Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
7.4.12 21:55
@majkla0 píše:
ještě vám vlezu do diskuze ohledně porodu:
Měla jsem naoko stejný porod jako lillyccat, akorát trval 8 hodin bolestí. Já si nedala ani epidurál, přijde mi to zbytečný. Ke konci když už byly kontrakce po minutě, tak jsem dokázala skoro usnout mezi nimi, připadalo mi to jako věčnost…přítel se strašně divil, jak prostě dokážu v takové chvíli skoro usnout. Já byla tak vyčerpaná, a říkala jsem si, kde mám jako vzít ty síly na tlačení prcka. No tělo ženský si dokáže poradit, ta příroda je opravdu skvělá :mrgreen:, jak to všechno zařídila.
Nejvíce jsem se bála toho natržení a taky jsem si to pěkně vyžrala, natržená jsem byla úplně, praskla mi i jakási cévka, takže velká ztráta krve. A další strach jsem měla, abysme byly obě v pořádku, protože občas jsem četla, že matka po porodu zemřela, nebo dítě. Z těchhle věcí jsem měla největší strach, natržení a smrt.

to je téma na noc, teď neusnu :mrgreen: já si furt říkám, že podruhé už to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.4.12 22:11

suricata

Já se teda do oblečení před těhotenství vlezu, měla jsem širokou pánev už předtím :mrgreen:. Mám problém s vrchem, mám větší prsa a neobleču tak polovinu triček co mám :mrgreen: . Ale třeba je ještě obleču, až nebudu kojit a prsa se nebudou plnit :D

Neboj už nic hrozného o porodu psát nebudu. Ted už z toho strach nemám, to jen, že to bylo poprvé a já byla maximálně nezkušená a nevěděla do čeho jdu. Věřím našim doktorům, jsou to jedničky v oboru a dobře se o mě postaraly. I proto se nebojím rodit podruhé, i po třetí bych chtěla, ale to bych musela vydělávat víc, abysme tak velkou rodinu uživily :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.4.12 22:25

@majkla0
Jo s trikama je taky sranda, mě se prsa hrozně zvětšily už v těhotenství, ale teď už je to monstrózní 8o navíc mám na všech trikách po hodině mokrý fleky od mlíka :roll: začala jsem nosit košile, tak nějak se tam schová břicho, prsa a je to pohodlný na kojení :) No já furt ještě doufám, že se mi ta pánev smrskne a ty kalhoty mi budou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.4.12 22:39

@suricata
ty jo, ty máš teda mlíka :mrgreen:

No nic jdu do hajan
dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.4.12 22:41

@majkla0
tak dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.12 06:30

Holky o tom oblečení mi ani nehovorte,ja som na tom tak ako vy,prsa nalitá,takže vela tričiek čo som mala mi je malých a rifle čo mám síce na seba natiahnem ale bohužial nezapnem cez to moje bricho,takže skúsila som vyhýbat sa pečivu a sladkému ale ešte by som mala aj cvičit ale to je moj največší problém,že do tohto sa mi vobec ale vobec nechce :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.12 06:35
@suricata píše:
to je téma na noc, teď neusnu :mrgreen: já si furt říkám, že podruhé už to bude lepší
Majklo z toho som mala aj ja také obavy,že ked som čítala,že matka alebo dieta pri porodu zomrelo bolo to dost nepríjemné,z toho som mala aj ja hrozu.Moj maličký mal dokonca omotanú 1×pupečnú šnuru ale naštastie dobré inak keby sa nou dusil a oni ho museli zachranovat,tak pre mna asi nič moc :( .No ale zvládli sme to a naši prckovia tiež :mrgreen: už to máme zasebou a do budúcna predsebou.
Hlavne nech máme tých našich maličkých zdravích :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
8.4.12 07:36

ahojky děvčata všem krásné 1. Velikonoce s našema prckama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.4.12 07:49

lillyccat: tak o tom cvičení si taky muzeme jen povídat. Ja kdyz mam trocha času, tak radsi odpocívám… to ho je ted min a min :). Ale to sladky, to mi chutna vic a vic, snad to pak vylitam, az bude prcek chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.4.12 10:27
@majkla0 píše:
lillyccat: tak o tom cvičení si taky muzeme jen povídat. Ja kdyz mam trocha času, tak radsi odpocívám… to ho je ted min a min :). Ale to sladky, to mi chutna vic a vic, snad to pak vylitam, az bude prcek chodit :D

Ja tiež nato vsádzam,že to vylítam pri prckovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.4.12 12:42
@majkla0 píše:
lillyccat: tak o tom cvičení si taky muzeme jen povídat. Ja kdyz mam trocha času, tak radsi odpocívám… to ho je ted min a min :). Ale to sladky, to mi chutna vic a vic, snad to pak vylitam, az bude prcek chodit :D

no tak to je přesný, sladkýho hodně a místo cvičení odpočinek, ale naštěstí to jde dolů kojením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.4.12 07:54

ahojky holky můžu se optat kolikrát denně vám miláčci kakají ?? :cert:
Nevím jestli je normální , že třeba nekakáme 2-3 dny , doktor sice říká , že to nevadí , ale doktorům taky věřit . :roll:
No jinak dnes jdem na 2 očkování to zase bude su zvědavá jak to budem snášet . Mějte se krásně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.4.12 08:54
@Markuška píše:
ahojky holky můžu se optat kolikrát denně vám miláčci kakají ?? :cert:
Nevím jestli je normální , že třeba nekakáme 2-3 dny , doktor sice říká , že to nevadí , ale doktorům taky věřit . :roll:
No jinak dnes jdem na 2 očkování to zase bude su zvědavá jak to budem snášet . Mějte se krásně :hug:

Markuško, taky jsem četla, že pokud kojíš, tak nemusí dva tři dny kakat, ale musí mít 6-8 počuraných plínek…
Ten můj kluk ušatý kaká třikrát denně 8o

držím palce ať malý dobře snáší tu injekci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.4.12 08:59

suricata aha tak to jo , čůrá hodně to jooo :lol: no tak snad je to v pořádku. no injekce je v pohodě u té 1. si prochu poplakal , ale zvládl to pěkně jenže po 3 dnech asi 4 dny pořád plakal ,tak snad to nebude znova :P a co ty a malej už jste byla na včeličce ? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.4.12 09:06

Markuško, nedělej si starosti, to on to mlíčko určitě spotřebuje, aby hezky rostl :) Jak už je vlastně velký?
Na včeličce jsme ještě nebyli a chci to odsunout, co nejdál, myslím si, že čím později se očkuje, tím líp se s tím ten malý popere, ale uvidím, co mi na to řekne doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí