Poradna duly
Jana Čurdová
@paola white píše:
no Matýsek je bohužel dost vzteklý. pořád poplakává nebo křičí, hlavně večer. na prdíky trpěl hrozně, ale už se to zlepšuje tak snad už ho přejde brzy i ten vztek
Tak to ma mrzí ale tak čo nám iné zostáva,len to vydržat a prekonat,prajem nech ho to prejde čo najskor,hovorí sa,že do 3mesiacov,tak ešte nám pár dní zostáva ![]()
přesně tak. prostě to musíme vydržet. a jak vám jde kojení? Mates měl jednu dobu pořád hlad a teď strašně rychle přibírá. má tak 400-500gramů týdně.
@paola white píše:
přesně tak. prostě to musíme vydržet. a jak vám jde kojení? Mates měl jednu dobu pořád hlad a teď strašně rychle přibírá. má tak 400-500gramů týdně.
Tak ja prcka kojim každe 3-4hodiny po 15-20min.Inak ked sa narodil vážil 3400g a meral 52cm,z porodnice sme išli s vahou 3420g a ked sme boli naposledy na kontrole v 6.týždnoch tak mal 5020g a 59cm,takže 1600g za mesiac a pol.Inak na kontrolu ideme až 24.4.,tak uvidime ako priberame ale vážili sme ho doma včera a približne mohol pribrat od tej kontroli 600g
.No uvidíme ale hovorí sa,že chlapci sú hladový a priberajú viacej aj papajú ![]()
Ahoj holky, zkoušeli jste doma koupat miminko ve vaně s dospělým? Šoupla bych malého tátovi do vany, ale nevím, jestli na to není ještě moc malý?
Ahoj suri,my sme to ešte neskúsili ale určite to mam v pláne tiež,že prcka nechám spolu s tatinkom sa okúpat ale až ked maličký bude držat hlavičku pevne,dovtedy asi nie. ![]()
@lillyccat píše:
Ahoj suri,my sme to ešte neskúsili ale určite to mam v pláne tiež,že prcka nechám spolu s tatinkom sa okúpat ale až ked maličký bude držat hlavičku pevne,dovtedy asi nie.
tak já jěště vydržím
ale utíká to, což? mám pocit, že už mi ze všeho vyrostl ![]()
já se s malým koupu, vždy se před tím vysprchuju a umyju, a potom teprve napustím čistou vodu a v pohodě. akorát malý se tam pokaždé asi za 5 min pos…
a když se koupe sám, tak ne… občas ho tam i nakojim
jinak všechny po dlouhé době zdravím
![]()
@sarusinka píše:
já se s malým koupu, vždy se před tím vysprchuju a umyju, a potom teprve napustím čistou vodu a v pohodě. akorát malý se tam pokaždé asi za 5 min pos…![]()
a když se koupe sám, tak ne… občas ho tam i nakojim
jinak všechny po dlouhé době zdravím
![]()
tak do toho bych teda nešla…
tak samo,ze kdyz se po.. tak ho vykoupu samotneho. jinak na tom nevidim nic spatneho.
mě by vadilo že na něj můžu přenést infekci. v pochvě ti může žít ledacos a miminko se i pitomí mykóze blbě brání ![]()
tak v tom případě bych ho nemohla dát nikomu ani pochovat, protože mají jiný bacily než já
a co kdyby něco chytnul… nevim, zrovna tohle mi přijde ok, samozřejmě, že se s ním nekoupu každý den.. všeho všudy jen 3×, a určitě bych tam nelezla pokud bych měla nějaký problém… na kůži žije miliony bakterií,…
Ahoj Sarusinko ![]()
Já si myslím, že když se před tím vymydlíš, tak není problém, přirozená imunizace… Ale fakt počkám, až bude líp držet hlavičku.
Doufám, že se teda taťkovi do té vany nepokaká ![]()
Saruš já taky nemluvila o kůži ale o pochvě a tu si nevymydlíš, obzvlášť bych to nedělala pokud si měla pozitivní výtěry na streptokoka.
ale je to tvoje věc, možná jsem jen zbytečně přecitlivělá.
streptokoka sem mela negativniho…ale v nose mam zlatyho stafylokoka, toho se clovek uz nezbavi…a kdyz jsme u te pochvy, kdo rodil prirozene?
pochvou museji projit tak jako tak
ja mam bohuzel cisare…akutniho…uz nam je 3,5 mesice, tak my hlavu uz docela drzime
tim se samozrejme neobhajuju
zkratka, clovek dela vse podle nejlepsiho uvazeni
![]()