Poradna duly
Jana Čurdová
suricata píše:
takhle se na mě dneska ten kluk ušatej smál
Je krásnej!!! A jak se cítíš Ty, maminko?
saiiimona píše:suricata píše:Je krásnej!!! A jak se cítíš Ty, maminko?
takhle se na mě dneska ten kluk ušatej smál
no nic moc, jsem ještě hodně slabá a do toho jsem chytla rýmu a mám horečky, tak je se námi manžel doma a malého mi nosí jen na kojení, naštěstí je malý v pohodě. Už se těším, až zas bude líp…
přejeme brzké uzdravení
, to je dobře, že se o vás manžel tak pěkně stará, hlavně papej pořádný vývary, polévky…mně v prvních dnech doma po porodu udělaly moooc dobře (prababička navařila plný hrnec)
majkla0 píše:
přejeme brzké uzdravení, to je dobře, že se o vás manžel tak pěkně stará, hlavně papej pořádný vývary, polévky…mně v prvních dnech doma po porodu udělaly moooc dobře (prababička navařila plný hrnec)
Děkuju Majklo,
ty jsi psala, že ti laktační poradkyně doporučila dudlík, že? Jaký dudlík a od kolika týdnů, mi v porodnici řekli, že až po šestinedělí, ale malý je furt u prsu a když ne, tak ječí. Teď mám strach, aby ode mě nechytl ty horečky, jsem bezradná, ale raději ať saje, než ječí… zas na druhou stranu, aby se mu nezkazila technika sání, jak hrozili v porodce, fakt nevím
jak to má malá s dudlíkem?
suricata píše:majkla0 píše:Děkuju Majklo,
přejeme brzké uzdravení, to je dobře, že se o vás manžel tak pěkně stará, hlavně papej pořádný vývary, polévky…mně v prvních dnech doma po porodu udělaly moooc dobře (prababička navařila plný hrnec)
ty jsi psala, že ti laktační poradkyně doporučila dudlík, že? Jaký dudlík a od kolika týdnů, mi v porodnici řekli, že až po šestinedělí, ale malý je furt u prsu a když ne, tak ječí. Teď mám strach, aby ode mě nechytl ty horečky, jsem bezradná, ale raději ať saje, než ječí… zas na druhou stranu, aby se mu nezkazila technika sání, jak hrozili v porodce, fakt nevímjak to má malá s dudlíkem?
tak to me taky zajima, mala je taky porad u prsu, dudlik nechce..
![]()
Holky my sme začli používat dudlík už v porodnici . taky chtěl pořád bejt u prsa a to jako nešlo , bych se nevyspala , tak jsem mu ho vrazila a dobrý
Holky ja som tiež nasadila prckovi dudlik hned ako sme prišli domov,ved to by som ho stále mala len a len u prsa.Niektoré mamičky už v porodke mali dudlik,tak si myslím,že je to jedno kedy ho nasadit.
Suricatko prajem ti skoré uzdravenie.
suricata: my mame takovy placatý dudlik, od 0 do 3 měsíců. Mame jeste takovy kulatý a seříznuty jako kdyby, ale ten mala nechce. Sani miminka to neovlivní, neboj, po case pozná, ze mlíko teče jen z prsu. Dudlik jsme daly hned, jak nas pustily z porodnice.
tehulkabubis píše:Když spinká tak bych ho taky zpapala..Ale je to krásný mít ho..Už je nam měsíc a Tobík se začal smát a občas se mu už povede i otočit na břiško a zas zpátky
Ahoj holky vsem gratuluji k lednackum…
I my mame jednoho doma… Ja rodila 18.1.. Jak to zvladate? I kdyz je to narocne tak kdyz pak usne a ja se na ni divam tak si reknu ze to vsechno stoji za to
Kacenka020 píše:Tak Tobiášek je zlatej.Koupeme ho každý den a ani jednou ve vodě ještě neplakal.. Strašně rád si namačí ouškamajkla0 píše:na to asi rady moc nesou , Kuba nám u toho taky brečí . to je prý ze začátku normální
Ted už jsme tu jen maminky se svými ratolestmi.Holky dotaz, jak to máte s koupáním? Nám u toho malá pořád řve (ječí). Dneska zkusíme dát více vody, možná i o stupínek teplejší (39°C). Koupeme ob den, chtěla bych každý den, ale přítel by ji nekoupal snad vůbec, když tak pořád ječí.
Máme vaničku a do ní dávám molitanovou podložku a plínku. Nějaké rady?
Kacenka020 píše:Dudlík jsem mu taky dávala POTAJÍ V PORODCE…Neradi to tam viděj když se dětem dávaj..
Holky my sme začli používat dudlík už v porodnici . taky chtěl pořád bejt u prsa a to jako nešlo , bych se nevyspala , tak jsem mu ho vrazila a dobrý
Ahojky maminky tady je jedno krásnější miminko než druhé .Dlouho jsem tu nebyla tak si čtu samé novinky a prohlížím miminečka krásňoučká. My jsme rodili 9.1.2012 máme Elišku vážila 2950g a měřila 50cm ,je nádherná strašně hodnoučká ,v noci spinká 5hodin v kuse a přes den je 4hodiny v kuse vzhůru.Už se 4* otočila ze zad na bříško a jak pan dokotr říkal -je strašně rychlá a prý se budeme divit
Nejvíc jsme měla strach jak miminko příjme nevlastní bráška Kubík ,ale je to nejlepší chůva na světě
zatím se mějte a krásně rosťte JAnča