Poradna duly
Jana Čurdová
No to je zlatíčko, je nádhernej
a je víc na tebe nebo na tatínka?
no asi je
ale popravdě nevím , stále to s ním není jednoduché ![]()
pořád zlobí? ať se kouká vzpamatovat, takový krásný kluk, to je to největší štěstí
bohužel pořád , už mi docházej síly a upřímně si někdy říkám jestli by nám nebylo líp bez něj … zní to asi blbě , ale někdy jsem fakt už v koncích
To si musíš pořádně rozmyslet, někdy je lepší se rozejít než se nechat trápit, někdy stojí za to zabojovat, ale nevím, co řešíte, je to těžký, přeju ti, aby se to vyřešilo a mohli se spolu radovat z Kubíka, je nádherný
taky si to moc přeju , odejít nechci , ale když někdy vidím jeho přístup tak je mi do breku
Ahoj holky,
Kacenka020: Kubíček je nádhernej, jak krásně kouká
, nevím jestli semi to nezkresluje, on má hnědé oči? Taky mě mrzí, že tě partner pořád zlobí, myslela jsem, že ho narození Kubíka změní k lepšímu. Přeju at to s tatkou zvládnete , už kvůli malýmu by se měl vzpamatovat
.
Saiii: My byly dnes na kyčlích, široké balení už nosit nemusíme, ale já ji ho radši na noc budu dávat, kontrolu máme ve třech měsích, tak uvidíme. Štastní ti, co ho nemusejí dávat vůbec ![]()
Jestli v tom našem bordelu v počítači najdu své foto z mobilu, pošlu Vám ho, konečně jsem tu naši princezničku zachytila, jak se směje
.
majklo asi to jen zkresluje , vypadá to , že aspoň očička bude mít moje
no snad mu to vše dojde
a malá je krásná
majkla0 píše:![]()
tak to je bomba, jak se směje! Nádherná princezna.
Majklo dalo to velkou práci ji vyfotit? Já mám poslední dobou všechny fotky rozmazané ![]()
suricata: to si píš, ze to dalo spoustu prace ji vyfotit. Mam asi 15 fotek, ztoho půlka je rozmazana a u zbytku jsem to nestihla, ale jedna se prece zdarila:)
majkla0 píše:
suricata: to si píš, ze to dalo spoustu prace ji vyfotit. Mam asi 15 fotek, ztoho půlka je rozmazana a u zbytku jsem to nestihla, ale jedna se prece zdarila:)
ahojky holky tak vidím, že vám mimíšci pěkně prospívají , mi jsme taky v pohodě malej je už hodnější nebrečí jak ze začátku , trdíku už naá tak netrápí, jinak přibíráme jako blázen už máme 4,5 kg ![]()
Mějte se tu krásně ať jste všechny i s těma našema láskama zdravé ![]()