkla0 píše:
kacenka020:držím palecky
saiii: tu asistentku doma mi hradi pojišťovna, ale ona sama se mi ozvala a pomaha mi, je to super ja myslela, ze takovy lidi uz nejsou
s jidlem:v porodce nam dávaly čerstve krupave rohliky, sýry, másla, parky, chleba, různé pomazanky…tak to aplikuju i doma, akorát nemůžu salámy. Na obidek jim to co normálně, ale nekorenim a moc nesolim, dnes budu zkoušet i trocha guláše. Jo a kazde rano snídam čerstvý tohlik, máslo, marmeladu…to miluju. Ale neprejidam se, radsi jim častěji. A doporučily mi jist zavareniny, je to lepsi i na vyprazdnovani.jeste k tomu obědu, jim hodne bramborové kaše, misto brambor a dnes jsem k ni mela hovězí ptáčky…mnam.
Tyyy jo, fakt? Já nejim skoro nic, pro jistotu ani den starý rohlík, chroupu suchary, jak má malá bolení, tak se bojim všeho..
majkla0 píše:
kacenka020:držím palecky
Tak to si sa mala v porodce výborne
to vám dávali papat samé dobrutky,som zvedavá ako to budem mat ja v tej mojej porodke. A čo sa týka tej asistentky,tak mojej sestre tiež prišla sama od seba a navštevuje ju aj maličkú a nič jej neplatí,tiež jej to asi hradí poistovna,takže to máte super,no uvidim čo ja ked bude prcek už medzi nami (konečne) ![]()
Holky a máte doma nejaké tie sirupy,mastičky alebo čaje nato aby vaše miminka nemali tie bolenia???
Alebo s nimi cvičite?
saiii:to,co me driv nadymalo, tak ted ne, ale opravdu to jim po trochach, a netrap se sucharama, jez normálně, muzes z toho mit pak i úbytek mlicka.
Prvni den doma jsem snesla 2 rohliky se sunkou a kudy jsem chodila, tudy jsem prdela, a na male jsem nepozorovala nejake bolení, jen si pekne prdela do plinek.
Jinak ja piju jen kojo čaj, a bolení bříška nemáme, tak zatim ani léky na to.
Pojistovnu mam metal-aliance.
Viem,že sestra dávala ked bolo najhoršie,jej to v porodnici poradil doktor,pred kojením dávat espumizan kvapky-(detske),fenyklový granulovaný čajík jej robila a ešte si kupila mastičku (PUPIK-sa to volá) a tou jej mastila bruško alebo cvičila s nožičkami.
A inak myslím stále na tu Kačenku bohvie ako dopadla či už
alebo len planý poplach ![]()
myslím, ze kacenka nam uz porodila, rikala, ze se prece ozve a od rana nic ![]()
majkla0 píše:Že by pribudla dalšia mamička,jupííí
myslím, ze kacenka nam uz porodila, rikala, ze se prece ozve a od rana nic