Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
15.1.12 20:38

Suricatko,díky za info za tie jednotlivé porodné doby,ja som to aj niekde čítala ale nezapamatovala si to,…
Možno ma ten moj chlap ani vystrašit nechcel alebo si myslel,že ma to nevystraší,každopádne som chcela vediet ako to chodí tu u nás v Uh.Hradišti a ked má plno kolegovcov a oni majú ženy čo už majú nejaké tie porody za sebou,tak som chcela vediet čo a ako to tu funguje,nech sa ich spýta nato,takže si možem aj sama troška zato a poviem ti vystrašilo ma to dost tie dva týždne prenášania,ešte ked viem,že čo mi doktorka povedala,že prcek je skoro o dva týždne menší ako by mal byt podla termínu a už som si to dala do suvislosti.
Inak nemávaš niekedy pocit,že tam to mimi v brušku nemáš?Ja som ho dneska celý den cítila,teda dával mi jasne najavo,že je tam ale teraz večer ho akosi necítim,je to možné?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 20:47

Občas si připadám tak netěhotná, že bych si aj poskočila :mrgreen:
A už se ti někdy stalo, že jsi ho třeba na čas necítila nebo je to teď poprvé?
Taky je důležité, jak ti je, jestli se necítíš na zvracení, na omdlení, nebo je ti dobře. Mě se jednou taky takhle schoval a jela jsem raděj do nemocnice, ale pak se zas rozkopal a tak jsem jela domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 20:52

Hele a to, že je prcek menší nemusí nic znamenat, doktoři mají tabulky, kde je průměr, ale je to plus mínus na obě strany, můj je zase obřík, navíc ne vždy ty odhady z ultrazvuku jsou přesné, ono do odhadu 3500g plus mínus 500g se vleze každé miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 20:54
suricata píše:
Občas si připadám tak netěhotná, že bych si aj poskočila :mrgreen:
A už se ti někdy stalo, že jsi ho třeba na čas necítila nebo je to teď poprvé?
Taky je důležité, jak ti je, jestli se necítíš na zvracení, na omdlení, nebo je ti dobře. Mě se jednou taky takhle schoval a jela jsem raděj do nemocnice, ale pak se zas rozkopal a tak jsem jela domů.

Nieje to poprvé,len on sa vždy rozhýbe,ked ja už mám z toho takú dilemu a najradšej by som bola keby sa hýbal nonstop.Teraz ležím na boku a cítim ho perfektne ako mi naráža nožičkami do boku.
Inak sa cítim dobre,nieje mi nejako zle ani na omdlení a ty sa ako cítiš?Tebe býva zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 20:55
suricata píše:
Hele a to, že je prcek menší nemusí nic znamenat, doktoři mají tabulky, kde je průměr, ale je to plus mínus na obě strany, můj je zase obřík, navíc ne vždy ty odhady z ultrazvuku jsou přesné, ono do odhadu 3500g plus mínus 500g se vleze každé miminko :mrgreen:

Tak to si ma potešila :mrgreen:
Inak my sme tu tuším sami dve čo ešte nemajú mimi,nezdá sa ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 20:58

Já už se polekala, že se ti něco děje. No mě se občas taky takhle schová, ale zjistila jsem, že neodolá písničce Když jsem já sloužil… a u kravičky už většinou kope :mrgreen: jen nevím, jestli radostí nebo toho má plný kecky :mrgreen:
Jinak mi je dobře, ale jak mi kleslo břicho jsem neohrabaná a občas ztrácím rovnováhu, jsem jak vyvržená velryba na souši, stejně obrovská, stejně neohrabaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 21:01
lillyccat píše:
suricata píše:
Hele a to, že je prcek menší nemusí nic znamenat, doktoři mají tabulky, kde je průměr, ale je to plus mínus na obě strany, můj je zase obřík, navíc ne vždy ty odhady z ultrazvuku jsou přesné, ono do odhadu 3500g plus mínus 500g se vleze každé miminko :mrgreen:
Inak my sme tu tuším sami dve čo ešte nemajú mimi,nezdá sa ti?

jo asi jo, a na tebe to příjde dneska v noci a já pak budu mít nejmladší miminko a budu ráda, že máte všechny hromadu zkušeností a budete mi radit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 21:04
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
Inak my sme tu tuším sami dve čo ešte nemajú mimi,nezdá sa ti?
jo asi jo, a na tebe to příjde dneska v noci a já pak budu mít nejmladší miminko a budu ráda, že máte všechny hromadu zkušeností a budete mi radit :mrgreen:

tak to asi neklapne,jak ten pátek 13-teho,vobec nemám pocit,že ma to dneska chytne,myslím si,že ty porodíš skorej ako ja a ja budem tá čo bude mat najmladšie mimi a tie skusenosti budem tahat ja od vás :mrgreen:
Inak dobre by bolo keby nás to chytlo obidve naraz v ten istý den :mrgreen:
Kačenka už to má tiež asi za sebou a bohvie čo Ivetí ako je na tom :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 21:08

OK platí, chytne nás to zároveň :hug:
Kačence hrozně závidím ten pátek třináctého, fakt jsem se snažila mrňouse ukecat, marně, byla jsem přesvědčená, že to vyjde, ale co už. Doufám, že to Kačenka dobře zvládla a za pár dní se bude chlubit krásným obrázkem miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 21:13

Super to tej Kačenke vyšlo.Ja chodím okolo prázdnej postielky a stále hovorím prckovi kedy už,že je tá postielka bez neho taká smutná,všetko je nachystané,veci pobalené už len čakáme na príchod a maličkému sa nechce a nepočúva nás. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 21:16

Tak to mám úplně stejné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 07:20

Krásne dobré ránko želám všetkým mamičkám a čakatelkám (ešte zopár nás tu je) :mavam:
Akurát sa chystám na KTG,tak dufam,že to bude OK a prcek sa predvedie v plnej paráde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.1.12 07:43
lillyccat píše:
Super to tej Kačenke vyšlo.Ja chodím okolo prázdnej postielky a stále hovorím prckovi kedy už,že je tá postielka bez neho taká smutná,všetko je nachystané,veci pobalené už len čakáme na príchod a maličkému sa nechce a nepočúva nás. :(

dobré ránko, nebud z toho smutná lilly, já též pořád čekám, dnes už 6 den, zítra jdu na ozvyčky a do poradny, tak jsem zvědavá jestli e něco nezměnilo od minula..to už dostanu termín nástupu do nemocnice a začnou vyvolávat, pokud se maličká neumoudří sama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.1.12 08:46

Ahoj holky, no já měla noc :roll: oka jsem nezamhouřila, furt jsem se jen převalovala a myslelana blbosti a ne a ne zabrat…
jinak ať ozvičky vyjdou krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
16.1.12 09:43

Tak holky dopadlo to super naštastie,maličký sa snažil a vyšlo mu to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...