Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
,
tak dneska poobede sa chystáme s prckom na očkovanie,tak nám držte všetky palčeky čo máte
.
Určite sa opýtam ohladom toho kupania stým našim tatinom v tej velkej vani
.
A inak od buduceho týždna prcek chodí na plávanie-je to od 3mesiacov v takých velikých vaniach,má niektorá z vás skúsenost?
@lillyccat Ahoj, jééééé, to máte super, u nás koupání pro tak maličký není
u nás je to až od šesti měsíců
, ale už se taky moc těšíme
.Držíme palečky, ale určitě to bude ok .
@lillyccat tak co očkování, jak jste to zvládli? určitě dobře, protože tu máme všechny ty nejšikovnější dítka
![]()
My v nejbližším okolí nemáme koupání pro mrnata, škoda, taky bych chodila s Mončou ![]()
Tak ahoj holky,očkovanie je konečne za nami
.
Prcek to zvládol
prvá injekcia do zadočku-pri tej sa troška rozplakal ale potom sa ukludnil a pri druhej už vobec neplakal,takže taký náš malý-velký šikula
.Teraz sme prišli domov,nakojila ho a spinká.
Inak čo sa týka kúpania stým tatinom,doktor povedal,pokial bude zaočkovaný a bude stabilne držat hlavičku tak prečo nie ![]()
A naše miery sú: 6310g a 64cm ![]()
Ahoj holky, posielam vám adresu ako to nejako bude vyzerat stým naším kupaním v tých vaniach pre tie mimi.Už sa nato moooc teším a škoda,že u vás tiež nieje niečo také ale zasa lepšie aj od toho 6.mesiaca ako keby nebolo vobec nič.Tak sa možete mrknut:
@lillyccat teda, vás je taky pěkný kus
a očkování jste zvládli na jedničku s hvězdičkou ![]()
jéé holky malý mě dneska překvapil… sám se otočil na bříško, mám hroznou radost ![]()
Lilly to plavání je perfektní, zkušenosti nemám, ale kamarádka chodila a její malý to miloval, napiš pak, jak se to líbilo Mathiáškovi ![]()
@suricata píše:
jéé holky malý mě dneska překvapil… sám se otočil na bříško, mám hroznou radostLilly to plavání je perfektní, zkušenosti nemám, ale kamarádka chodila a její malý to miloval, napiš pak, jak se to líbilo Mathiáškovi
Jééé suricatko,tak to máš šikulku doma,no vidíš a že chlapci sú líni sa hovorí ![]()
Určo dám vediet zážitky z plávania,snád to tiež tak bude milovat ako od tej tvojej kamošky prcek,no nechám sa prekvapit
.
@lillyccat
lilly víš jak to je, budu to chtít ukázat chlapovi a malý bude dělat, že neumí ani na bok ![]()
A kdy jdeš poprvé na to plavání?
No to tak večšinou je,že ked chceš aby sa ukázal zrovna ako naschvál sa prckovi nebude chciet.
Inak nato plávanie sme mali ist už buduci týžden ale pred chvílkou mi volala,že tam majú ešte nejaké tie miminká čo už sú rozplávané akože,že už majú nejaké tie plávania za sebou,takže sa mi ozve kedy by sme mali začat chodit.Tak ma to troška sklamalo som sa tešila.No tak uvidím kedy začneme.
@lillyccat
se nedivím, mě by to taky zklamalo, aspoň máš čas pořídit nějaké super plavky ![]()
my asi začnem chodit v půl roce, uvidíme
jinak máte krásné míry ![]()
@suricata píše:
@lillyccat
se nedivím, mě by to taky zklamalo, aspoň máš čas pořídit nějaké super plavky
my asi začnem chodit v půl roce, uvidíme
jinak máte krásné míry
Jo suricatko tam ja ale s prckom plávat nebudem,ja nebudem vo vaničke,on tam bude sám ale tá pani ho bude držat,plávat snim,potápat ho a tak,…takže mamičky sú na brehu a pomáhajú im,napr.fukat do vody,špliechat na neho,ukazovat mu hračky a tak,… .
Ale tie plavky si musím aj tak kúpit,ked budem s prckom chodit na bazén od tých 6.mesiacov,pretože mám tak velké melony
,že nemám šancu ich nacpat do tých starých plaviek ![]()