Poradna duly
Jana Čurdová
majkla0 píše:
kacenka020: co jsme přijely z porodnice, tak tu byly sněhový vánice, takze jsme otuzovaly jen u okna. Ale pokud to půjde, tak budeme chodit ven co nejčastěji
jo tááááák
to u nás pomalu nic
my byli poprvé včera a dneska razíme zase , směr pojišťovna
Hlásím, že jsem pořád 2v1, ale Lilly se už dlouho neozvala ![]()
Holky hrozně se těším, až budu taky drandit s kočárem, tak užívejte miminek a hezkého počasí ![]()
ahoj holky, já hlásím, že jsem 19.1. nastoupila do porodnice a ještě v ten večer porodila, takže vyvolávání jsem se vyhla jen tak tak
máme krásnou holčičku Terezku, váží ted už vážila
3130g a 50cm
a má úžané černé vlásky ![]()
Ivetí píše:
ahoj holky, já hlásím, že jsem 19.1. nastoupila do porodnice a ještě v ten večer porodila, takže vyvolávání jsem se vyhla jen tak takmáme krásnou holčičku Terezku, váží ted už vážila
3130g a 50cm
a má úžané černé vlásky
Jé gratuluju k Terezce a jsem ráda, že ti to tak perfektně vyšlo ![]()
koukám Suri že taky pořád čekáš až se prcek uráčí ven
jak ti je?
paola white píše:
koukám Suri že taky pořád čekáš až se prcek uráčí venjak ti je?
Ahoj Paolo, právě, že dobře, nic nenasvědčuje, že by se malý chystal ven, jen jsem šíleně unavená. Poslíčky jsem měla jen jednou pěkně tři hodiny pravidelné, tak jsme jeli, ale ráno nás poslali domů ![]()
Jak jsi na tom ty?
já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo… ![]()
paola white píše:
já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo…
já zátku nemám dva týdny, otevřená jsem na 2cm, čípek měkký, jen mi chybí ty kontrakce, navíc chtějí vyvolávat, z toho mám strach, se klepu jak ratlík…
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházky
ne že by to pomáhalo, ale je to příjemný ![]()
Holky všechny moc zdravím..!!! Všem komu jsem ještě nepopřála k novým zlatíčkům, tak moooc gratuluju a přeju hlavně zdravíčko ![]()
Jak se všichni máte? Nové maminy jak válčíte? A co těhulky? Pořád nic?
suricata píše:Já se taky těšila až budu jezdit s kočárkem a ted ho ráda přenecham manželovi když neni v práci a jde snáma ven …
Hlásím, že jsem pořád 2v1, ale Lilly se už dlouho neozvala
Holky hrozně se těším, až budu taky drandit s kočárem, tak užívejte miminek a hezkého počasí
suricata píše:Mě taky 2.ledna strašil doktor,že í.ledna budem asi vyvolávat at se věnuji sexu a perocházkam.. S manželem jsme od vánoc souložily každý den a nakonec to toho 3.ledna večer asi něak zapůsobvilo,protože 4 mi bylo už od rána divně a furt jsem si dělala srandu,že budu rodit a nakonec jsme večer opravdu jely…:)paola white píše:já zátku nemám dva týdny, otevřená jsem na 2cm, čípek měkký, jen mi chybí ty kontrakce, navíc chtějí vyvolávat, z toho mám strach, se klepu jak ratlík…
já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo…
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházkyne že by to pomáhalo, ale je to příjemný
SmileJanny píše:suricata píše:Mě taky 2.ledna strašil doktor,že í.ledna budem asi vyvolávat at se věnuji sexu a perocházkam.. S manželem jsme od vánoc souložily každý den a nakonec to toho 3.ledna večer asi něak zapůsobvilo,protože 4 mi bylo už od rána divně a furt jsem si dělala srandu,že budu rodit a nakonec jsme večer opravdu jely…:)paola white píše:já zátku nemám dva týdny, otevřená jsem na 2cm, čípek měkký, jen mi chybí ty kontrakce, navíc chtějí vyvolávat, z toho mám strach, se klepu jak ratlík…
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházkyne že by to pomáhalo, ale je to příjemný
tak to jsi mě potěšila, snad se mi to taky rozjede ještě před vyvolávačkou ![]()
paola white píše:
Suri a kdy tě chtějí začít vyvolávat?
zítra jdu na komtrolu a tam se rozhodne
Ivetí píše:gratulace veliká
ahoj holky, já hlásím, že jsem 19.1. nastoupila do porodnice a ještě v ten večer porodila, takže vyvolávání jsem se vyhla jen tak takmáme krásnou holčičku Terezku, váží ted už vážila
3130g a 50cm
a má úžané černé vlásky