Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
15.1.12 08:27
suricata píše:
Tak ať je tvoje holčička Terezka nejen krásná, ale i zdravá a chytrá a porod ať je rychlý a v pohodě (a už hodně brzo, všechno tomu nasvědčuje :mrgreen: )

děkuju, to bě též přeju krásného a zdravého prcka a hlavně at tě moc dlouho nenapíná :hug: no já dooufám, že už brzy pojedu, ale není mi zatím nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
15.1.12 08:30
lillyccat píše:
Ahojky holky,tak vidím,že zatial ešte čakáte tak ako ja :mrgreen: ,tiež chodím okolo prázdnej postielky a pýtam sa prcka kedy už sa konečne rozhodne a stále nič :nevim:
Inak bolesti mávam skoro pravidelne večer a v noci a tiež čakám či budú pretrvávat ale vždy to po chvíli zmizne,takže nič no a čo sa týka toho mechúru teiž ma to riadne zabolí ked mi prcek po tom hlavičkou prejde,včera sme boli u našich na Slovensku a myslela som,že tam od bolesti umriem ako mi tam šibrinkoval ;) .
Tej hlenovej zátky som mala len prvé dva dni a odvtedy nič,tak to asi na skorý porod nevyzerá.Termín máme stanovený na zajtra ale silne o tom pochybujem,že prcek prekvapí.
Ivetí-krásne meno ste vybrali pre tu vašu princeznu :palec:

děkuju lilly :hug: ty bolesti jsou hrozné že, ale v tom, že dál nepokračují, je to jen nachvíli a pak to přejde, to jsem vždycky zklamaná..ale brzy se určitě všeci dočkáme těch našich uzlíčků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 10:30

No raz to musí príst,večne nebudú v tých našich bruškách tie naše potvorky ale kedy to bude :nevim: to je :?:
Tiež si myslím,že budem prenášat tak ako ty Ivetí,možno aj týžden ale príde ten den D-ten určite nastane :mrgreen:
Bohvie čo Kačenka-tá už je s največšou pravdepodobnostou mamička ked sa neozýva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 12:22
lillyccat píše:
No raz to musí príst,večne nebudú v tých našich bruškách tie naše potvorky ale kedy to bude :nevim: to je :?:

Lilly jsi si tím jistá??? stoprocentně??? já myslím, že ho tam mám už napořád :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 16:01
suricata píše:
lillyccat píše:
Lilly jsi si tím jistá??? stoprocentně??? já myslím, že ho tam mám už napořád :mrgreen: :mrgreen:

No,snád ano teda dufam,že som si ista :mrgreen: . Suri,ešte aby nám za tými bruškami nebolo smutno a nebudeme chciet za rok dalšie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 16:08
lillyccat píše:
suricata píše:
lillyccat píše:

To uvidím jak bude mrňous hodný :mrgreen:

Lilly jsi si tím jistá??? stoprocentně??? já myslím, že ho tam mám už napořád :mrgreen: :mrgreen:
No,snád ano teda dufam,že som si ista :mrgreen: . Suri,ešte aby nám za tými bruškami nebolo smutno a nebudeme chciet za rok dalšie :mrgreen:

To uvidím jak bude mrňous hodný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 16:49

Ja si myslím,že si toho prvého mrnouska užijeme až až a na dalšie aspon zo začiatku zabudneme na nejaký ten ročik :mrgreen:
Tiež dufam,že bude prcek hodný,teda modlím sa zato aby bol :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 16:56

Mě ti občas tak píchne jakoby v tom čípku, máš to taky? Mám to od toho posledního vyšetření, které nebylo teda vůbec příjemné. A ještě se zeptám, vyšetřují tě vždycky vnitřně? Mám sto chutí říct, že žádný vyšetření nechci, když to minule bylo tak nepříjemný, ale nevím, nechci nic zanedbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 17:36
suricata píše:
Mě ti občas tak píchne jakoby v tom čípku, máš to taky? Mám to od toho posledního vyšetření, které nebylo teda vůbec příjemné. A ještě se zeptám, vyšetřují tě vždycky vnitřně? Mám sto chutí říct, že žádný vyšetření nechci, když to minule bylo tak nepříjemný, ale nevím, nechci nic zanedbat…

Tak to máš tiež ako ja,pre mna je to hrozná bolest ked ma tam pichne a stalo sa mi to včera a dneska zasa.A čo sa týka toho vyšetrenia,tiež mi tam tá doktorka,tak vrazí tie prsty,že ju mám vždy sto chutí kopnút ako to bolí,jednou rukou mi zatlačí pod prsia a tou druhou ma vyšetrí zo spodku a povedala mi naposledy,že tam ešte dva prsty nevojdú,že tam dá len prst a trocha špičky druhého ale bolest je to nepríjemná.S tým nič neurobíme je to asi potreba urobit,to kontrolujú ako sa otvárame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 19:00
lillyccat píše:
suricata píše:
Tak to máš tiež ako ja,pre mna je to hrozná bolest ked ma tam pichne a stalo sa mi to včera a dneska zasa.A čo sa týka toho vyšetrenia,tiež mi tam tá doktorka,tak vrazí tie prsty,že ju mám vždy sto chutí kopnút ako to bolí,jednou rukou mi zatlačí pod prsia a tou druhou ma vyšetrí zo spodku a povedala mi naposledy,že tam ešte dva prsty nevojdú,že tam dá len prst a trocha špičky druhého ale bolest je to nepríjemná.S tým nič neurobíme je to asi potreba urobit,to kontrolujú ako sa otvárame.

stejně mi to příjde divné, ono přece stačí vědět, že už je čípek spotřebovaný, nepotřebujou vědět na kolik je otevřený, stejně podle toho ani neodhadnout, kdy budeš rodit, nic, jen pak máš bolesti a já i krvácela. Jestli rodíš poznají podle monitoru, ne? Ach jo, se mi vůbec nechce na další kontrolu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 19:41
suricata píše:
lillyccat píše:
suricata píše:
stejně mi to příjde divné, ono přece stačí vědět, že už je čípek spotřebovaný, nepotřebujou vědět na kolik je otevřený, stejně podle toho ani neodhadnout, kdy budeš rodit, nic, jen pak máš bolesti a já i krvácela. Jestli rodíš poznají podle monitoru, ne? Ach jo, se mi vůbec nechce na další kontrolu :cert:
Suricatko,mne sa tiež moc nechce na tu kontrolu,mam ist v stredu a pochybujem,že sa dovtedy prcek rozmyslí a bude chciet íst na svet,takže počítam s dalšou nepríjemnou návštevou u doktorky :? .Ty ideš kedy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
15.1.12 19:48

A neviem kedy spoznajú,že je čas íst na porodný sal.Sestra mi hovorila,že by sme mali byt otvorené na tých 10prstov ale stále ta kontroluju ako sa otváraš,dovtedy asi nepojdeš na sál alebo ja neviem ako to funguje a kedy to zistia doktori,že už je čas.Priatel čo má kolegu v práci,tak tá jeho priatelka prenášala 14 dní,tak mám strach z toho aby sa to nestalo aj mne,u nás na Slovensku je to uplne iné tam nenechávajú doktori tak dlho prenášat,max.5dní a potom davajú vyvolávačku.Tuto to doktori nechcú davát,tak uvidim čo a ako sa zmenilo za ten týžden či sa vobec otváram alebo nie. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 19:50

Právě, že už zítra, taky jsem tajně doufala, že už nebudu muset jít, ale já se jí na to zeptám a zkusím se s ní domluvit, snad bude rozumná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 19:54
lillyccat píše:
A neviem kedy spoznajú,že je čas íst na porodný sal.Sestra mi hovorila,že by sme mali byt otvorené na tých 10prstov ale stále ta kontroluju ako sa otváraš,dovtedy asi nepojdeš na sál alebo ja neviem ako to funguje a kedy to zistia doktori,že už je čas.Priatel čo má kolegu v práci,tak tá jeho priatelka prenášala 14 dní,tak mám strach z toho aby sa to nestalo aj mne,u nás na Slovensku je to uplne iné tam nenechávajú doktori tak dlho prenášat,max.5dní a potom davajú vyvolávačku.Tuto to doktori nechcú davát,tak uvidim čo a ako sa zmenilo za ten týžden či sa vobec otváram alebo nie. :(

jejej hlavu vzhůru, určitě se co nevidět vyklube, s tou vyvolávačkou to prý není žádný med, ale myslím, že když se domluvíš s doktorkou, tak, že ti to vyvolají dřív, ta moja by to zas furt uspišovala a dělala mi ten hamiltonův hmat, ale mě to příjde brutální a vždycky ji zastavím
Lilly myslím, že máš ještě docela slušnou šanci, že se další kontroly nedočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
15.1.12 20:01

Jo a k tomu otevírání, když máš pravidelné kontrakce, tak ti začala první doba porodní a většinou jdeš už na sál, když už jsi otevřená na deset prstů, tak začíná druhá doba porodní - vypuzovací, nebo tak nějak jsem si to zapamatovala z kurzů, ale netřeba mít tyhle znalosti, porodíš i bez nich, někdo je otevřený od začátku, někdo se začne otevírat až před porodnicí :mrgreen:
Jo a ať ti chlap nevypráví hrůzostrašné historky, myslím, že jsme schopné se slušně vynervovat samy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí