Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,vidím,že sa to tu akosi rozbehlo ohladom toho kúpania,tiež nevidím nič zlého na tom spoločnom kúpaní ale sto ludí sto názorov,tak nech si každý robí podla svojho uváženia,je to každého vec
.
Skúsim sa opýtat nášho pediatra aký on má nato názor
.
Náš maličký sa snaží držat hlavičku ale ešte to nieje 100%,takže na spoločné kúpanie si ešte priatel musí počkat.
Inak hrozne to uteká,máš pravdu suri ved prednedávnom sme si písali,že my dve ešte stále nič a vidíš už má prcek viac ako dva mesiace ![]()
přesně tak. co člověk to názor. od toho jsme rodiče abychom dělali to co si myslíme že je pro naše děti nejlepší. každý podle svého…
náš Matýsek už drží hlavičku krásně. paní doktorka ho dneska na kontrole moc chválila. je to pěkný cvalda protože ve dvou měsících máme 5110 gramů a 55,5cm a ještě cvičící fotečka ![]()
@paola white píše:
přesně tak. co člověk to názor. od toho jsme rodiče abychom dělali to co si myslíme že je pro naše děti nejlepší. každý podle svého…náš Matýsek už drží hlavičku krásně. paní doktorka ho dneska na kontrole moc chválila. je to pěkný cvalda protože ve dvou měsících máme 5110 gramů a 55,5cm a ještě cvičící fotečka
Jééééé,tak to je krásne ukážkové,je úžasnýýýý
![]()
děkujeme. pošli taky nějaký fotečky Matiáska ať se pokocháme ![]()
Lilly dej pak vědět, co na to koupání pediatr, to jsem zvědavá. Paolo, máš krásnýho kluka, hrozně se mi líbí, jak má kulatou bradičku ![]()
Jinak my máme 56cm a skoro sedm kilo, pěkně se pronese, ale je to náš miláček a šikulka.
@suricata píše:
Lilly dej pak vědět, co na to koupání pediatr, to jsem zvědavá. Paolo, máš krásnýho kluka, hrozně se mi líbí, jak má kulatou bradičku
Jinak my máme 56cm a skoro sedm kilo, pěkně se pronese, ale je to náš miláček a šikulka.
Jojo,určite dám vediet čo nato náš pediater,som tiež zvedavá čo povie ![]()
Inak pekne rastiete ked už máte skoro sedem kilo,uvidíme kolko my sme pribrali ale nijako to neriešim,hlavne,že máme prckov zdravých,no nie ![]()
@lillyccat píše:
Jojo,určite dám vediet čo nato náš pediater,som tiež zvedavá čo povie
Inak pekne rastiete ked už máte skoro sedem kilo,uvidíme kolko my sme pribrali ale nijako to neriešim,hlavne,že máme prckov zdravých,no nie
Jo jo, a doufám, že se nám všechny neduhy vyhnou ![]()
Ahojky tak vidím , že všechny miminka krásně rostou a jsou zdravá to je dobře posílám také nějaké foto Adámka ,ale jinak mám spoustu foteček v mém albu
Suri díky on je celý takový kulatý a faldíkatý
a 7 kilo? no to máš můj obdiv. pro mě už je Matýsek těžký teď!
Maruško: krásný fotečky!
@Markuška píše:
Ahojky tak vidím , že všechny miminka krásně rostou a jsou zdravá to je dobře posílám také nějaké foto Adámka ,ale jinak mám spoustu foteček v mém albu
No nádherný,úžasné fotečky
![]()
@suricata píše:Suri,chcela som sa ta ešte opýtat maličkého kojíš alebo dávaš UM??A čo váš pediater nato,že maličký tak priberá?No náš už ked sme boli na kontrole v 6.týždnoch a maličký mal 5020g,tak už mal pripomienky.
Lilly dej pak vědět, co na to koupání pediatr, to jsem zvědavá. Paolo, máš krásnýho kluka, hrozně se mi líbí, jak má kulatou bradičku
@Markuška píše:
jééé ten je krásnej ![]()
@paola white píše:
Suri díky on je celý takový kulatý a faldíkatýa 7 kilo? no to máš můj obdiv. pro mě už je Matýsek těžký teď!Maruško: krásný fotečky!
No docela mě bolí záda, doufala jsem, že bude přibírat postupně, abych postupně posilovala, ale stejně je to moje malinký miminečko ![]()
@lillyccat píše:
Suri,chcela som sa ta ešte opýtat maličkého kojíš alebo dávaš UM??A čo váš pediater nato,že maličký tak priberá?No náš už ked sme boli na kontrole v 6.týždnoch a maličký mal 5020g,tak už mal pripomienky.
No já jsem se právě bála, že mi přišlo, že to není normální půl kila za týden, ale doktorka říkala, že ty kojené děti mají ze začátku velký váhový přírustek a pak se to zpomalí. Jinak kojím co dvě až tři hodiny, přece nenechám dítko hladovět, až bude větší, tak to vyběhá. Jen je fakt blbý, že po celodenním chováním a taháním s kočárem a tak, mám bolavá záda.
Suricatka - to stebou úplne súhlasím,snád by sme tých našich miláčikov nenechali hladovat.Stými zádami ti nezávidím,mna síce ešte nebolia ale určite to príde,pretože bývame vo 4-poschodovej bytovke,úplne na vrchu a je to bez výtahu,takže já každý den musím s maličkým na rukách zliest do sklepa,pretože tam mám kočík no a potom zasa spet na vrch ked prídeme z prechádzky,no a ked urobím nejaký ten menší nakup,tak už mám čo tahat na vrch a to má maličký len 2mesiace,som zvedavá ked bude mat takých 7 mesiacov,to určite pocítim aj ja aj moje záda
.No ale čo mi iné zostáva ked chcem aby bol prcek vonku,no nie?!