Poradna duly
Jana Čurdová
Ahááá já se na tyto články teprve chystám , ještě jsem si o tom nic moc nečetla
tak to se těšíííím jak budem papat mrkvičku ![]()
@Markuška no jak píše Kačenka, mně se malá nepřisála v porodnici (prý malé tuhé bradavky a líné sání dítěte). Pak to sestřičky vzdaly a daly nám ne klobouček (ty jsem si koupila domů), ale tu savičku od láhve…to byl děs. Příště si koupím ty formovače bradavek, dávají se už v těhotenství, abych mohla hned kojit normálně.
S příkrmama nevím, taky to nemám ještě nastudované. To ti ale doporučí pediatr, co dávat a co ne, myslím
.
Jé malá usnula, tak rychle se jdu naobědvat ![]()
člověk vůbec neví kdy začít, někde píšou od 4, někde od 5 nebo 6
.Čert aby se v tom vyznal
Malýmu se nedařilo přisát, tak mi sestička dala kloboučky a vůbec nás s tím netrápili.Příště taky musíme pořídit formovače ![]()
já chci začít od šestého, ale zeptám se doktorky, kluk prospívá nevidím důvod mu dávat něco jinéo než mlíko ![]()
suricata to máš pravdu když mu chutná a je vše v pořádku u nás je to to samé tak uvidíme ![]()
Ahoj holky
,
tak moja sestra začala maličkú prikrmovat od 4.mesiaca ale to už bola na UM,pretože sestra už nemala mliečko,ja zatial ešte kojím a chcela by som vydržat aspon do toho 6.mesiaca ked to ovšem pojde,na druhý týžden ideme na poradnu a určite sa nato opýtam doktora čo a ako.Tiež to ešte nemám naštudované čo a ako iné mamičky,takže neviem nič
,zatial to ešte neriešim ked prckovi budú ešte len 3.mesiace ![]()
Jééé Kačenko a ako to zvláda Kubíček?
Od mojej sestry maličká bude jej 7mesiacov a minulý tyžden sa jej už prerezali 2 bola z toho akurát viac pokakaná ale inak to zvládla bez nejakého plaču.
@lillyccat no zatím je jen protivnej , ale to hlavní teprv ještě přijde . má zatím jen bouličky na dásničkách , ta to bude ještě chviličku trvat . do všeho se vrhá moc rychle . pokouší se lézt , sám sedět … je to divočina u nás
@Kacenka020
Kačenko, ten je teda šikovný, tak snad ty zoubky proběhnou v klidu a jak ty bouličky vypadají? můj malý hrozně slintá, tak jsem si myslela, že zuby, ale nic…
@suricata no Kuba slintá už víc jak měsíc . u některých dětí je to spojené se zuby a u některých ne . jsou to boule od začátku dásní , tvrdé a bílé
@Kacenka020
aha, jsem zas o něco chytřejší ![]()
A bere už věci do ručiček? je fakt šikovný, že se snaží posazovat a lézt, u nás se někdy trefí do hračky na hrazdičce a když je na břichu, tak se občas snaží dát nohy pod sebe, ale ještě se moc kýve hlavička, má ji takovou nezpevněnou.
@suricata jo snaží se vše už chytat a v sedátku si zapne písničku na hrací hračce sám
no hlavička mu chvilkama taky kejklá , ale už je to čím dál tím míň