Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
21.2.12 13:16
Kacenka020 píše: :mavam:
tak jsme holky byli od čtvrtka do neděle v nemocnici . ve čtvrtek odpoledne se nám malej začal dusit mlíkem . vlítlo mu to do dýchací trubice a nemohl se nadechnout . měla ho zrovna u sebe moje mamka ( zdravotní sestra ) a tak to z něj vyklepala . ale trocha mu sjela do jedné plíce a hůř mu dýchala , tak nás poslala doktorka na pozorování , aby s mu nerozjel zápa plic . hlídám ho teď jako pratěná a hrozně se bojím

Jéjda Kačenko,tak hlídej-hlídej a praštená určite niesi to by sme si v takej situácií asi každá hlídala tých našich prckov a neboj maličký bude určite v poriadku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
21.2.12 16:25
lillyccat píše:
Kacenka020 píše: :mavam:
tak jsme holky byli od čtvrtka do neděle v nemocnici . ve čtvrtek odpoledne se nám malej začal dusit mlíkem . vlítlo mu to do dýchací trubice a nemohl se nadechnout . měla ho zrovna u sebe moje mamka ( zdravotní sestra ) a tak to z něj vyklepala . ale trocha mu sjela do jedné plíce a hůř mu dýchala , tak nás poslala doktorka na pozorování , aby s mu nerozjel zápa plic . hlídám ho teď jako pratěná a hrozně se bojím
Jéjda Kačenko,tak hlídej-hlídej a praštená určite niesi to by sme si v takej situácií asi každá hlídala tých našich prckov a neboj maličký bude určite v poriadku :hug:

jejej tak hlavně, aby z toho nebyl ten zápal plic. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.2.12 20:57

Kacenka020

taky na vás myslíme, at je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.2.12 07:38

děkujeme moc holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
23.2.12 14:55

Ahojky holky, tak jak se Vám tady všem vede a jak Vám rostou miminka? Kačí, je to už všechno dobrý? Suricatko, jakejpak dudlík nakonec zabral? U nás k dudlíkům čím dál větší odpor.
Holky, dáváte ještě miminkům široké balení? Nám po šestinedělí řekli, že má kyčle v naprostým pořádku, ale ať ho nosíme dál do 3,5 měsíce.. Zatím ho dávam, přes den teda občas ne, hlavně na noc.. Ať si hezky přes den kope nožičkama, přijde mi, že jí to omezuje hrozně v pohybu, jak jste na tom Vy?
Jinak už nám je 8 týdnů a 1 den, je to hrozný, jak to utiká, včera jsme byli na stříhání uzdičky pod jazykem, málem jsem se tam složila, ale Sofinka byla moc moc statečná, statečnější než mamka. Já bych si nejradši všechny ty bolístky atd vytrpěla za ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.2.12 15:59

saii no má silnej reflux tak mu to skáče nahoru pořád a vydává ty jako by dávící zvuky . jinak my široké balení neměli nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.2.12 16:21

Ahoj Saiii, dudel má MAM starter, je malinkatý, možná to souvisí s tím, že malá měla tu uzdičku pod jazykem… Uplně mi mluvíš z duše, máme prdíky a nevadí mi celonoční vstávání, ale ta bezmoc, když se mi miminko svíjí bolestí a já mu neumím pomoct. Jinak široký balení jsme neměli, ale čeká nás kontrola v šesti týdnech, tak uvidím, je fajn, že se to Sofince srovnalo :) je to už velká holka
Kači a co se s tím refluxem dá dělat?
Jinak mě kluk taky roste před očima, má už přes pět kilo, sotva ho unesu, musím ještě zesílit, jsem furt po tom porodu zesláblá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.2.12 16:25

suri nic , musí se to vydržet . čím bude starší tím to bude lepší . máme nutriton na zahuštění mléka v žaludku a tak ho zkoušíme postupně dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.2.12 16:33

Bobánek malej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.2.12 16:39

no nemůžeme to mít jednoduché no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.2.12 16:49

každý má něco, hlavně, že to přejde a není to trvalý… snad co nejdřív, ať si můžeš užívat hodné miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.2.12 16:51

no kdyby neměl tohle tak je zlatej . v noci už jeden interval protahuje . už dvakrát za sebou teď se nám stalo , že jedl kolem sedmé večer a probudil se až o půl třetí :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.2.12 16:59

Tak to je nádherný :kytka: my máme po dvou hodinách a v noci po třech, ale taky postupně prodlužujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.2.12 17:06

taky to měl v noci po třech :) a přes den by jedl pořád :mrgreen: hodím vám sem jednu čerstvou fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.2.12 17:06
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie