Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
2.4.12 21:29

Musím se podělit, jak jsme koupali malého s tátou. prvně jsme tátu vymydlili, pak si vzal malého do náruče a nechali jsme napouštět vanu, aby se nelekl a nebál se toho velkého prostoru, pak jsme ho pomalu polévali, od nožiček na bříško a pak natekla voda a malý se smál a děsně se mu to líbilo a nám taky :srdce: pak jsem si ho vzala a utřela a namastila a potom usnul jako špalek :andel: bylo to nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.4.12 07:59
@suricata píše:
Musím se podělit, jak jsme koupali malého s tátou. prvně jsme tátu vymydlili, pak si vzal malého do náruče a nechali jsme napouštět vanu, aby se nelekl a nebál se toho velkého prostoru, pak jsme ho pomalu polévali, od nožiček na bříško a pak natekla voda a malý se smál a děsně se mu to líbilo a nám taky :srdce: pak jsem si ho vzala a utřela a namastila a potom usnul jako špalek :andel: bylo to nádherné.

Jééé, suricatko viem si toho tvojho prcka predstavit akú mal z toho radost :dance: ,som zvedavá čo náš maličky nato ked sa bude kúpat v takej velkej vani a tolkej vody či sa bude rovnako z toho tešit ako ten váš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.4.12 09:41

@lillyccat
Určitě se mu to bude taky líbit, jen na něj mluvte a pomalu ho s tím seznamte, on je to taky velký zážitek pro tatínka, ten náš byl teda nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
3.4.12 17:05

to je super to koupání s tatínkem taky brzo vyzkoušíme , malej se strašně rád koupe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.4.12 21:50

Zdravíme děvčata :mavam: ,
tak mi konečně u koupání už neřveme :dance: , tvalo to ale 3 měsíce :mrgreen: .

Přejeme Vám všem krásné svátky velikonoční :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.4.12 08:32
@majkla0 píše:
Zdravíme děvčata :mavam: ,
tak mi konečně u koupání už neřveme :dance: , tvalo to ale 3 měsíce :mrgreen: .Přejeme Vám všem krásné svátky velikonoční :kytka:

Tak to je super,že už je to bez plaču a vidíš ako to rýchle ubehlo tie 3mesiace :dance:
A inak tiež sa pripájam a želám všetkým krásne velkonočné sviatky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.4.12 17:20

Taky přeju krásné Velikonoce ;)
Jak to slavíte? my letos upečem beránka, sbalíme miminko a pojedeme k mámě na kačenu, sejdem se tam celá rodina, už se hrozně těším, snad bude ten kluk ušatý hodný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.4.12 17:30
@suricata píše:
Taky přeju krásné Velikonoce ;)
Jak to slavíte? my letos upečem beránka, sbalíme miminko a pojedeme k mámě na kačenu, sejdem se tam celá rodina, už se hrozně těším, snad bude ten kluk ušatý hodný :andel:

Ahoj suricatko :mavam:
Tak mi ideme na velikonoce k našim na Slovensko,mamča tiež bude piect kačenu,už teraz mi na nu slinky tečú (mnam-mnam),takže tento rok som bez starostí aj s pečením aj s varením. :mrgreen:
A inak ako sa máš a čo prcek poslúcha?? :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.4.12 17:37
@lillyccat píše:
Ahoj suricatko :mavam:
Tak mi ideme na velikonoce k našim na Slovensko,mamča tiež bude piect kačenu,už teraz mi na nu slinky tečú (mnam-mnam),takže tento rok som bez starostí aj s pečením aj s varením. :mrgreen:
A inak ako sa máš a čo prcek poslúcha?? :andel: :hug:

Lilly mám se hrozně hezky, malý teď víc spí, takže už nejsem zombice a užívám si - kočárkování a hodně ho nosím v šátku, to kluk miluje a hrajem si a hodně mu zpívám a povídám, malý mi odpovídá žvatláním, jsem hrozně šťastná a malý je úžasný, je tak šikovný a krásný, dokázala bych na něj koukat hodiny :srdce:
Co Mathiášek? Už se mu zlepšily ty lupínky? A jak vám to jde spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.4.12 18:07
@suricata píše:
Lilly mám se hrozně hezky, malý teď víc spí, takže už nejsem zombice a užívám si - kočárkování a hodně ho nosím v šátku, to kluk miluje a hrajem si a hodně mu zpívám a povídám, malý mi odpovídá žvatláním, jsem hrozně šťastná a malý je úžasný, je tak šikovný a krásný, dokázala bych na něj koukat hodiny :srdce:
Co Mathiášek? Už se mu zlepšily ty lupínky? A jak vám to jde spolu?

My tiež úplne super naštastie, síce zo začiatku mal problemy troška s prdíkami a toho držalo tak dva tyždne každy druhy den z toho som bola úplne hotová ale zasa som bola rada,že cez den a nie v noci,teraz už nemal bolenie vyše mesiaca tak dúfam,že to aj tak zostane.Inak čo sa týka tych lupiniek tak je to ovela lepšie,skúšala som to tak ako mi poradili niektoré mamičky naolejíčkovat a potom vyčesat,tak som mu to urobila a lupínky zmizli ani mu nezostali červené fliačky,tak uvidíme dokedy ale ked tak poradím sa s doktorom,nech nám niečo naordinuje :mrgreen: . Zdá sa mi,že sa ten moj prcek po tom druhom mesiaci zmenil,že je taký kludnejší,cez den sa sním zahrajem,pocvičím on mi brebce,usmieva sa stále a je to hrozne milené,tiež mu spievam alebo mu púštam cez youtube detské pesničky :hug: .Je to tak týžden čo sa mi maličký pretáča sám na bok raz na jeden a raz na druhý.O dva týždne nás čaká očkovanie,tak som zvedavá ako to tam zvládneme s prckom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.4.12 18:23

Lillyccat: Tyy joo, on už se i přetáčí?? No tak to my máme pohodlnou Moničku. Na bříšku zvedá hlavičku jen někdy, když se ji nechce, tak se ji prostě nechce. 2× se mi přetočila a od té doby nic. Ale když ji nosím třeba na odříhnutí, tak má tu hlavičku napřímenou (zdvihnutou) a kuká kolem sebe :mrgreen: .

Nás budou očkovat až ve 4 měsících, ted jsme měly nejakou virozu, prej je to 6.nemoc (ale projevuje se horečkami a pupínkami…jsem vyčetla na netu…a neměly jsme ani jednou).

Příští středu jdeme na vítání občánků, už se tam těším, tak snad tam Monča nebude ječet, jako u doktorů :mrgreen: .

Děvčata, ten čas letí co? Vzpomínám na doby, kdy jsme si tu psaly třeba o pálení žáhy s pupkem :mrgreen: . Ted řešíme ty naše miláčky a pak budeme řešit další těhotenství…plánujete do budoucnousti pořidít provorozeným sourozence?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.4.12 18:41

Jééé jsem ráda, že jste v pohodě holky :D Náš malý se taky občas překulí na bok, ale jen na jeden, na ten druhý se mu nechce :think: Máš teda šikulku Lilly ;) Lupínky pořád máme, ale každým dnem se mu to zlepšuje, zkusím to dneska po koupání taky vyčesat.
Nás ještě na vítání občánků nepozvali, ale už nás skásli o poplatek na popelnice :roll: Pak dej Majklo vědět, jaký to bylo, snad bude Monička hodná :srdce:
No jinak máš pravdu hrozně to letí, za chvilku nám budou ty mrňata běhat. Jinak sourozence plánujem, manžel ještě dva, ale já teda váhám :oops:
Holky a jak vám miminka spinkají? náš dá nejdýl 5 hodin v kuse a uspáváte nějak nebo jak vám mimi usínají? ten náš kluk se musí půl hodiny houpat na balóně a nebo usne u prsa, sám ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.4.12 19:01

Majko : jojo občas sa mu to podarí sa prekulit na bok raz na jeden a potom zasa na ten druhý síce to nieje každý den ale snaží sa :mrgreen: . My sme na vítaní občanku pozvánku nedostali zo Slovenska ale zato tu sme ju dostali a ked sme tam prišli,tak nám povedali,že mi tam nepatríme,pretože prcek má trvalé bydlisko na Slovensku.Inak čo sa týka súrodenca určite by sme chceli mat v budúcnosti a najlepšie holčičku pre zmenu :lol: .
Máš pravdu hrozne to letí ten čas,ved ked si čítam občas čo sme si písali na začiatku diskusie ked sme mali ešte brušká a teraz už máme pomaly 3-4mesačné miminká doma :hug: .
Suricatko : za tie popelnice prišlo aj nám len je zaujímavé,že prcek má adresu na Slovensku a šek nám poslali tu od nás z Brodu a samozrejme aj na Slovensku,takže musíme zájst na úrad a oboznámit ich,že sme platili už na Slovensku,no snád nebudeme 2×platit po 500,– .
Inak prcek za posledný týžden spáva 5-6hodin ako kedy ale zato cez den moc nenaspí ale to mi nevadí aspon máme na seba kopec času :D :dance:
A čo sa týka spánku tak zaspáva v postielke a pri kolotoči a samozrejme s dudlikom v pusinke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.4.12 19:12

Lilly tak my platíme popelnice dvakrát, protože máme jiné trvalé bydliště a bydlíme v podnájmu.
A taky se vynasnažíme mít podruhé holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.4.12 19:43
@suricata píše:
Lilly tak my platíme popelnice dvakrát, protože máme jiné trvalé bydliště a bydlíme v podnájmu.
A taky se vynasnažíme mít podruhé holčičku :mrgreen:

No uvidíme čo nám povedia na urade,či aj my nebudeme musiet zaplatit ale podla všetkého by sme nemali,pretože ja mam síce vybavené prechodné bydlisko u priatela ale platím popelnice na SVK a tu to odomna nechcú a maličký ked tu nieje nahlásený,tak snád nam to poslali omylom,pretože ked nám poslali odtialto pozvanku na vítanie občankov,tak zistili potom,že to automaticky bolo poslané,že ked sa maličký narodil tu v ČR a otca má tiež z ČR,tak nám to poslali ale ked zistili,že má prcek adresu na Slovensku hned nás poslali domov a bolo po finančnom 1000-korunovom príspevku :mrgreen: .
Inak suricatko tiež by sme chceli druhú holčičku ale nato ešte aspon ja mam kopec času,pretože som ešte akosi nezabudla na tie bolesti a všetko okolo toho,ešte je to pre mna čerstvé aj ked už to je vyše 2-mesiacov za mnou,ešte si stále spomínam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí