Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
25.3.12 16:41
@paola white píše:
no Matýsek je bohužel dost vzteklý. pořád poplakává nebo křičí, hlavně večer. na prdíky trpěl hrozně, ale už se to zlepšuje tak snad už ho přejde brzy i ten vztek

Tak to ma mrzí ale tak čo nám iné zostáva,len to vydržat a prekonat,prajem nech ho to prejde čo najskor,hovorí sa,že do 3mesiacov,tak ešte nám pár dní zostáva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.3.12 21:39

přesně tak. prostě to musíme vydržet. a jak vám jde kojení? Mates měl jednu dobu pořád hlad a teď strašně rychle přibírá. má tak 400-500gramů týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.3.12 19:17
@paola white píše:
přesně tak. prostě to musíme vydržet. a jak vám jde kojení? Mates měl jednu dobu pořád hlad a teď strašně rychle přibírá. má tak 400-500gramů týdně.

Tak ja prcka kojim každe 3-4hodiny po 15-20min.Inak ked sa narodil vážil 3400g a meral 52cm,z porodnice sme išli s vahou 3420g a ked sme boli naposledy na kontrole v 6.týždnoch tak mal 5020g a 59cm,takže 1600g za mesiac a pol.Inak na kontrolu ideme až 24.4.,tak uvidime ako priberame ale vážili sme ho doma včera a približne mohol pribrat od tej kontroli 600g :think: :?: .No uvidíme ale hovorí sa,že chlapci sú hladový a priberajú viacej aj papajú :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.3.12 13:10

Ahoj holky, zkoušeli jste doma koupat miminko ve vaně s dospělým? Šoupla bych malého tátovi do vany, ale nevím, jestli na to není ještě moc malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.3.12 15:02

Ahoj suri,my sme to ešte neskúsili ale určite to mam v pláne tiež,že prcka nechám spolu s tatinkom sa okúpat ale až ked maličký bude držat hlavičku pevne,dovtedy asi nie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.3.12 17:54
@lillyccat píše:
Ahoj suri,my sme to ešte neskúsili ale určite to mam v pláne tiež,že prcka nechám spolu s tatinkom sa okúpat ale až ked maličký bude držat hlavičku pevne,dovtedy asi nie. :mrgreen:

tak já jěště vydržím :lol: ale utíká to, což? mám pocit, že už mi ze všeho vyrostl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.3.12 18:31

já bych ho do půl roku s dospělým kvůli infekci nekoupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.3.12 18:36

já se s malým koupu, vždy se před tím vysprchuju a umyju, a potom teprve napustím čistou vodu a v pohodě. akorát malý se tam pokaždé asi za 5 min pos… :cert: :lol: a když se koupe sám, tak ne… občas ho tam i nakojim :-D jinak všechny po dlouhé době zdravím :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.3.12 18:45
@sarusinka píše:
já se s malým koupu, vždy se před tím vysprchuju a umyju, a potom teprve napustím čistou vodu a v pohodě. akorát malý se tam pokaždé asi za 5 min pos… :cert: :lol: a když se koupe sám, tak ne… občas ho tam i nakojim :-D jinak všechny po dlouhé době zdravím :-) :mavam:

tak do toho bych teda nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.3.12 18:49

tak samo,ze kdyz se po.. tak ho vykoupu samotneho. jinak na tom nevidim nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.3.12 18:54

mě by vadilo že na něj můžu přenést infekci. v pochvě ti může žít ledacos a miminko se i pitomí mykóze blbě brání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.3.12 18:57

tak v tom případě bych ho nemohla dát nikomu ani pochovat, protože mají jiný bacily než já :? a co kdyby něco chytnul… nevim, zrovna tohle mi přijde ok, samozřejmě, že se s ním nekoupu každý den.. všeho všudy jen 3×, a určitě bych tam nelezla pokud bych měla nějaký problém… na kůži žije miliony bakterií,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
28.3.12 19:25

Ahoj Sarusinko :mavam:
Já si myslím, že když se před tím vymydlíš, tak není problém, přirozená imunizace… Ale fakt počkám, až bude líp držet hlavičku.
Doufám, že se teda taťkovi do té vany nepokaká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.3.12 19:52

Saruš já taky nemluvila o kůži ale o pochvě a tu si nevymydlíš, obzvlášť bych to nedělala pokud si měla pozitivní výtěry na streptokoka.

ale je to tvoje věc, možná jsem jen zbytečně přecitlivělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.3.12 20:38

streptokoka sem mela negativniho…ale v nose mam zlatyho stafylokoka, toho se clovek uz nezbavi…a kdyz jsme u te pochvy, kdo rodil prirozene? :P pochvou museji projit tak jako tak ;) ja mam bohuzel cisare…akutniho…uz nam je 3,5 mesice, tak my hlavu uz docela drzime :) tim se samozrejme neobhajuju :mrgreen: zkratka, clovek dela vse podle nejlepsiho uvazeni :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí