Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
23.1.12 11:44
majkla0 píše:
kacenka020: co jsme přijely z porodnice, tak tu byly sněhový vánice, takze jsme otuzovaly jen u okna. Ale pokud to půjde, tak budeme chodit ven co nejčastěji :)

jo tááááák :D to u nás pomalu nic :) my byli poprvé včera a dneska razíme zase , směr pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.1.12 13:15

Hlásím, že jsem pořád 2v1, ale Lilly se už dlouho neozvala :mrgreen:
Holky hrozně se těším, až budu taky drandit s kočárem, tak užívejte miminek a hezkého počasí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.1.12 08:31

ahoj holky, já hlásím, že jsem 19.1. nastoupila do porodnice a ještě v ten večer porodila, takže vyvolávání jsem se vyhla jen tak tak :-) máme krásnou holčičku Terezku, váží ted už vážila :) 3130g a 50cm :-) a má úžané černé vlásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.1.12 09:31
Ivetí píše:
ahoj holky, já hlásím, že jsem 19.1. nastoupila do porodnice a ještě v ten večer porodila, takže vyvolávání jsem se vyhla jen tak tak :-) máme krásnou holčičku Terezku, váží ted už vážila :) 3130g a 50cm :-) a má úžané černé vlásky :srdce:

Jé gratuluju k Terezce a jsem ráda, že ti to tak perfektně vyšlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.1.12 11:25

koukám Suri že taky pořád čekáš až se prcek uráčí ven :zed: jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.1.12 11:58
paola white píše:
koukám Suri že taky pořád čekáš až se prcek uráčí ven :zed: jak ti je?

Ahoj Paolo, právě, že dobře, nic nenasvědčuje, že by se malý chystal ven, jen jsem šíleně unavená. Poslíčky jsem měla jen jednou pěkně tři hodiny pravidelné, tak jsme jeli, ale ráno nás poslali domů :zed:
Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.1.12 12:06

já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.1.12 12:13
paola white píše:
já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo… :zed:

já zátku nemám dva týdny, otevřená jsem na 2cm, čípek měkký, jen mi chybí ty kontrakce, navíc chtějí vyvolávat, z toho mám strach, se klepu jak ratlík…
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházky :mrgreen: ne že by to pomáhalo, ale je to příjemný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.1.12 12:33

Holky všechny moc zdravím..!!! Všem komu jsem ještě nepopřála k novým zlatíčkům, tak moooc gratuluju a přeju hlavně zdravíčko :kytka:
Jak se všichni máte? Nové maminy jak válčíte? A co těhulky? Pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.1.12 14:54
suricata píše:
Hlásím, že jsem pořád 2v1, ale Lilly se už dlouho neozvala :mrgreen:
Holky hrozně se těším, až budu taky drandit s kočárem, tak užívejte miminek a hezkého počasí :mavam:
Já se taky těšila až budu jezdit s kočárkem a ted ho ráda přenecham manželovi když neni v práci a jde snáma ven … :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.1.12 14:57
suricata píše:
paola white píše:
já na prd. od 36tt mám poslíčky jak prase. hodně bolí a sprcha nepomáhá. na každý kontrole mi doktorka slíbí že do příště už to určitě přijde a prd. minulý týden mi dokonce udělala hamiltona, odešla zátka, nastoupili kontrakce, ale do rána všechno přešlo… :zed:
já zátku nemám dva týdny, otevřená jsem na 2cm, čípek měkký, jen mi chybí ty kontrakce, navíc chtějí vyvolávat, z toho mám strach, se klepu jak ratlík…
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházky :mrgreen: ne že by to pomáhalo, ale je to příjemný ;)
Mě taky 2.ledna strašil doktor,že í.ledna budem asi vyvolávat at se věnuji sexu a perocházkam.. S manželem jsme od vánoc souložily každý den a nakonec to toho 3.ledna večer asi něak zapůsobvilo,protože 4 mi bylo už od rána divně a furt jsem si dělala srandu,že budu rodit a nakonec jsme večer opravdu jely…:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.1.12 15:06
SmileJanny píše:
suricata píše:
paola white píše:
To musí být síla mít furt bolesti, který k ničemu furt nevedou, to ti nezávidím, zkoušíš to nějak podpořit? Já mám předepsaný sex a procházky :mrgreen: ne že by to pomáhalo, ale je to příjemný ;)
Mě taky 2.ledna strašil doktor,že í.ledna budem asi vyvolávat at se věnuji sexu a perocházkam.. S manželem jsme od vánoc souložily každý den a nakonec to toho 3.ledna večer asi něak zapůsobvilo,protože 4 mi bylo už od rána divně a furt jsem si dělala srandu,že budu rodit a nakonec jsme večer opravdu jely…:)

tak to jsi mě potěšila, snad se mi to taky rozjede ještě před vyvolávačkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.1.12 15:35

Suri a kdy tě chtějí začít vyvolávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.1.12 16:31
paola white píše:
Suri a kdy tě chtějí začít vyvolávat?

zítra jdu na komtrolu a tam se rozhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.1.12 18:30
Ivetí píše:
ahoj holky, já hlásím, že jsem 19.1. nastoupila do porodnice a ještě v ten večer porodila, takže vyvolávání jsem se vyhla jen tak tak :-) máme krásnou holčičku Terezku, váží ted už vážila :) 3130g a 50cm :-) a má úžané černé vlásky :srdce:
gratulace veliká :srdce: přeji hodně zdravíčka :mrgreen: …my taky měly krásné černé vlásky, vlásky zůstaly a pěkně nám světlají do světle hnědé :mrgreen: (máme oba s přítelem hnědé vlasy)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí